15

анонимен

преди 5 години

Бил съм в Дурас преди 25 години хубаво море плаж и най важното сигурност на плажа,на всеки плаж имаше бункери ако някой те нападне от морето те да те пазят.Бункери имаше много около пътя от македонската граница до дурас и така свикваш с тях,че ако 15-20км не видиш ти липсват.Другото което разбрах,че албанския зехтин е най добър защото се прави от добре узряли маслини и не е "машински"а се изтисква като се гази с боси крака и излиза само добрия зехтин.

14

Таню

преди 5 години

Албания е страна на абсурдите и крайностите. Но имах изключително яки моменти там. На плажа във Вльоре - смесица от бурки и сиси, парти и безвремие. Два сокака по-навътре в града - вързани мулета като на Настрадин ходжата с товар дърва... Страхотни гледки (крайморския оът Вльоре-Дерми-Саранде)... Уникални планини. Но там си носерте серум, болниците са далеч, усойниците - бая. Джирокастер е за тия дето си падат по старини. Тирана няма с какво особено да впечатли. Млади хора шпрехат секви езици...

13

Чейндж-2

преди 5 години

ЧЕЙНДЖ -продължение-Защото с живатани още рана еничери ни тикат в дупка миша...С тираните си справи се Тирана,анашият тиран закони пише.

12

Чейндж

преди 5 години

Безчет беди край теб като забъкат,излезот своята балканска ниша и протръби за сетната си мъка:"Заменям Беров заБериша!"Без тоя вопъл,брате съкрушен,ще теглим на червено зло каиша...Какво лидруго трябва ни,освен да трампим Беров за Бериша?Албанците за тоя бартер жив щени издействат в "Гинес"да ни впишат, 2-но кой за Беров днеска ни е крив изатова,че нямаме Бериша?Страната като кораб взема крен и злата воля ни се струвависша...Да се помолим с тъжния рефрен:"Заменям Беров за Бериша!"

11

Анонимен

преди 5 години

Албания трябва да се закрие, не да се открива

10

Ал Пач

преди 5 години

В Албания има по-малко джамии в пъти от България,къщите ся 2-3 етажа със съвременна архитектура и големи дворове потънали във зеленина.Просто след 2-3 години ще са пред нас и без за са в ЕС.

9

Анонимен

преди 5 години

Гнусната и *** Албания - ами това е минало, бешело. Сега наистина всичко е променено до неузнаваемост, изглежда по-добре от България, особено големите градове и туристическите центрове.

8

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Отивайте в Слънчака,там е истината,бетон и мутри.

7

nqkuftam

преди 5 години

Преди 1 седмица се върнах от морето в Албания!Тирана е в пъти по поддържан, красив и устроен град спрямо София.В Дурас препоръчвам да не ходите никога. ..мръс.на вода,мръсен плаж...тотална ***! Който и да е от южните курорти да предпочетете, няма да сгрешите. ..препоръчвам Саранда и Ксамил!Ииии.....изобщо не е евтино....Може би да е малко по-евтино от Гърция,но за нашите стандарти изобщо не е евтино! Не купувайте тяхна валута от България,а си купете евро и го обменете там за техни пари,защот

6

Идеалист

преди 5 години

Много са ни лъгали за Албания и при соца и сега. Храната е вкусна, евтина и няма нищо общо с познатите ни европейски ***.

5

Анонимен

преди 5 години

Вльора и Саранда са по-добри туристически дестинации от Дурас!

4

Анонимен

преди 5 години

Скоро минах през Албания нощувах в Тирана, няма по изостанала страна от България.

3

Анонимен

преди 5 години

Много са зле албанците, но пък иначе са голямото самочувствие, че са по-по-най.

2

Анонимен

преди 5 години

Бил съм в Дуръс на плажа - некъв ужас, некъв ад е..цига.ния до шия, каквато в България никога не е била. Не препоръчвам на никого почивка в тази държава. Ще останете меко казано разочаровани.

1

Ветрувианския човек

преди 5 години

Няма по-гнусна страна в Европа от Албания. Добре , че е морето иначе няма как да стъпи нормален човек там.