133

Анонимен

преди 5 години

С еврото ще станем по-богати и независими !

132

Анонимен

преди 5 години

Кои сте вие, които искате евро??? Тия с дебелите портфейли! А народът дали иска? В Швейцария за всяко важно нещо се допитват до хората!И защо те не искат евро? По-прости ли са от нас швейцарците? Горките! Пълни бедняци!

131

Защо

преди 5 години

Защо само се говори ей така-да искаме референдум, да стачкуваме-имаме всички това право.Най-заспали те са в България. Говорим и до там- никой не действа. Затова ни....

130

опетков

преди 5 години

На Ес му омръзна да слуша нашите обещания и явни лъжи за реформи в съдебната система, прокуратура, администрация, банки и се хваща и за последната сламка която има, за да ни накара да си подредим собствената държава. Ама ние не щем. Дърпаме се и толкоз. Как някой си еврокомисар ще ни кара МВРто ни да лови престъпници, прокуратурата да ги обвинява, съда да осъжда наврем и т.н. Ако номерът ни минава пред политиците, то пред банкерите не минава. Те много добре знаят истинското ни дередже.

129

Анонимен

преди 5 години

До ОТ ГЕРБ ЗНАЯТ ЗАЩО Много точно казано , гробарите са мафия

128

ОТ ГЕРБ ЗНАЯТ ЗАЩО

преди 5 години

С въвеждането на еврото валутният борд ще отпадне итака ще могат да се "усвоят" милиардите от валутния резерв.Това е целта на занятието.

127

Тъпи

преди 5 години

Тези от Запада унищожиха българския бизнес с тези чуждестранни вериги и фирми също и изнясат обороти .Радвам се че не живея в България и няма да взимам мизерни пенсии ,но като се пенсионирам ще живея в България .

126

Ludoto Lenche

преди 5 години

...parvo Evroto ,ne go iskame nie balgarite ...a iskat da ni go nalojat ot Briuksel ! Zashtoto inache ..globalistkia plan ne im se vrazva ! Vtoro ...darpat se ot Evropa ..ama v sashtoto vreme se pitat "dali ne se darpat mnogo silno " ?!! ta takiva mi ti raboti !

125

Бай Тошко

преди 5 години

Другари и Другарки,Госпожи и Господа с референдум или не те господата дето ни накараха да си затрием енергетиката,селското стопанство и промишленост,са го измислили преди нас,и който и да е на власт Гроб,бсп,дпс все тая.Ето го и доказателство,в момента,ако някой не е запознат има смяна на банкнотите на еврото тази смяна върти от няколко години.Та на новите банкноти,ако някой все още не е запознат пише на чист Български език Евро,така,че рано или късно ще стане факт.

124

Анонимен

преди 5 години

старите хора казват на гол *** чифте пищови така и нашето влизане в еврозоната първо така наречените рабоподатели трябва напълно да си изуят бозавите потури тоест да мислят по европеиски и да дават на хората достоини заплати тогава вече може да се помисли за евровалута хората им го казват това по заобиколен начин но хората с бозавите потури не искат да ги свалят на такива хора казват андрешковци рано или късно ще потънат в блтото и те ще станат бедни и народа беден

123

Анонимен

преди 5 години

Абе стига с това евро???Нямаме ли си лев???Кво е това реване за евро ???Ей се не наядохте там горе ....В гробищата никой не е взел имането си ...там всички са равни ...Ей вече ми се повдига от това евро ...то само аз ли съм ???Нека има референдум за това че да ви видя ...

122

Антиплюс Минусов

преди 5 години

ЕВРОТО(като Катерининото е слабо -казват сега с помоща на бюста,опъвала бръчките си).То горкото ошашави англичаните-те сега мечтаят да са се ус рааа лийй брей на сън.3 години се гъбаркаше с Путин-то взе, че то EUR-то се отправи към органа на майце си!То нещастното се заигра и с Тръмп-оня го прати в психодиспансера(ЕУРОТО де!, не той).То милото недоразумение не разбра, че Китай е много силен и продължи да си бърка категорията.А у нас дори предателите на БГ интересите, далавера не виждат !

121

Анонимен

преди 5 години

Естествено мащеха.Ние сме втора категория хора за тях.Втора употреба дрехи от Анлия и втора ръка коли от Германия.За храните да не говорим.Там сме трагедия.Унищожиха родните плодове и зеленчуци,за да ядем техните ***.

120

Анонимен

преди 5 години

Така нареченото усвояване, чрез кръгове от хора , явно им е дошло до гуша . Къщи за гости , ливади , овци всичко само до хартия

119

преди 5 години

Според мен Европа трябва да се предаде и спре да крие кръговете от фирми и офшорна дейност на българите. А не да страдат хората с чиста дейност и ясна фирмена политика.

118

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.

117

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е под 3%???Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система ЛЕВ и ЕВРО.

116

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Трябва най-сетне ясно да се каже, че нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си в левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. И не само голяма фирма, признавам, че и аз държа част от авоарите си в Евро, след като 1997 г. изгорях като факла от криво-разбран патриотизъм да държа на българските банки.Националната ни валута в момента е пробита от всякъде. Всеки може да участва в търг за обществена поръчка в евро, но да плащаш и продаваш в евро на "женския пазар" в София е в нарушение на закона. За мафиотите левът е една досадна междинна гара.

115

Анонимен

преди 5 години

. На цените на стоките само ще сменят от лв в евро - 1хляб - 1 лев = 1евро.То това да не е планова икономика, където всичко се спуска отгоре!? Ако хляба стане едно Евро, то това ще доведе до бум на хлебопекарни, пазара ще се насити със всякакъв вид и количество хляб и цените ще почнат да падат! То тъй ставало? - вие още живете в КомунизЪма!

114

българка

преди 5 години

Кой иска еврото ? Искат го шайката крадци, които ни управляват, за да могат да откраднат още повече ! Да направят референдум и народът да си каже думата ! Аз не искам еврото. Пенсиите и заплатите ще ги превалутират спрямо курса - 1000 лв = 500 eвро. На цените на стоките само ще сменят от лв в евро - 1хляб - 1 лев = 1евро. Това ще стане. Бедните ще сме още по-бедни, богатите ще окрадат още повече !