180

Предложение

преди 5 години

Предлагам на изборите да изберем БСП и да дръпнем напред!

179

Предложение

преди 5 години

Предлагам от някъде да ни дойдат честни и кадърни политици и да ги изберем на следващите избори!

178

Анонимен

преди 5 години

Особено в последните 10 години така хубавичко дръпнахме назад .... гарантирано от ГЕРБ!

177

ШМАТКА

преди 5 години

До Бак Тошо АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Аз съм шматка ,но явно в таз държава има страшно много като мен,тъй като 30 г упорито избират крадци, профани, *** и некадърници да ни управляват!Четете бе, хора, прочетете Марксовия капитал ,за да вденете простите механизми по които ви грабят ,крадат и натикват в калта хора ,които са за затвора и бесилото!

176

Ааааааа

преди 5 години

Има и друга статистика - Простите в България все по-прости, умните все по-умни! За съжаление последните са малцинство. ДЕДО как ги разделяш ХОРАТА - КОЛКОТО СИ ПО - БОГАТ СИ ПО УМЕН ЛИ? КАТО ГЛЕДАМ ДЕДО ПИШЕШ УМНИ НЕЩА ПО ФОРУМИТЕ ЗНАЧИ НЕ СИ ПРИКАЗНО БОГАТ.ИЛИ ПИШЕШ ЗА ДА ТИ СЕ ОМАЗНЯТ ПРЪСТИТЕ, ЧЕ ПОСЛЕ КАТО ГИ СЛОЖИШ В УСТАТА ДА СА ПО БЛАЖНИ ?

175

Предложение

преди 5 години

Предлагам от някдъе да ни дойдат капиталисти и да управляват народа по новому, не като бивши комунисти.

174

Анонимен

преди 5 години

България подписва договор за асоцииране през 1993 година, с който се задължава между 1994 и 2003 година да премахне всички митнически бариери пред страните от ЕС. Практически България е залята с вносни стоки и местното производство издъхва безславно. Това беше условието да ни приемат в ЕС, да им бъдем слуги и чистачи и да им купуваме 20 годишните автомобили.

173

Глупенди

преди 5 години

Комулизъм в действиеБивши комунисти и ченгета управляват хората по старому, а те си мислят че живеят в свободен пазар и свят. Само че всичко е илюзия. Хората са про сто и инертни. Даже някои нямат вола за живот камо ли за промени. Пусне ти с в тюба филм за овци и ги боядисайте в бяло, зелено и червено:-)

172

Предложение

преди 5 години

Предлагам да построим флот и да правим географски открития на нови богати земи и на търговски пътища. Така след 300 години като владеем богати земи като Индия, Конго, Алжир и търговските пътища по света ще имаме капитали да развием индустрия като на Запад и да живеем като на Запад. Има и още едно условие - на Запад трябва да спрът да се развиват и да ни изчакат да ги настигнем да ги изместим от пазарите и да им подбием печалбите за да живеем и ние като тях.

171

Бак Тошо

преди 5 години

Ама нали искахте банани . Яжте ги сега ...... Ми това е капитализма бре . Защо не четете Маркс . Той е описал капиталистическата система много добре. Богатите стават все по богати защото контролират и средствата за производство и властта . Те си приемат законите които обслужват тях за сметка на хората.ОЩЕ ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ МАКСИМАЛНО И БАЙ ТОШО ЩЕ МУ СЛАГАТ ПАМЕТНИЦИ ХОРАТА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОМОВЕ АКО Е ОСТАНАЛ НЯКОЙ

170

Анонимен

преди 5 години

Доходите в Сърбия вече са по-високи от нашите мухобоико лъжлив мухъл нали се хвалеше много че всичко било добре време е народа да те измете заедно с г.рберастите крадливи

169

Дедо Пич

преди 5 години

Има и друга статистика - Простите в България все по-прости, умните все по-умни!За съжаление последните са малцинство.

168

Предложение

преди 5 години

Предлагам да дърпнеме като Румънците!

167

Добрин

преди 5 години

Предлагам да се въведе прогресивен данък и от тези които взимат високи заплати да се взима повече данък и чрез социалните механизми на държавата да се преразпределя на тези с по ниски доходи. Примерно ако някой взима 2500 вмесот 10% може да му се сложи данък 45%, това са към 1100 лева,остава му на него 1400 лева и с тези пари може да живее, а другите 1100 лева се преразпределят на хора с ниски заплати по 600-700 лева. Така е социално справедливо, така е навсякъде на Запад.

166

До Героги

преди 5 години

И ти лъжеш Не че с Румен не сте един човек

165

До Румен

преди 5 години

Лъжеш такива заплати нямата там

164

Георги

преди 5 години

Един колега беше командировка в Унгария, и като се върна разказва, че там заплатите са по 4500 евро, всички са дръпнали и живеят като западняци, само ние изоставаме заради комунистите.

163

Румен

преди 5 години

Вчера един приятел се върна от Полша и разправя,че там заплатите са по 3 500 евро.

162

Анонимен

преди 5 години

За Румънците не знам, но Словенците дръпнаха напред и вече живеят като западняжи, заплатите са по 4 хил евро.

161

Анонимен

преди 5 години

България не произвежда нищо, България няма икономика. Само внос на западни стоки и износ на черноработници.