18

Трол

преди 5 години

Верно не разбирам що пишете таквиз неща.Никой не иска да пре*** китайците.Просто се защитава америчкия потребител и по-точно неговите пари, които трябва да отиват в американски производители.

17

Анонимен

преди 5 години

Щом Бил Гейсън се е уплашил,страшна ще да е

16

Факт!

преди 5 години

Никак не е страшна просто смажете наглите немски и китайски крадци хакнете им сайтовете блокирайте им производството въведете им неописуеми такси.Изтриите тези гнусни хле.арки от картата.По-лесно е отколкото си мислите.Саботажи са му майката.

15

Трол

преди 5 години

Винаги можем да се делим на Вие и Ние!Вие, които купувате китайски продукти и Ние, дето не щем.

14

Анонимен

преди 5 години

тоя масон колко деца уби в африка ? 200 хил станаха ли ?

13

sdsd

преди 5 години

ако се осведомяваш от български медии, значи си с 10 крачки назад.....днеска четох че мавродиева изпуснала медал на европейското....а тя всъщност е на 10 място????!!

12

Трол

преди 5 години

Да бе да.А къде е пазара на Китай?

11

Анонимен

преди 5 години

След 10 години САЩ дават короната на световна икономическа сила номер 1 на Китай.Защо това да не стане по-бързо.Едно е да те е страх от съседите и да им палиш клечката, друго си е да ги правиш комунисти и да ги купуваш на едро.

10

Трол

преди 5 години

Страшна е зер... щото американските богати произвеждат в Китай, а продават в САЩ.Да *** парите вече свършиха. След над 10 години отрицателно търговско салдо.По <500 млрд $ всяка година отиват от Сащ в Китай.Тръмп е идеален да спре това, щото не може да си оутсорсва сградите и недвижимите имоти, а Бил може и го надцаква. Харлей Дейвидсън казаха, че ще правят фабрика нейде из Азия и Президента им каза ясно, че ще защитава американските мотори от азиятските такива и те се снишиха.Азнекупувам CN.

9

Евроидиот

преди 5 години

Бил Гейтс е ***! Плащат му от Кремъл. Кгб ви шпионира през уиндоуса! Долу Русия. Да живее истанбулската конвенция!

8

българина

преди 5 години

и за тази война макар и търговска са виновни сащ.... проклети да са ***

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Яяяяяяяяя.........виж ти..........искаш да кажеш, че когато човек говори УМНО И ПРАВДИВО ЗНАЧИ Е КОМУНИСТ???? ЗНАЕШ ЛИ.....ПРАВ СИ!!!! Е, има още тъ-па-на-ри, които още не го съзнават, но това си е нелечимо!

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя още слага ли вируси и шпионски софтуер в уйндоуса си, та балъците да купуват антивирусни, които всъщност са пак спай?

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя е дърт комунист

4

Анонимен

преди 5 години

Ех Били, с Мечо Пух ли си ял медец, та сега те боли за Китай?

3

Анонимен

преди 5 години

Монополиста го загризала съвестта на стари години, върни парите бе крадец линуксиждиите могат да пишат код за 5 лв ти пишеш код за 200 долара да нямаш 10 стомаха не се ли наяде бе крадец, ако беше жив Сталин щеще да те прати право при прасетата.

2

Анонимен

преди 5 години

Абе майната й на световната икономика. Нека спре напълно: по-малко сложност, по-малко хора, по-малко индустриален ***. И ще се стигне до възраждане на личната инициатива и наточване на закърнелия човешки интелект.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя дърт исдухан капиталист да не би да признава най-сетне предимствата на свободния софтуер и предимствата на комунистическите системи, където стоките трябва да са безплатни за да няма търговски войни и високи ДДС данъци и мита. Капиталистическата система и начин на мислене убиват всички ни, не само хората с с увреждания.