18

тази пък

преди 5 години

Има политици и това е което яде и Курнелията и Валерията и много други предатели.България сега е толкова напред и нагоре от мрачните години на социализъма че просто няма база за сравнение.

17

Валерия българка?

преди 5 години

България сега преживява пробуждане. Живеем във велико време. ББ и ГЕРБ ще останат в историята като строители на нова България.Поради това демоните на империята на злото беснеят и се опитват да спрат възхода на родината.Валерия Велева само едно от лицата на демоните на Империята на Злото.Валерия - българско име ли е?*** - българско име ли е?

16

Анонимен

преди 5 години

До рубладжийски партии 16Демек БКП то!

15

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойко е най-големия български държавник от 9.9 та до сега!

14

слуги на Москва

преди 5 години

Погледнете кой определя общественото мнение в България - платеният от Русия псевдо социолог Андрей Райчев(пуделът на Виза Недялкова), посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Валерия Велева, платените от Русия псевдо социолози Кольо Колев(червен Кольо) и Кънчо Стойчев(червен Кънчо), платените от Русияпсевдо журналисти Петьо Блъсков, Петър Волгин и други подобни... Едва ли трябва да се учудваме защо България е на този хал след 29 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези "червени юнаци", трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.

13

В.Велева-агент на ДС

преди 5 години

Според журналиста и готвачката Валерия Велева по Нова ТВ е било престъпление турският посланик да управлява Местан, а не е престъпление руският посланик да управлява Доган заедно с ДПС и не само една българска партия.

12

Тъпо

преди 5 години

Спомнете си Доган как я нарече тази изтривалка,и тя седнала акъл да дава...

11

време разделно

преди 5 години

Това че Валерия Велева е казала нещо има стойност само на едно вероятно "лично" мнение. Съществува възможност и за опит за натрапване на мнение всред по-безкритичните зрители.

10

БСП слуги на ромеите

преди 5 години

Ако имаше машина на времето и се върнем във времето на Цар Самуил, щяхме да видим че сега ББ е в неговото положение.Постоянните злостни нападки го принуждават да застава в защитна позиция.Неразбирателството в народа - добре дошъл за враговете.Всъщност подтоянните нападки на БСП целят спиране на прогреса.

9

А бе

преди 5 години

То ако питаме Валерия Велева в България има само един политик,който е държавник-А.Доган.Което впрочем е доста вярно,само че усилията на Доган са за създаване на една друга държавност.И не става въпрос за присъединяване към Турция,което пък е делото на живота на Местан.Доган иска да направи собствена,лична държава,на която да е падишахо-президент.Може да се каже,че има много добри шансове с оглед на демографията,ама напоследък се появиха и сериозни препятствия.

8

ние българите

преди 5 години

Нищо ново! След "Освобождението" кагята българския народ иска да поеме по свой път Русия прави всичко възможно да окепази Националните Идеали.Сега БСП заема тази недостойна позиция. БСП не е опозиция, а говорител на най-ретроградните сили искащи унищожението на българската държавност. Всеки българин който копнее за "Чиста и Свята Република" разбира че БСП е врагът който цели клатене и по възможност събаряне на българската държавност.

7

Ва

преди 5 години

Откакто я помня, все това пита.

6

Анонимен

преди 5 години

Хората избраха бойко с надежда а герп се оказаха най корумпираните в историята на държавата и цяла европа...

5

Анонимен

преди 5 години

Много неща могат да се свършат но няма желание!!!Текущото е по лесно

4

Анонимен

преди 5 години

До Валери 1Ха-ха-хи-хи..................

3

Винету

преди 5 години

Имаме една долна гадна опозиция, Валерия, която е слаба и точно затова измисля скандали от нищо и преескпонира други дребни. Явно не си забелязала, че с тези действия нито си вдига рейтинга нито печели симпатии. Оправи си анализа.

2

Анонимен

преди 5 години

ББ е държваника на нашето време!

1

Валери

преди 5 години

Да, в момента има един велик държавник и той се казва Бойко.