29

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко. Геноцид до дупка за простото племе.

28

Анонимен

преди 5 години

ами сегашните власт имащи надминаха соца по привилегии и облаги.Е те сегашните са децата на ония... А нали всяко дете трябва да надмине родителя си...

27

Анонимен

преди 5 години

Плановата икономика е отдавна отречена. Собствената ми майка беше плановик и ще ти каже същото. Няма начин да предвидиш пазара дори за няколко месеца напред, камо ли за петилетка.

26

Анонимен

преди 5 години

Има, просто не се наричат читалища.В Хърватска каква квартална библиотека съм виждал, то красота. И не е само за книги, ами и за разни курсове по рисуване и т.н. Читалище от такава класа аз тук не съм виждал нито преди, нито сега.

25

(-_-)

преди 5 години

И между другото абсолютно невярно е това, че няма такива почивни бази в Европа! Не само, че има, ами даже работят. Това, което го няма в европейските държави са читалищата, които са уникална форма на извънучилищно образование, но за жалост повечето също са западнали. Политиката е народа да е ***.

24

(-_-)

преди 5 години

Пазарната икономика е по-голяма глупост от плановата. Тия имоти нямат за цел печалба, а изпълняват социална дейност. Ако не ви се изяснява картината - просто някой иска да сложи ръка върху тях. Ще ни обясняват колко са зле и в един хубав момент някоя Гинка ще ги изкупи на безценица.. После ще се експлоатират до дупка вече на пазарни цени.

23

да

преди 5 години

В нито една друга страна от ЕС няма подобни заведения.....

22

факт

преди 5 години

Нали същите тези "демократи"лаеха колко лошо било по времето на соца,как партийци и пр.почивали на ниски цени!ами сегашните власт имащи надминаха соца по привилегии и облаги.

21

Анонимен

преди 5 години

Прав си, целта на тези станции не е печалбата, а източване на бюджета.

20

Анонимен

преди 5 години

Дрън ,дрън ерина.....В нашата почивна станция не можем да се вредим от софийски тарикати на високи позиции! Влачат родата си до девето коляно и пак им се вижда скъпо! А знаете ,че началниците са с предимство! Получава се парадокс-местата заети, ама стацията "празна " .....

19

Шопо

преди 5 години

Евксиновград !!! Па они одат на Малдивите ,бе !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Ходил съм в Австрия на една такава почивна база на държавни служители - не беше лукс, но си беше сносно.

17

Анонимен

преди 5 години

Целта на тези станции не е печалбата, както доста погрешно си мислят тези от Световната банка, т.е. хора като Кристалина Георгиева или тя самата.

16

Анонимен

преди 5 години

Кое налага да има почивни станции за държавни служители? Живеем в 2018, а не в 1968 wtf

15

Анонимен

преди 5 години

Е то и 7 лева на Ахтопол са перфектни, ама ако си студент и искаш просто да си на морето и да купонясваш, без да ти дреме за условията. Айде, караш без телевизор, дреме ти, ама да нямаш хладилник и климатик в 21 век... Егати почивката, честно :)

14

Анонимен

преди 5 години

ДА СЕ ИЗЧИСЛИ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ СА НА ЗАГУБА!ИНАЧЕ СА ПЪЛНА МИЗЕРИЯ ! СТАНЦИЯТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО НА КИТЕН БЕШЕ ПЪЛНА МИЗЕРИЯ НЯМА ТЕЛЕВИЗОР НЯМА ХЛАДИЛНИК ! 20 ЛЕВА ЗА КИТЕН МИ СЕ ВИЖДАТ ДОСТА ДОБРА ЦЕНА!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е, ако "тогава" можехме да ходим до Гърция,примерно, колко трудещи се щяха да изберат нашите бази, па дори и за легендарните 20 кинта за две седмици.

12

до 3 от ец

преди 5 години

До Позор.Невероятно е гаден социализмът м.а/л.о.умни о.л.и.г.о.ф.рени.Работя нормална работа за нормално заплащане и отивам където искам и плащам нормални цени.Например 1500 евро за Тенерифа за трима за 1 седмица за четиризвезден хотел с полупансион ,купени рано /6 месеца преди пътуването.Заслужавате си съдбата,зомбирани членове на Столетницата п.с. На Нинова детето сигурно Хаваи предпочита ....

11

Анонимен

преди 5 години

Аз съм попадал в база на военните на Пампорово, лятото, като външен. Наистина, безумно евтина стая.Огромна сграда и напълно празна. Имаше сигурно 5-6 заети стаи.За условията не ми се говори.Може да стане нещо хубаво, ама инициативност нещо, мениджмънт, реклама - къде ти... Иначе персоналът беше учудващо любезен, ама то родопчани са си такива :)

10

Гвендор

преди 5 години

Петя Славова и останалите пишман *** така и не се научиха да пишат. Статийката е драсната на ниво предучилищна. Фактологията може и да е вярна, но стилистиката, пунктуацията и правописът ви са попара. Толко си можете явно.