22

Анонимен

преди 5 години

..."Някои хора обичат водка и сода, а други - сапунена вода. Какво да кажа? Миа мисли, че сапунената вода е много вкусна!"....----Майката на детето провокира заглавието а от там и коментарите.Пишете и лично, и се възмутете от нея.

21

Бож.

преди 5 години

Според мен е омъжена за "турчин" от Български произход- не за "Българин" от турски.

20

Турски плъхове

преди 5 години

Ние всички обича сапуна - той ни спаси от глад и жажда през Балканската война.

19

гп

преди 5 години

Не ви ли е срам да поставяте такова заглавие нарочно, знаейки, че ще провокира определени омразни коментари, насочени към едно бебенце???? Срамота и на вас и на коментиращите! Говорете колкото искате за Стоичков, за Мика, но не и за това невинно създание! Бебенце, което се радва докато го къпят, радвало се на сапуна и многоточие...безсрамници такива

18

!!!

преди 5 години

Българите са от български произход, затова и се наричат българи!Има български граждани от турски произход. Националност и гражданство са две различни понятия!

17

ШибиРиби

преди 5 години

От баща си е наследила любовта към сапуна. Няма турчин да не обича сапуна в банята...

16

Анонимен

преди 5 години

Няма такова понятие като "българин" от турски произход.В случая на Стойчковия зет се казва само български гражданин.И добре че беше той да я вземе ,защото никой българин или испанец нямаше да се ожени за нея.

15

Анонимен

преди 5 години

И това било "новина",че някакво дете обичало сапунена пяна.

14

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам защо винаги, когато пишете нещо за Мика Стоичкова, ВИНАГИ намирате начин да напишете , че е омъжена за българин от турски произход?Смешни сте с това!!!Толкова ли е трудно просто да напишете, че Мика живее със съпруга си в Маями?Или че Мика и съпругът й.......Не наблягайте на никому ненужни факти : нито е професионално, нито е коректно!И не е ваша или наша работа!

13

Анонимен

преди 5 години

А харесва ли тези с черен карбон?

12

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми на половата система какво харесва на малкото джагалче!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Фамилията и не е Стоичкова а турска :))"---По-точно ГАДЖАЛСКА :)Някои казват и "читашка". :)

10

Шопо

преди 5 години

Българин от ,,турски произход,, НЕМА ! Има ,,БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН,, ! Не ме карайте да ви правим на мармалад ! Бъдете ПАТРИОТИ !

9

Анонимен

преди 5 години

Алкални ли сапуни? Защото има и за специални адсорбиращо-почистващи цели с редкоземни елементи, карбосапуни, със сяра няколко процента - против пърхут и други кожни заболявания, и редица други. А със сапонини може да са със специално билково приложение към кожата.Та кои точно сапуни употребява?

8

Анонимен

преди 5 години

Помашка жилак се прокрадва по личицето на детето, колко се блъска камата, а накрая дъщеря му башибозук избра да я заплоди!

7

cky2kbg

преди 5 години

Малката как ще се научи на български, гаджалски, испански и английски. Само това е предимството на фамилното име

6

NoName

преди 5 години

Браво на Камата!!! Да му е жива и здрава внучката!

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя па! Да не остане по-назад от Банкянския Тиквун, дето, мине - не мине време, се изтъпанчи с малките тиквички по медиите.Една тиква с наплодените тиквеничковчета не ни стига, ами сега и тая.СМЕХОТВОРНО! :) :)

4

Анонимен

преди 5 години

"Тя е омъжена за българина от турски произход Айкут"---Това ми свучи като: "Тя си има КОТКА от РАСТИТЕЛЕН произход". :)

3

Анонимен

преди 5 години

Номер две съм, пожелах да е живо и здраво детето и да носи радост на всички и ми сложиха три минуса, наравно с плюсовете. Много негативизъм бе хора, от къде го взимате. Падишахът отишъл при един завистливец и му казал, че ще му даде, каквото иска, но да има предвид, че каквото и да е, то на комшията ще му даде два пъти от същото. завистливецът избрал да му извадят едното око.