189

Размисли....

преди 5 години

Тая Кифломира е сезирала къде какво може,само и само да оплюе хотелчето,е пред "некои" инстанции може да и мине номера, но публикацията тук явно не сработи....От друга страна, точно тоя модел, руси(изрусени), забучили по едни цайси на тиквата, огромни претенции без покритие, обикновено в някой джип,не дай Боже да карат.....еми то това е елита, из всички медии ни натрапват този стереотип,а на буля не и трябва много за да си покаже селянията..Надявам се да чете тези писания,доволна ще остане....

188

Анонимен

преди 5 години

Всякакви хора има. Аз задържам махането на памперса понеже ни предстои ваканция и знам, че ако съвпаднат нещата детето ще опикае лобита, ресторанти и тн. Но пък и ходим на същите места често, защото са съобразени като среда и достъпност за бебе, даже и детска кухня мога да поръчам. Жената е решила да не се съобразява с бебето ами просто да го включи във ваканцията си и е станал скандал. Добре, че не е запалила нещо наистина

187

Гост

преди 5 години

Чак пък красива... С това чело като сузанитка и намусената муцуна ...

186

Анонимен

преди 5 години

Тази майка котлона в багажа ли си го носи? Ние сме с 2 деца и от отпит знам, че с деца в хотелска стая не е удобно, затова си наемаме апартамент или ходим на палатка

185

Анонимен

преди 5 години

Един път направих забележка на такава на паркинг да си научи детето да не праска вратата в ламарините на съседната кола и бях изяден с парцалите, "дете е, как да знае".

184

По-по-най

преди 5 години

Ама защо не си вземете и кварцова лампа на морето, че прогнозата не била за много слънчево време. Тръгнали на почивка, повлекли цялото артелно! И използва сега бебето за параван на собствената си несъстоятелност и неадекватност. Ако беше станал пожар, пак щеше да има претенции, че пИрдетата и завивките не са били от азбест и са се подпалили... Перхидролена спържа!

183

Анонимен

преди 5 години

До Хотелът е правестественно че може да ползваш електрически уреди в стаята, в края на крайщата тия контакти по стаите са за това, отделен въпрос е за нагреваемите и отоплителни уреди и такива с по-висока консумация на ток, за тях си има противопожарни инструкции и указания за употреба, конкретно за котлони, ел.печки, ютии си пише ясно не трябва да се пооставят върху и близо до лесно запалими и горими материали, а мебелите са именно такива, като е искала да готви да си взела стая с бокс

182

До 177

преди 5 години

Казваш, че нямаме право да си зареждаме мобилните телефони в хотела. Телефонът също е електрически уред.

181

Обективен

преди 5 години

Две неща по темата:Първо, дете до три години на плаж не се води!Второ, който е луд да почива в хотелите и къщите в България, да не се оплаква! Знае се какви мутри са "хотелиерите" в България, знае се, че нищо добро не може да се очаква и въпреки това все се намират хора, които се бутат да отидат на лошото и после се оплакват.

180

Бате Гойко

преди 5 години

Тия двамата спИциалисти са им увиснали ченетата при вида на майката(красива е- спор няма) и се състезават да говорят глупости. Единият разправя, че трябвало да има наредба за котлони, другия че всичко в стаята трябва да е от желязо или бетон.

179

Любящ татко

преди 5 години

180 Я па ти... Има кухня в ресторанта, има кухня в мини апартамента, има и маркет на 100 метра. По всяко време рецепционистът може да отскочи да вземе нещо за детето, хем ще получи бакшиш. Не са така тия работи, дето ги мислиш.

178

Така е

преди 5 години

От 180 мнения , почти всичка са против глупавата кифла. Дали ще си направи правилни изводи? Едва ли. *** си умира ***.

177

vlady

преди 5 години

Майката да сезира отговорния за Южното Черноморие служител свещеник Похос Микаелян в Бургас.

176

Дилема

преди 5 години

Ще ходя на морето в едно хотелче да сваря компотите. Чудя се да нося ли захар или да обирам захарниците от закуската?!?!? Как мислите????А и още нещо! Дали ще е прекалено, ако си докарам и 250 кила чушки да изпеча на ламарината?? Или да донеса 2-3 чушкопека, за по-културно?!?!?

175

Rado

преди 5 години

И аз съм с дете на 2 години и вече 2 морета изкарваме в апартаменти с всички условия. Няма как да отида на хотел и да си нося от вкъщи пералнята, фурната, съдомиалната и т.н.... селянджаса е голям. Как не са изкарали и чушкопек на терасата не знам!?

174

Я па ти...

преди 5 години

До Любящ татко 172 Ми тая ще ти запали хотела бе.Коткането ще ти езлезе златно. Я зарежи тази идея.

173

Ах морето..

преди 5 години

Станала известна с наглостта си. Никъде по света няма хотели , в които да се внасяш тайничко котлон Идват с претенции за климатик, кабелна тв, самостоятелни баня, тераса, изглед към морето, безплатно парко място за автомобила и ниска цена. В багажника старателно подредени каси с домати, картофи,чушки , консерви с месо от баби и дядовци за евтино ваканцуване. Тази Убавица не вижда ли, че в хотелската стая няма кухня , замислили ли се е за риска на който подлага всички летовници и хотела .

172

Хотелът е прав

преди 5 години

Клиентите не могатъ да ползват собствени електрически уреди в хотелите. Това е част от правилника на всеки хотел.

171

Цеко

преди 5 години

А с чушкопек може ли?почивка и зимнина в едно😋

170

Анонимен

преди 5 години

муцка следващия път вземи един газов котлон и го запали на бензиностанцията да сгрееш млекце на детето, докато си пиеш кайвето