10

Анонимен

преди 6 години

До колко дни Митьо ще бъде пуснат на свобода .поради липса на доказателства максимум седмица.

9

Анонимен

преди 6 години

А С ГЕНЧУ ЩО СТАНА, А РОЛС РОЙСА МУ ГДЕ Е, АБЕ ХОРА СЕГА ИЗВЕДНЪЖ РАЗБРАХ КАК БЕНЧУ ЗАБОГАТЕЛ В ОНИЯ ГОДИНИ ГА СРЕДНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ЗА БГ БЕШЕ 5 ДОЛАРА- А ТОЙ СТАНАЛ МИЛИОНЕР- НЕАМАМ ДУМИ ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ- ПРЕЗ ПРОСОТО Я ПОДКАРАХТЕ ОТ ОНИЯ ГОДИНИ, АМИ ЧЕ ХА СЕ СПРЕТЕ С КРАЖБИТЕ, РЕКЕТА- ЧЕРВЕНА ГНУСНА ШАЙКА.

8

Анонимен

преди 6 години

Имали джендърска сбирка хорицата. *** била до аптеката за латекс и като се върнала: Ха ко тана сега? И се изпокрила милата. Гефето на Станишката я приютила докато мине потерята.

7

Андро

преди 6 години

От 19 арестувани участници в организирана престъпна група, 14 вече са на свобода и свободно могат да оказват натиск на свидетели, да си пускат да бради и да се смеят на напъните на родното МВР да отчита дейност. Абе, нали ги бяхте следили 2 години и събирахте доказателства? Тия доказателства съда не ги ли прие? И какво ще стане с другите 5, след като свидетелите започнат един по един да изчезват? Или в МВР са некадърници или съда е подкупен.

6

Ставрю

преди 6 години

Охооо само 5 останаха другата седмица ще пуснат и тях . Ква стана тя ние ги хващаме вие ги пуската - смях в залата...

5

tipman

преди 6 години

Е как от 19 арестувани, 5 ги издирват. Толкова бързо ли успяха да избягат?

4

наблюдател

преди 6 години

Едно време бяха Петимата от РМС, сега са Петимата от групата на Митьо. О, времена, о нрави!

3

Хан Крум

преди 6 години

Митьо Очите, Бенчев от БСП, Узун от ДПС - само нинова не е била / по това време / в стаята. Все отбор юнаци, другари, партийци - машалла. Както се казва БСП+ДПС= МАФИЯ. Хайде Нинова да го отрече!!!Ама не мога да не похваля турската полиция - пипа здраво. за отрицателно време ги сгащи по бели ***, както се казва - в прекия и преносния смисъл. Ама какво ли са правили тези *** в една стая по бели *** в 03h сутринта???? Вероятно "партийно събрание" но това само *** може да го каже.

2

11

преди 6 години

От 19 само 5.... що озобщо губят времето набввички Ни?

1

питам

преди 6 години

А 240 бандити защо не са в затвора , а са в отпуска и плющат народни пари ,без никой да ги пипа !!