49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Ми тя Сталинка, като служител в Световната банка, в зората на демокрацията сочеше на чуждите акули, какво, къде и от кого да се приватизира.След безпрецедентния и крах за генсек на 48 хилядната (!!!) администрация на ООН се кротна една година и сега няма начин като някакъв директор на Св. банка, да не ни "оправя" пак икономиката. Както искаше преди две-три години българките да оправят раждаемостта с имигрантска помощ. *** не включи щерка си да даде пример в мамината акция.

48

Жоро с моторо

преди 5 години

20 лв е цената за нощувка в повечето къщи/хотели по бг черноморието. За малко повече дават и примитивна закуска. И що се чудят че е празно, то е мизерия...

47

Анонимен

преди 5 години

Питам се колко трябва да ти е акъла да отидеш на море в БГ, където е мръсно, грозно и шумно, след като слънчева Гърция ти е само на 2 часа път.А там е тихо, уютно и спокойно и няма намръщени сервитьори.Освен това като пари излиза същото.

46

Анонимен

преди 5 години

За Суджуците е без пари, за народа - с пари.

45

azbeaz

преди 5 години

Хората във властта се накрадоха достатъчно! Могат да бъдат забелязани на Майорка, Ница, Барселона и тн. Кой ще ходи бе брат ми във Варна и Бургас, вие добре ли сте? Те колите на любовниците им струват по 100-150 бона.....Ще ходят да спят за 20лв на ,,базата,, Ае малко по-сериозно!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Това е скрита субсидия, върху която чиновниците не са платили осигуровки и данъци и реално се плаща от всички граждани барабар с децата на майките с увреждания... Поне да пуснат тия майки с децата в базите на тия цени ама и за туй не им стига акъла...

43

Йоп

преди 5 години

Гербаджиите почиват без пари, на нашия гръб.

42

Анонимен

преди 5 години

Когато нещо е непечелившо, то се преструктурира, реорганизира или закрива.Не може да закриваш училища всяка година или болници, пък да държиш нерентабилни почивни бази.

41

Кико

преди 5 години

20 лв ама мизерия. Всичко държавно е мизерия. Държавно=лошо управление.

40

До 32

преди 5 години

Ама то се дават пътни. Не са по 200 лева, а по 60 лева, но се дават в МВР.

39

Пешо

преди 5 години

До Анонимен: Същото , което налага в малките общини да има държавни служители ,които работят колкото другите служители ,но получават два пъти по високи заплати. Всичките са членове на ГЕРБ. ЕТО , ТАКА СЕ ДЪРЖИ ВЛАСТ-НЕ КАТО БАЛАМИТЕ ОТ БКП-БСП,КОИТО ОЩЕ НИ СЕ ОБЯСНЯВАТ ЗА НЯКАКВИ ИДЕОЛОГИИ И АЛА БАЛА. ПАРИТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО И ТОВА СЕ ВИЖДА ВСЕКИ ПЪТ ,КОГАТО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. СВАЛЯТ ГИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА СИ СЪСТАВИЛИ ПРАВИТЕЛСТВАТА. НИКАКВИ СТО ДНИ ТОЛЕРАНС .

38

Анонимен

преди 5 години

Явно Гинка е хвърлила око на почивните бази. Май всичко останало мафията вече го приватизира. Иначе по цяла Европа си има такива почивни бази.

37

ААА

преди 5 години

трябва за наказание да се пращат в тия станции - да видят какво са натворили...

36

Анонимен

преди 5 години

наоително ни се обяснява за държавните станции... Вчерая имаше материал, не помя тук ли, че Световната банка ни критикувала почивните бази. Явно се готви приватизация...

35

Нов

преди 5 години

Не може да се прави социална дейност за някоя категория бъгарски граждани, които не са нуждаещи се, с пари от бюджета (данъкоплатеца). Ако станцията работи на пазарен принцип и генерира печалба да им прави каквито отстъпки си иска до размера на печалбата си. Пари от бюджета - не!

34

Лелка Зелка

преди 5 години

Значи глупаците да блъскат да изкарат социалния пакет на държавния служител, дето даже и осигуровки не плаща. Айде нема нужда

33

Анонимен

преди 5 години

И за какво да ходят на мръсното бетономорие и да спят в стаи без климатик, като получават високи заплати и могет да си позволят почивка в Гърция и Турция и даже в Португалия и Испания?

32

niki

преди 5 години

Всичкото хубаво, ама кой иска да си изкара почивката заобиколен от ченгета?!?!?!?

31

Анонимен

преди 5 години

При тези ниски заплати на полицаите ---колко да им струва почивката,даже ако има чалъм като си тръгват да им дадат по 200 лв пътни те така са си свикнали..

30

Анонимен

преди 5 години

Ми то кои да иде аз ще си копам мамули тия де къщи за гости де хотели и тая година няма море за обикновенните баце де та бре промяна няма