38

Анонимен

преди 5 години

Б. Б и Ц. Ц. тотално съсипаха Бг политиката. Тя и преди тях си беше съсипана но тези двамата герои ни показаха какво точно значи магията да владее държава по най- брутален начин. И ще се готви как Ахмет Доган взел един милион лева за нещо си. Откакто герб са на власт някой да е чул да се крадат такива дребни суми? Сега като свършат евро програмите ГЕРБ ще си тръгнат и ще оставят държава ограбена и съсипана и ще обвинят тези след тях. Стара тяхна тактика- Б. Б. я ползва вече 2 пъти.

37

Ева

преди 5 години

Тогава според авторката излиза, найголямото недоразумение в политиката и рушител на държавността е бившият военен Румен Радев !

36

гатанка

преди 5 години

България няма държавници

35

Анонимен

преди 5 години

Ореола на тиквите и всякакви други политически зеленчуци и твари беше услужливо изваян от журналистическият слугинаж, а всяко различно мнение и явление на сцената се прикрива, омаловажава и омаскарява! Няма лидери, няма политици, гражданското общество се подменя с платени трубадури на властта! Велева, това свършихте за обществото и историята няма да го пропусне!

34

Анонимен

преди 5 години

България е пълна с ***.Чки като тебе.

33

Шопо

преди 5 години

Има ли ??? Па питай тоя къде му правиш бюреците ,*** ! От Сараите...

32

Гробокопач

преди 5 години

Г-жо Велева, Бойко не беше ли изведен като Спасител и след туй от БПЦ и като ПОкръстител? България, няма полиици, има партийци и партийни функционери. Политиците, тепърва трябва да се търсят, а държавника се молете, да го има, поне един. Колкото до Спасението, ние иамме Приказката за Неволята;)))

31

ама ей!

преди 5 години

Тази кукумявка разбира ли от лидерство и политика че взела да дава оценка?Очевидно не! За какво ли я публикуват?

30

Анонимен

преди 5 години

Какви политици имаме?! Откога мутрите станах политици?

29

Партиен член

преди 5 години

Стига с това председателство бре.Я кажете кое такова е било неуспешно. Австрия похарчи "луди" пари за 3 пъна, при откриването и не мисля че тяхното ще е не успешно. Нашето по изхарчени пари на вятъра със сигурност е на 1во място. Да ти дойде реда за нещо дето ти се полага и да се хвалиш че едва ли не от теб зависи, това ми идва в повече. Все едно всеки път като се прибирам от работа да натяквам на семейството колко успешно съм работил.

28

Киро

преди 5 години

тая навремето с Тошо Тошев колко е въртехме в редакцията на в. Труд, ехх

27

А бе какви лидери!

преди 5 години

Вие подигравате ли се! Избрали някой си за минисртър щото нямало кой друг, понеже калабалъка не му пука и го мързи да гласува и после всички му викат тиква! Това лидер ли е? Или си мислите че другите лидери са кьорави и глухи и не виждат и не чуват! Че чак гръцките вестници пишат за лидера 'тиквата"! Пълна порнография (че и тя е по хубава)....

26

Анонимен

преди 5 години

И журналисти нямаме, Валерия! Ако имахме, властта щеше да бъде друга, но вие всички се продадохте и няма кой да каже, че царят е гол! Ние знаем, но не благодарение на вас и това ви прави ненужни, дори вредни!

25

Башка Луд

преди 5 години

До 33Не наричай един докопал се до властта мутраген, политик и държавник!Държавник е човек поставил себе си в услуга на обществото, а този постави обществото в услуга на тесен кръг от некомпетентни далавераджии!Да управляваш държава е сложен процес, изискващ необходимата подготовка и интелектуален капацитет, с една прочетена книга и шепа мутри не става!

24

Анонимен

преди 5 години

Какъвто народа, такива и "държавниците". Латентната маса от българи ни иска лидер, а някой, който да осигури добре платена държавна службица, ако ли пък не, да си затваря очите за "андрешковщината". Това и получава. Е, има 10% недоволни от това статукво, но за тях границите са отворени.

23

Анонимен

преди 5 години

Тук има един държавник и той се нарича Бойко Борисов. Добър, лош - какъвто - такъв. Друг няма. "Алтернативите" са абсолютно несъстоятелни.

22

Господин Никой

преди 5 години

До рубладжийски партии Забрави да изброиш НПО-та на международният престъпник Сорос и техните слуги в България - гробокопачите на Българският народ .Впрочем чети историята на България през 30 -те години на миналият век и тогава демократи и либерали са *** майката на държавата ни .Та даже и Атанас Буров си го признава това .Как либерали и демократи като докопат властта и с държавата България е свършено вече .И сега е същото шайката разбойници ни унищожиха родината до шушка

21

да не забравяме

преди 5 години

То ако беше хубаво по времето на социализъма, нямаше да има 10 Ноември 1989Да не казваме че на 25 Декември 1989 румънците си застреляха вожда и учителя.Неговите хора от секуритате. Щото и на тях беше им дотегнало.

20

БКП са писали

преди 5 години

През последното десетилетие на НРБ бакшишите и подкупите са се превърнали в "повсеместно явление в почти всички сектори на обслужването, обществения живот и всички слоеве на населението". Това пише в строго секретен доклад на Информационно-социологическия център към ЦК на БКП до Тодор Живков и Политбюро от средата на юли 1985 година.

19

хора четете

преди 5 години

Твърденията на партийните социолози се базират върху резултатите от представителна анкета, в която 77,8% от участниците потвърждават горния извод. Близо две трети от младите хора на възраст между 18 и 30 години смятат, че корупционните практики са вече "неизкореними" и в НРБ е възникнала "масова обстановка за корупция", пише още в документа. Копие от него се намира в Държавния архив, а негов откривател и анализатор е проф. Иван Еленков от Софийския университет.