8

Анонимен

преди 5 години

за 10 години забрана на тютюнопушенето в Европа, отчетоха спад на броя на пушачите, но не и спад в броя на заболяванията - тежките заболявания си остават същите на брой и нищо добро от този забрана не произлезе, освен, че една група граждани се настрои против друга група граждани...МИТ Е, ЧЕ ЦИГАРИТЕ ВРЕДЯТ И ВОДЯТ ДО БОЛЕСТИ - депресията, проблемите, неудолетвореността и недоимъка са причината за повечето болести, а останалото е наследственост.

7

Анонимен

преди 5 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ Е ТОТАЛЕН ФИНАНСОВ МИНУС ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!КАЧИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА А С ТОВА КАЧИ ГАЗА С 30% С ИДВАНЕТО НИ НА ВЛАСТ 3-ТИ МАНДАТ БЕЗ ДА Е ИМАЛО ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ ОТ РУСИЯ!ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ 3-ТИ МАНДАТ СА ЧИСТИ АНТИБЪЛГАРИ ИНТЕРЕСЧИИ ИЛИ С МОЗЪК КОЛКОТО ГРАХОВО ЗЪРНО!

6

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНИТЕ ПРОМЕНИ ОБСЛУЖВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦИГАРЕНИТЕ ФАБРИКИ!!!ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ СА МНОГОКРАТНО ПО МАЛКО ВРЕДНИ ЗА ОКОЛНИТЕ !ЦЕЛТА Е КАТО ПОВИШАТ ДАНЪЦИТЕ И ЗА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ ДА СЕ ВЪРНАТ ХОРАТА ОТНОВО НА ЦИГАРИТЕ !!!ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯТ ЗА ЗДРАВЕТО НИ ИНТЕРЕСУВА ГИ КАК ДА НИ ОСТРИЖАТ ОТНОВО!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Освен госпожа Ангелова дали в България има и други пулмолози ? И кои са вредни цигарите на "Булгартабак" или бездимните ?

4

Анонимен

преди 5 години

Тиквата щял да нареди на лакеите си, да приемат законче, според което, който не търка по три билета на ден, закупени от лафките на глиганчето, да бъдат обявявани за врагове на народа. А пушачите задължително трябва да купуват продукцията на глигантабак, за непушачите е препоръчително да си купуват поне един стек на месец, да си имат, може и да пропушат някога.

3

NoName

преди 5 години

Кучетата си лаят, кервана си върви... 99% от тази забрана НЕ СЕ СПАЗВА!! Така че... Нека си въвеждат колкото си искат закони хахаах

2

Анонимен

преди 5 години

Гнусно лицемерие. И да подчертая, от една година не съм пушач.Зад миловидната грижа за ЧУЖДЖОТО здраве, се прокарват лобистки закони.

1

!!!

преди 5 години

Нема такава държава!!!!! Пълна забрана за тютюнопушене в закрити пространства, а няма държавна институция, в която да не се пуши някъде в сградата, като на повечето места си пушат по стаите! И понякога се минава и се казва, не пушете до едиколко си часа, че ще има проверка! Пълно лицемерие!