12

777

преди 5 години

Живея в чужбина,сещате се какво е обслужването в бг консулство...Телефон предоставен за връзка дава постоянно заето.Ако по някаква случайност някой вдигне ти назначават термин за да те обслужат за след минимум два три месеца?!Пази Боже да не ни се налага да ги търсим за помощ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега се разровете из нета и вижте от какви елементарни неща се оплакват нашенците в чужбина. Чакане, нерви, лоша организация. Издаването на акт за раждане на бебе родено в чужбина е лукс заради скъпата дипломатическа поща и хиляди родени деца в чужбина, България дори не знае, че съществуват. Вадят се пълномощни пращат се документи на близки, ако нямаш....????Превеждат се многоезичени актове за раждане. Вместо просто да попълниш как ще се изписва на български. Това оправете първо.

10

Cherno belene

преди 5 години

Bg elektrichesko pravitelstvo, o referendum?

9

БГ гражданин

преди 5 години

Когато получат такъв смс, от посолството ще се притеснят и ще си го преместят от лявата страна.

8

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА ХА, ТОЧНО ПА НА ВАС ША СА ОБАДЯ, ВИЕ ЩЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА,АМА И ТОГАВА ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ,ХА ХА ХА, ТА ВИЕ СТЕ НАЙ ПРО-ДАЖНАТА С-ВОЛАЧ ОТ ЦЕЛИЯ ЕВ-РЕЙСКИ СЪЮЗ(СИГОРЕН) СЪМ ЧЕ ЩЕ МИ ИСКАТЕ ПЛАТЕН ЧЛЕН-СКИ ВНОС ДА ИМАМ, МАЛОУ. Мници про-ДАЖНИ Г ЪЗО ЛИ ЗЦИ

7

Анонимен

преди 5 години

Ялова работа за сигнали всеки ще трябва да има интернет за да подаде сигнал

6

Мен

преди 5 години

Надявам се нашите институции да правят разлика между бюро регистрация и разрешаване на даден казус.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами точно тогава имахме срив в системата заради технически проблем.

4

Анонимен

преди 5 години

Институциите нехаят за гражданите вътре в държавата. Ама щом казвате, че се грижат за тези навън ... верваме ви.

3

Burzum

преди 5 години

Ба не съм чувал някое посолство да е свършило нещо и на крака да му отидеш па камо ли да изпълнява роля на скорая помощ...

2

Анонимен

преди 5 години

Да усвоим още едни европари...

1

Иван

преди 5 години

Слагам 1000лв на бас, че приложението ще е потресаващо аматьорско - направено от роднина или прЕател на някое ченге, парите ще са прилапани и до година ще го разкарат.Отделно идеята на такова приложение е комична - МВР иБГ консулски служби в чужбина са напълно неадекватни, некомпетентни и некадърни във всяка една ситуация която може да се сетите. Очаквам с пуканки и резервна доза смях всичките комични случки в които МВР трябва да подаде сигнал до чужда служба с потресаващи знания по Английски.