24

Галя Петрова

преди 5 години

При ПЛАНИРАНИ ОПЕРАЦИИ в Плевенската университетска болница починаха и двете ми приятелки-на 15март2017г-Виолета/неврохирургия/и на 27януари2018г-Таня/съдова и коремна хирургия/.От една подготвителна инжекция два часа преди операцията си отиде Виолета,а Таня я държаха ДВАНАДЕСЕТ дни под упойка с отворен корем.Така казаха-иначе НИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ КАКВО СА ПРАВИЛИ ДВАНАДЕСЕТ ДНИ С НЕЯ!НИКОЙ НЕ ЗАЩИТАВА ПАЦИЕНТИТЕ!Не си правете ПЛАНОВИ операции в ПЛЕВЕН

23

дупка

преди 5 години

в тая държава ни да с еродиш ни да живееш ни да умреш !се е проблем явно решението ев извъб тая териотория дето се води родина

22

Hhh

преди 5 години

За голямо съжаление, дори да е лекарска грешка, това никога няма да се покаже на публиката и виновника да понесе последствията в БГ. Лекарите се прикриват един друг. От некомпетентни лекари си отиде майка ми. Но веднага всичко покриха. И това стана в две от най-големите болници в София. Какво да говорим за провинцията. Нямам думи каква мафия е това съсловие. Но за съжаление, без него не може. На това разчитат. Има и отлични лекари. Но са малко и стават все по-малко.

21

Анонимен

преди 5 години

Може би са прекалили с анестезията! Аз лично така мисля. Но не съм експерт нито съм присъствал на място. Desflurane е най-често използвания химикал за анестезия и по-принцил е сейф в повечето случаи.

20

Анонимен

преди 5 години

Христо, колко хора умират от рутинна операция от апендицит?Нали се провеждат изследвания, най- вече за анезтезия?

19

Песимист

преди 5 години

'Хубавото" на лекарските грешки е, че няма свидетели. Или са под земята, или не могат да говорят. Гарван гарвану.....А докажете:(({ Как спите след това?

18

Христо

преди 5 години

Това не се случва само в България. Не забравяйте, че цезаровото си е операция! Може да погледнете смъртността при тази интервенция в САЩ - 14 смъртни случая на 100 000 раждания секцио.При нормалното раждане смъртността е 4 на 100 000

17

Анонимен

преди 5 години

Лекарите са прави -когато пациентът има воля за живот, дори и те са безсилни.

16

Анонимен

преди 5 години

Ми да бяха предоставили доказателства за добре свършена работа. Нито видео има нито резултати от аутопсия.

15

Пешо

преди 5 години

До House M.D.На 38 си е дъртичка. Баба й ги е цвъкала на нивата, ама е била на 20.

14

Анонимен

преди 5 години

Лекарката грешка все пак е грешка и при фатални последици е равносилна на непредумишлено убийство. Не си искал, ама така е станало. Защо не се коменсират постарадалите? БЛС нали пробутва застраховки на членовете си за гражданска отговорност? Как може един шофьор да има застраховка за милион за причинени вреди, а един лекар да няма и да се ослушва?

13

Анонимен

преди 5 години

Във всяка професия има грешки.............лекарите също грешат.Някой от вас да е безгрешен???Ако има виновни - да бъдат разследвани и наказани...............но при БГ-съдебна система...........шансовете за това са неразличими от нула!!!

12

безплатно до

преди 5 години

Но лекарите трябва да се организират екскурзии до гробищата да си видят резултатите,вече няма места и то все млати умират....

11

факт

преди 5 години

До House M.D.900 лева е платило семейството,при мафията с белите престилки няма без пари,плащаш или умираш и плащаш и пак умираш и ти си виновен.....

10

Милена

преди 5 години

Эа съжаление в България, останаха само некадърните лекари, останалите се спасиха в чужбина!!! Фактът е потресаващ - 21 век, оборудвани сме с всякакви технологий а родилка умира при раждане!!! Жалко эа почерненото семейство!!!

9

Просто

преди 5 години

Потресаващо е това, което е станало.Гледах интервюто с майката, бащата и съпруга на починалата.Ако опитат да замажат този случай, много жалко, дано да накажат виновния, който е допуснал грешка.Здрава жена не си отива така.

8

Анонимен

преди 5 години

Нали изследванията показали че родилката е здрава, тогава как така здрав човек от нищото ще умре? Някой не си е свършил работата или я е свършил немарливо и ето го резултата. И тук трябва да се постави сериозно въпроса за компетентността на всеки един лекар.И тия от БЛС като са много отворени защо на техни разноски не пращат колегите си на специализация в чужбина за да се научат на техники и начини на лечение които тук не изучават и практикуват? Все пак медицината не е еднаква на всякъде.

7

edin

преди 5 години

До аз-ът---------------Що,ти да си видял юристи, инженери,тираджии и дори чистачи да свидетелстват срещу колегите си.

6

аз-ът

преди 5 години

нито един лекар в БГ-то няма да свидетелства срещу колега. Дори и да го мрази. Щото утре може да се окаже в същата ситуация и оня да му "върне услугата"***.

5

Виталий

преди 5 години

КОй ще докаже вина като всичките са едно и няма да намерят вина никъде! Няма правосъдие - няма и държава