229

Анонимен

преди 5 години

има апартаменти за тази цел как може де сложиш котлон да готвиш /топлиш/ в стаята не мога да го проумея хората в тая държава тотално изтрещяха

228

1

преди 5 години

това изгонване,е в кръвта на ***,всичките се правят на голямата работа,всъщност,са гола вода,затова българите бягат,по Гърция и Турция,на почивка.

227

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина е повредила мебелите с котлона, правилно е изгонена. Повечето хора си мислят че като са наели стая могат да правят каквото си искат и да не пазят обзавеждането. Не я оправдава и детето, просто въпрос на възпитание.

226

strah ot bebe 9 kg

преди 5 години

hahaha vulgaria...

225

horaaa

преди 5 години

хота са го измислили. като нямаш възможност и пари не ходи на хотели.тръгнала с бебе на хотел. да беше отишла и на чалготека до 5 сутринта. само гледай да не изпуснеш бебето докато въртиш дупе.взела си котлон, салам, яйца... ЛелеАз като нямам пари не ходя на хотели, а си седя у дома. Ще прекопам градинката и така. Тръгнала с 5 лева на море, че взела и бебе.Бебето трябва да се пази от болести и инфекции, а не да го мъкнеш с теб като чувал картофи!!!Чалгаджийките и десет бебета да родят н

224

Мееее-е-е-е-ее

преди 5 години

другия път да си вземе пералнята и да изпере хотелските чаршави ;)

223

к

преди 5 години

абе толерстите,вие като отидете на единствената си за годината почивка искате ли някое бебе да ви реве денонощно !?и що за майка може да заведе 9 месечно бебе на море !?

222

Анонимен

преди 5 години

абе и едната шматка и другата шматка, едната взела с 9-меечно бебе тръгнала на море, пък не си взела студио или семейна стая с бокс, ами директно котлона къде и падне, другата пък с целия си акъл взела и я изгонила с детето като мръсно коте на улицата, абе особености на БГ туризЪма, при такава ситуация викаш районния ПП инспектор, той съставя акт на лицето за създаване на предпоставки за пожар и толкова, котлонна се изземва и на бгмамата ще и увре акъла :)

221

ай стига с тая

преди 5 години

Изключително противна , пък чупи усни,па бърчи вежди -повръща ми се -чалгарка . а с тея гнусни нокти как ласкае 10м бебе -ужас! бъкани с бактерии па ще му готви !направо си от "професията"

220

пред

преди 5 години

преди две години една собственичка се видя в чудо с едни кюстендилци като започнаха да свалят от багажа кофи с картофи зеленчуци и фритюрник веднага ги изгони и не им даде да се нанесат жената беше лъснала хотелчето всичко ново и простаците идват задно с градината си жената е права

219

Анонимен

преди 5 години

стига ни занимавахте с простотии.

218

Discovery

преди 5 години

Тая русата, ако ми падне така ще й се подуе гъзззягата от прегряване, ама не от котлон :D :D :D

217

шикер

преди 5 години

кво да праиш..руски ***

216

Анонимен

преди 5 години

Когато искаш да готвиш когато си на почивка си наемаш апартамент с кухня.От репортажа се вижда че това е стандартна стая за нощувки.Няма място за котлончета,тенджерки,чинийки,панички,кафеварки и подобни.Ако искаш бебето ти да яде домашна храна,приготвяш си я у дома,пасираш,пълниш бебешки бурканчета,стерелизираш и си го данасяш.само притопляш.Много от днешните майки се лиготят.

215

изумена

преди 5 години

не мисля,че през 2018 година,когато пазара предлага толкова оборудвани апартаменти с всички екстри за готвене може въобще да се коментира готвене на котлон в хотелска стая и изобщо някой си го приема за вариант за почивката си и даже да се излага по медиите,разбирам да беше ранните 90 на миналия век....но през 2018 за бога

214

Моля за съвет

преди 5 години

Извинявам се много, но ми трябва съвет. Закъснях с компотите тази година, а ми се ходи и на море. Някой да знае хотелче, което да ми позволи да си сваря компотите в стаята? Ама да е нещо по-евтинко, давам до 30 лева на вечер и то само ако ми осигурят захарта за компотите. А и казан за лютеницата.

213

Ха-ха

преди 5 години

Една година ходих на море в ахтопол по смокиннено време. Що сладко от смокини свариха почиващите ... :) И не си играеха с котлони, ами направо на открит огън между бунгалата

212

Анонимен

преди 5 години

Явно минусите ги слагат тези,които си мислят,че всичко им е позволено.

211

Колко мъка има

преди 5 години

Миналата година на жена ми братовчедка дойде с нас на море. Още като я взимах нещо ми беше много съмнително, че беше помъкнала толкова багаж.Като пристигнахме извади малко котлонче с един реотан, ютия, сушоар, маша, празни шишета стъклени, маьонеза, лютеница , три хляба, две вълнени фланели, ботуши, прах за пране, легенче и още куп простотии. Срам до небето.А тази даже по ТВ се показва.

210

Анонимен

преди 5 години

Като искаш да си готвиш, си наемаш квартира с кухня.Ако след всеки почиващ/мърлящ, хазяйката трябва да ремонтира или купува нови мебели, къде ще му излезе края?