76

Жоро

преди 5 години

Всички медии лекичко пропускат да напишат, че пенсията от държавата е намалена с 30% за тези осигурявали се в частни фондове(родени след 59г.), с идеята останалите 30% да идват от частните фондове...

75

...тъжно...

преди 5 години

Първоначалната идея на тези фондове беше цитирам: "да инвестират разумно спестените средства и да осигурят достойно заплащане, когато дойде време за пенсия". Ако инвестицията се свежда до издръжка на офиси, покупка на автомобили и разпределяне на заплати - да ви таковам инвестицията, мили пенсионни фондове! Вие не сте виновни. Виновни сме ние, че още ви търпим!

74

Анонимен

преди 5 години

НОИ е най-голямата измама и фалирала пирамида. ДПФ-тата поне действат, като касичка, от която дори и без доходност ще имате нещо лично и унаследяемо след време.

73

Олегчо

преди 5 години

Като се махне Боуко и отстъпи място на млади и кадърни, тогава ще е стига.

72

Олег

преди 5 години

До ЗащотоСтига вече с тоя ББ!

71

Защото

преди 5 години

Мало умниците продължават за гласуват за Боуко

70

Анонимен

преди 5 години

Има хора родени след 1960 г и пенсионери по втора категория, не разбрах те какво вземат. Или ще вземат.

69

Бг.реалност

преди 5 години

,,30 000 българки горят с втората пенсия! Защо? "Защото държавата ни вече 29-год се управлява от доказани престъпници.

68

Олег

преди 5 години

До Ludoto LencheА да, и като ходя на лекар кой ще го плаща?!

67

Олег

преди 5 години

До Ludoto LencheАз не лапам мухи. Имам си едно на ум за всичко. Ама няма как да си мисля, че някой ще ми даде на стари години от любов към мене пенсия.

66

Аз предлагам ,

преди 5 години

За да живеем добре , всички да станем депутати . Голем кеф ,ще имитираме всичко -работа , вярност към Родината , абе ....кеф.Накрая ще се пенсионираме с тавана за пенсия.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Факт е,че я получавам!

64

До лудото ленче

преди 5 години

Ако си попълваш документите на шльокавица, е нормално да не можеш да получиш и едно разрешително! В България има нормален честен бизнес; пречките са повече от работниците и по-малко от държавата.

63

Анонимен

преди 5 години

Много се зарадвах, като разбрах, че внасяните от мен пари за ДЗПО, в продължение на 20 години, ще ми донесат доходи от 20-25 евро на месец! От сега се чудя, дали ще мога ли да ги похарча?....

62

Ludoto Lenche

преди 5 години

...do Oleg 58 .edin den I ti shte razberesh che v Balgaria istinki biznesmeni niama !!! Niama zashtoto v Balgaria niama uslovia za chesten biznes !!! Ti samo se opitai za neshto da vzemesh razreshitelni ili document za biznesa si I tigava ela da mi razpraviash istorii !!! V Balgaria dumata biznes e zamenena s Dalavera .vsichki si igraem na "preebi drugarche " ...tova e biznes atmosferata v BG !

61

Олег

преди 5 години

До Анонимен 61Всъщност кой набор си?

60

До 62

преди 5 години

Каква кражба бе брат?!Като си внесъл 8 лева общо как очакваш да получаваш 1000 лева пенсия до живот.

59

Анонимен

преди 5 години

Освен това НОИ ще изплащат пенсия докато съм жив-тоест,ако не се гътна утре,предполагаемо сумата ще бъде по-висока от внесеното-----------и кой ще заработва тази по-висока сума която ще вземаш ? меринджеите ли ?

58

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

57

Анонимен

преди 5 години

Защото така е било планирано. Поредната организирана кражба