23

българин

преди 5 години

Споделям на 100 % коментар 22.В ношия свят избуя античовешки женски егоизъм,в резултат на което жената не иска да е майка и да ражда деца.Това е финала от прокламираниото "равенство м/у мъжа и жената".Като изчезне нашия свят,другите светове ще учат какво не трябва да се дава като прово на жената,за де изчезнат и те.Християнката,в смоя егоизъм,е готова да унищожи нашата християнска цивилизация.Само к-рвентии и *** са нашите хриситянски жени.Това е грозната истина.И мен ме боли.

22

Име

преди 5 години

"Все още в обществата в региона семейната чест е поставена над човешките ценности. Бракът все още остава единственият изход към света на възрастните и продължава да бъде единственият приемлив контекст за водене на полов живот.". друг "приемлив" контекст за водене на полов живот е изнасилването. "тийнейджърка, принудена да се омъжи за изнасилвача си.", което е трудно да се случи в европа, защото изнасилената е убита с нож.

21

Анонимен

преди 5 години

Равнопостовеност между половете!? Пак утопични хипи простотии. Не е възможно мъже и жени да се подравнят, природата е създала два пола именно защото изпълнят различни функции. Жената е майка, тя трябва да ражда и отглежда деца, мъже е този който трябва да осигурява прехраната и да брани семейството. Да вървиш срещу природата си, винаги води до провал - когато в цялата човешка история единствения успешен и устойчив модел е бил патриархалното семейство, сега да го плюеш и омаловажаваш е глупост.

20

Анонимен

преди 5 години

"краят на безметежните мъжки времена настъпва" - поредната гнусна феминистка статия! Какъв е разултата от феминизма в Европа? Тотална деградация, демографски срив, обществен разпад, ерозиране на традиционните ценности и още много друг либерални благини.

19

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да ни интересуват отношенията на някакви.Виждате ги като дойдат в Европа на социални помощи (защото се оказва,че са прекалено специални и мързеливи за да работят) какви са претенции какво е чудо.И да понякога жените им са 10 пъти по-нагли от мъжете.Това са си техни отношения.Надявам се да им забранят да идват в Европа за да не разнасят мизерия,болести и нещастие.То е ясно,че всичко е театър за пари и власт.Вашите пари за техните театри

18

Некъф

преди 5 години

Нали НПО-тата са много оборотни. Да отидат да им дават на тях акъл.

17

Анонимен

преди 5 години

Голяма победа няма що.

16

Starija hush

преди 5 години

NE moga da se do4akam koga Inperializama 6te pobedi v selia svet.Edna darzava 6te bade,edin ezik i mozebi edna religiq demokrati4na za vsi4ki hora.Tova sega e napravo boluma4 i podigravka s horata.

15

Анонимен

преди 5 години

Това, че жените в Африка са подтискани, не значи, че и в България са подтискани. Спрете да изкате специални привилегии за нещяа, които не заслужавате и за неща, които се случват на други и са извършени от други. Вменяването на чувство за вна на Българския мъж за нещо, което той не е извършил и за качества, които той не притежава е не само неморално, но и незаконно. Това си е чиста феминистка социопатология. Това е психопатия! Треябват закони срещу феминистките! Крайно време е!

14

Анонимен

преди 5 години

Сарби ги та им се плаче.

13

Защо пък само в

преди 5 години

ислямското право?И у нас, преди соца, дъщерите са наследявали само половината от декарите земеделска земя в сравнение с това, което по право са наследявали синовете.Да не говорим пък за това, че се е считало за некрасива постъпка, ако дъщеря на земеделски стопани упражни правото си да си поиска полагаемата част от бащиния имот или ако зет претендира за това. Ако дъщерята учтиво се откаже от наследство, бащата или нейните братята й подарявали парцел "за спомен", ако не са много бедни.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво ни интересува това нас?

11

Анонимен

преди 5 години

Муслимани? Шит!

10

ДА

преди 5 години

СтАМАТ Е пРАВ - Те са по напред - избиват деца.Ама и стамат ще си легне и Утре ще се срамува от това което е Написал сега .

9

Стамат

преди 5 години

Мюсюлманите са много по-наред от вас - "цивилизованите"!

8

ДО 5

преди 5 години

Защо не отидеш там ?

7

МНЕНИЕ

преди 5 години

Има Напредък - вече се Омъжват на 11 годишна възраст жените , преди 100 години Закона беше на 10 годинки / Явно Аллах е изтрезнял малко и в Махмурмука е показал среден пръст , Ходжата е приел че трябва още една Година докато се сношат с Дете .

6

Анонимен

преди 5 години

Пропускате описанието на бай Дончо за шитхолите. Постоянно ни натрапват някакви същества като мъченици. Трябва всичките те да си стоят по шитхолите и да се молят, но да си свалят "Nike" маратонките, ако не им смърдят краката като на средноизточен скункс.Време е за ядрена война, но печатането на хартийки ще еволюира в по-робска форма.

5

Osman

преди 5 години

Светът опитва комунизъм-не стана, опита фашизъм-не стана, опита т. нар. демокрация-не стана. Дайте да опитате и Шериата. Тогава ще видите досега защо не се получавало.

4

лелка

преди 5 години

Засега мюсюлманите са намерили начин как да завладеят Европа и лесно няма да се откажат от плана си. А тоя план е много ***, скоростно нарастване на числеността им. Тузарите се преориентираха, Дубай става новата топ дестинация за туризъм, мода, изкуство. Едва ли в скоро време арабите ще повторят грешката на европейците, каквито са идеите на поколението от 1968 г. А главното в тия идеи са свободата на жените и нравите, които ги довеждат до изчезване на европейското население.