13

Анонимен

преди 5 години

Скоро попаднах на клип, как "умерената опозиция" близо половин час се гаври с едно 13 годишно момче, смееха се и се хвалиха, че били по-страшни и от исил, и накрая му отрязаха главата с джобно ножче.Това са противниците на Асад. Добре че ще ги затрие и изтири.

12

Не се вижда краят

преди 5 години

В 21-ви век на прага на Европа толкова много смърт,толкова много насилие...

11

До Кръволокът Асад

преди 5 години

Пусни няколко клипчета в тубата да видиш "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ " въстаници какви неща вършат с хората, пък тогава говори кой е кръволок.Щото повечето революционери са си чисти бандюги.

10

ПЕНКО

преди 5 години

УДАРЪТ ПО СИЛИТЕ НА "КОАЛИЦИЯ" -САУДИТИ-АМЕРИКАНО УАХАБИТИ ЩЕ БЪДЕ НАНЕСЕН ОТ СТРАНА НА ХУСИТЕ !? АРМИЯ СЕ ПОДГОТВЯ ЗА 2/3 ГОДИНИ -ПРИ ПРЕДОСТАВЕНО ДОБРО ВЪОРЪЖЕНИЕ /ОСОБЕННО РАКЕТИ И АВИАЦИЯ/!?!? ТОГАВА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ КЪМ РЕГИОНА НА ДЕИР АЗ ЗУР ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ МЕТАМОРФОЗА , ЗАЩОТО ВСЕ ПО-МАЛКО ДЕЧИЦА НА" Ч.САМ " ЩЕ СЕ НАВИЯТ ДА СЕ БИЯТ ЗА "ПЕТРОЛНА ДЕМОКРАЦИЯ" !!!!!

9

Кръволокът Асад

преди 5 години

Кръволокът Асад няма как да остане жив. Народът ще му намери колая...

8

Анонимен

преди 5 години

Така си е. Джихадистите продължават да бягат от районите, които се връщат под контрола на Асад. Даже белите каски бяха евакуирани от натаняу. Мирните граждани се връщат по родните места и се заемат с възстановяването на жилищата си.

7

Хм

преди 5 години

"Трънливия път пред Асад да си върне контрола над Сирия"А само преди 3 години виждаха Б.Асад застрелян като куче!Ама хак им е на Господарите и слугите им-бяха уверени,че и този път номерът ще мине.Е,не мина и да се надяваме,че занапред ще е все така!Впрочем "Животното" Асад е по-образован и културен от повечето световни лидери,вкл. и на Запад!Той беше шансът на Сирия да се модернизира по мирен път.Може би това е било пречката за "демократизаторите"?

6

Сирия ли?

преди 5 години

Няма такава държава вечеИма зони окупирани ит Турция рассия Иран и бунтовниците

5

Въпроси

преди 5 години

Бунтовниците не са ли платена войска от чужди граждани също като ливанските, иранските и руските защитници? Останаа ли сирийци изобщо в Сирия или избегаа всички при баба Ангела?

4

Българин

преди 5 години

Можем да кажем само голямо браво на Башар. Успя да осуети разпадането на Сирия на малки зони на влияние. В момента неговото правителство контролира територии, в които са 90% от населението на Сирия. Сега остава да започнат постепенно да се връщат бежанците и да построят отново Сирия.

3

Паметлив

преди 5 години

Само преди 3 години всички смятаха Асад за обречен,той контролираше едва 20% от територията и бе загубил почти всичкия нефт.Сега правителствените войски държат близо 60%,умерените и неумерени главорези са натикани в Идлибския зверилник,ИД пакости само в Сирийската пустиня,кюрдите обаче остават сериозен проблем.Реално за единна Сирия и дума не може да става.Ако Асад си върне към 80% от територията и повечето нефт,пак добре,повече-едва ли.Впрочем,за Русия е по-добре нещата да не се уредят напълно

2

Анонимен

преди 5 години

Асад да си връща контрола по бързо и да си връща "бурките" в Сирия че в Европа вече прекаляват в неизпълнение на законите и задълженията си

1

Анонимен

преди 5 години

В края на краищата всеки си взе неговото в Сирия. Само кюрдите взеха най-дългия 8 ми пръст.