28

реалист

преди 5 години

И все пак Тита е по-добре от Гери-Никол и Дара. Гери-Никол винаги е мега надута, а Дара на всичките си телевизионни изяви се държи като надрусана. Тита от друга страна винаги се държи скромно и възпитано по време на интервютата. А иначе песните на Тита са с пошли текстове и клипове - това е факт, само "Вуду кукла" е горе-долу добре, макар че и там има "гениални" фрази като "ти или си моето момче. или пица на парче". Харесвах я, когато участваше в Х фактор, но за съжаление после отиде при Криско.

27

гост

преди 5 години

До ГошуАбсолютно си прав , братле !

26

Да

преди 5 години

Такива са като вожда им същите но гладуващи онзи си купува острови и къщи на жените

25

Анонимен

преди 5 години

Така е няма нито 20 нито 50 годишни мъже в бг дет да са пипали жена те едвам оцеляват в тая мизерия камо ли да си намерят жена .Поне на снимки ги виждат.

24

хтг

преди 5 години

Предпочитам я пред Гъзи-Нагол.

23

Анонимен

преди 5 години

Прилича на розово фламинго,а зурлатия зад нея и той ли си е наливал силикон в джуката или зурлат си е роден.

22

Св до Гошу

преди 5 години

Е радвам се ... Аз съм точно колкото теб, а дъщеря ми е по - малка от любовниците ти, увлича се по тези тийн идоли но с едно наум. Дано не попада на такива като теб обаче ... Ще има доста последствия и за двамата. Ставам касапин :)

21

Гoшу

преди 5 години

До Св до ГошуНямам сегашни неуспехи :) Само дето се вдигна възрастта на тези с които съм по любов, понеже вече съм на 42 :) Имам си две платени момичета, ескорти, с които съм в отлични приятелски отношения, дори на кафе излизаме да си полафим просто :))) Едната е на 23, другата на 29. Изключително красиви. Така че като ми се поиска нещо младо, плащам си. Ами така е, всички остаряваме, не можем само с 19/20 да сме. И между другото, тези малките, не са толкова добри колкото малко по-големите

20

Анонимен

преди 5 години

Айде и преди 10-15 години имахме подобни, дето "не бяха чалга". Една дори пееше нешо то рода на: "Искаш я без сутиен! Добре, но трябва каен !" (или както се пише на български).

19

Св до Гошу

преди 5 години

Отново си прав. Просто си се движил в такива среди, който търси намира, не знам дали да те похваля, поздравя за тези постижения в миналото. Съжалявам и за сегашните ти неуспехи. Имайки впредвид и времето за което разправяш, може сегашните ти неуспехи да се дърлжат и на по - голямата възраст ... не знам. Но ти си търсил, а е имало хора (като мен), които са се ограничавали, и са живели спокойно. Сега отвсякъде ни го набутват това поведение, докато не го приемем че е нормално.

18

Гoшу

преди 5 години

И има нещо което всички пренебрегвате и омаловажавате. Навремето от 10 момичета 1 беше красавица, сега са 9 от 10.И това е защото сега младите момичета ходят на фитнес, спортуват, ядат здравословно, обличат се добре и изобщо държат на вида си. Вие ги наричате "тунинговани", ама аз не виждам нищо лошо в това.Кога жените не са искали да бъдат красиви? Сега поне имат възможност. А, има и нещо друго. Нали знаете какво важи за българина? Като не можеш да я наe*еш е к*рвa, ако пък случайно върже - пак

17

Евроатлантик джендер

преди 5 години

Явно във френските затвори задържаните имат право на стилист, коафьор, маникюр и педикюр. Европейска работа, модерна. От другия арест и със силиконов бюст може да си дойде. Евала!

16

Гoшу

преди 5 години

До Св до ГошуАми да ти кажа, преди съм спал с момичета само защото бях известен, много известен из компаниите, отделно имах леля в Италия и ми носеше маркови дрехи. Само за това.Айде *** легни сега с някоя, само заради това.Сега трябва да си с много пари, хубави коли, имот....И пак сравнявайте. Айде ти ми кажи, кои бяха по евтини - сегашните или онези, от соца, с големия морал :) Сегашните са меркантилни, тогава бяха наистина евтини и масово достъпни. На всеки купон с различна ей така, за кефа

15

Анонимен

преди 5 години

Да прави, каквото иска. Не ми е в таргета, тъй че не се изнтересувам особено. Иначе от това, което виждам на снимката, мисля че и отива.

14

Анонимен

преди 5 години

Искаш като мен и ти на скъпото,за 300 лева да ти пълнат гърлотоТова Гери-Никол и Дара никога няма да го изпеят и даже в ранната чалга от 90-те нещата не бяха толкова брутални.

13

Анонимен

преди 5 години

Дара изобщо не е с арогантно поведение и се отличава от останалите две.

12

Св до Гошу

преди 5 години

Гошу, прав си, няма проблем наистина с това което казваш. Винаги е имало и ще има - все пак това е "най - древната професия'. Важното е че можеше да се ограничава, както ти самия казваш по барове, кръчми. Затворят си се и си правят каквото искат. Ако искаш да се предпазиш теб, родителите децата ти от неудобните сцени, спестяваш си ходенето там. Сега просто е навсякъде онлайн, офлайн, по телевизията ... Това няма как да ограничиш. И стана просто масово.

11

Гoшу

преди 5 години

И понеже ми свърши мястото, да продължа. Точно по времето на соца бяха най-леки и неморални жените, само че нямаше нет и социални мрежи да ги разнася, смартфони и селфита, нямаше начин да се научи какви ги вършеха за 2 водки в някой бар. Ами по бригадите? Сегашните млади момичета са много по трудни и тежки, знаят си цената. А това какъв цвят и е косата е фактор за гладки комунистически мозъци

10

Св

преди 5 години

Новата чалга!. Гледам тийнките откачат вече по тия. Дали е дали не, но и те са с подобно поведение, Тита, Дара, Гери-Никол ...

9

Гoшу

преди 5 години

Мда, коментарите както винаги са писани от пенсионери :) За тях върховно постижение на морала е модата да се диктува от списание "Лада", да има само един магазин за дрехи "Валентина", 2 вида маратонки - "Тренинг" и "Ромика", дънки никакви да няма, всичко да си е конфекция и само ци*aнkите да се къносват, всички други жени да си ходят с естествен цвят...е, най-много един лак за нокти да сложат. Ама дали се чукат за бонбонки Тик-Так и кутия Кент с чужденците е без значение :))) Е това е морал