93

Анонимен

преди 5 години

С влизането в еврозоната ГЕРБ ще откраднат онези милиарди, които са във валутния резерв. Това е целта на занятието.Това биха го направили БСП-то и съм сигурен, че отсега точат зъби за него. Но съм сигурен, че приемането ни в ЕЗ ще бъде замразено, ако БСП-то дойде на власт. Защото Европа няма доверие на една проруски ориентирана, изтъкана от корупционни практики партия!

92

Анонимен

преди 5 години

МРЗ трябва да стане 700-800лв още СЕГА!Синдикатите да се разпускат. Не ги искаме. Няма полза от тях.Независими европейски комисии да дойдат да разследват всички НПО, организациите за интеграция на инвалидите и пр.! Да проверят къде отиват и кой се ползва от парите, отпускани за инвалиди. Колко пари се отпускат, колко стигат до хората с увреждане, КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА? Милиони! Защо не се вземат на работа хора в неравностойно положение?!Да се криминализира неплащането на РЗ и извънреден труд!

91

До 54 и 55

преди 5 години

Софиянците/българи ще влезем в шенген а и да не влезем отдавна сме избягали

90

Анонимен

преди 5 години

Отдавна търся някой като тебе,който много знае и много ЛАЕ...!По принцип не отговарям, на негативно настроени хора, но за теб ще направя изключение! Негативните последици от въвеждането на еврото са силно преувеличени, а всъщност това ще има силно оздравителен ефект най - вече за обикновеният човек. Дори само от факта, че лихвата по кредитите ще падне. Валутата ни ще стане по ликвидна. Ще се освободи резерва, което ще доведе до вдигане на стандарта.

89

Анонимен

преди 5 години

Референдум за еврото!Не може да вкарват страната, където си решат без да се допитат до народа.

88

Анонимен

преди 5 години

"Някоии прибалтийски републики чакаха по десет години!"=======================Най-накрая дочакаха. И какво? Сега и трите са в плачевно състояние. Младите са избягали. Останали са по-малко от 50% от населението.

87

Ще дойде ли

преди 5 години

Ден в които пенсионер ще взима поне 300 пенсия а работещ минимална и средна заплата 1500 2000 и няма да се притеснява за оцеляването си в дадения месец

86

jnjn

преди 5 години

Абе вие различавате ли се по нещо ? Гледам заглавията и имам чувството, че един и същи човек ги пише!

85

магаревъд

преди 5 години

Няма европейска държава в която мафията да е толкова вкопана в държавното управление, администрация, съд, медии, производство (доколкото го има), търговия.Докато бойкоборисов и официалното крило на българската мафия герб са на власт няма да има нито евро, нито шенген. И европа ще бъде не на две скорости а на пет а българя на задна.

84

Анонимен

преди 5 години

С влизането в еврозоната ГЕРБ ще откраднат онези милиарди, които са във валутния резерв. Това е целта на занятието.

83

Пян_Гъ - последно

преди 5 години

Ще ви го кажа така - БГ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪЮЗНИК (ИКОНОМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ, КУЛТУРЕН, ЦЕННОСТЕН и т.н.) НА КОЛОНИАЛНА ЕВРОПА. Винаги ще сме прецакани чрез някаква демагогия. Царе са. Като комунистите, каквито станаха и те. Трябва да се огледаме за "съдружие" с ХОРА КАТО НАС! Беден и богат достлук на правят. До време е. Който има уши, да чуе!

82

Анонимен

преди 5 години

ТО НЕ СТАВА САМО С МОКРИ ЦЕЛУВКИ, ТРЯБВА И ИКОНОМИКА, И ДОХОДИ, И СВОБОДА НА СЛОВОТО, И СЪДЕБНА РЕФОРМА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ РАБОТИ ДЕТО ГИ НЯМАМЕ.

81

Счети

преди 5 години

Не съм против еврото, но просто не виждам как смяната на валутата ще доведе до икономически растеж, или пък ще принуди работодателите да увеличат възнагражденията ? Иначе съм съгласен, че банковата система ще стане по-стабилна. По въпроса с българския суверенитет, то той отдавна е загубен, защото българските политици правят, каквото им се нареди от Брюксел, така че остава поне малката утеха да се увеличат доходите на хората.

80

Анонимен

преди 5 години

То и за Шенген уж сме готови, ама Шенген е някъде много далеч зад девет планини...

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83Отдавна търся някой като тебе,който много знае и много лае,да вземе да обясни,какво ще стане със заплатите и пенсиите,ако въведем еврото,как ще се отрази на цените,като как ще станат цените в магазините и пазара,кой ще следи за да няма спекулации и тн!?

78

Анонимен

преди 5 години

Опасенията около стабилността на банков сектор също не са безпочвени.Това НЕ Е ВЯРНО!! КТБ беше фалирана УМИШЛЕНО, а не по обективни причини! Влизането ни в Еврозоната ще гарантира банковата стабилност, защото тя ще е под пряк надзор на ЕЦБ, което към момента на фалита на КТБ не бе така!Иска ми се да отбележа, че Брюксел не се дърпа, защото това не е мигновено събитие, а продължителен процес. Някоии прибалтийски републики чакаха по десет години!

77

Анонимен

преди 5 години

Много изписано за банките, ама за ниските доходи и дума не се 'обелва'.Позорно ниско, УНИЗИТЕЛНО заплащане на труда.В коя друга европейска държава работещите получават 200Е заплата???Къде пенсиите са 100Е???А социалната политика? ОРЯЗАХА ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ!В Брюксел знаят ли с колко пари преживява 1 инвалид???ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ ПО 85Е !!!

76

Пян_Гъ

преди 5 години

До Анонимен 83Ползата е от еврото е като тази от ЕС - между слаба и никаква (изключая правото на пътуване). Като тази от НАТО - щели да гледат "по-така" на нас, щели да скочат заплати, имоти... Помните ли, еврокомунисти, или бързичко забравихте? И преди, и сега БГ е на опашката. Това е. Като не те канят в нечий дом, безсмислено е да нахалстваш. Пък и ми прилича на това да си купиш фабрика на 7-8 септевмври 1944 г. Как да ви го кажа по-ясно?

75

Анонимен

преди 5 години

На повечето коментиращи, не е ясно до какво би довело влизането ни в Еврозоната, но им е спусната кремльовска директива и те плюят по еврото!Какво значи валутен борд? Ние фактически очерираме с Дойче марка/Евро откак сме в валутен борд и няма никаква разлика! Само че има хора чийто интереси диктуват, слаба България, защото от еврото България ще стане само по-силна!

74

Анонимен

преди 5 години

Макетата сменихаа името само и само да влизат в ЕС ! Такова унижение ..смятайтее, колко е зле положението там. Колегата е прав референдум, не трябва да се прави за всичко. Около 2000 г ако имаше референдум пенсиите щяха да гласуват НЕ на ЕС ...щяха да измрът и ние сега да сме с Македония на опашката.Простолюдието може да си гледа работата за толкова важни въпроси. Тука не чух нито една важна обосновка против Еврото. Няма и да чуя...просто сте неуки.