26

Така е

преди 5 години

Ката четя коментарите и си казвам: Ега ти и почивката.Цял ден по жегите,блъскане , хранене под часовник и се връщаш от почивката пребит като куче , ама почернял. Че то по добре да си ходиш на работа.

25

Някой

преди 5 години

На българина,ако нещо не му пречи,щях да съм изненадан.Ами не ходете на плаж,не е задължително!И вие мрънкащите си пикаете в морето,ама нали не ви виждат,на много принципни се правите...

24

Анонимен

преди 5 години

Имам идея - Купете си 300 квадрата вила с 12 декара двор. Има ги такива по моретата. Струват само по 2-3 милиона евро, но ще ви трабвят поне още толкова, за подръжката през годините. Наемете си охрана и плащете минувачите, като вдигат шум :)

23

Анонимен

преди 5 години

Евах, евах ... А слънцето да те сразни ? Вятъра ? Водата ? Въздуха ? ....Дразнелите те хората с хубави тела, послед хората, идващи с мног неща на плажа, ама преди това те дразнеха тея, дето идвали с малко .... Човек, ти нормален ли си уе ?

22

русалката

преди 5 години

На пясъка не се заседявам. Да правят квото си искат.Влизам във водата, бърз кроул 300-400 метра навътре и там съм на спокойствие 1-2 часа.Пречат ми медузите, водораслите и джетовете.

21

Пет

преди 5 години

Знам и бг и чужди плажове...в Италия и Гърция.Испания и Франция има Алея за разходки зад плажната ивица... в Хърватия също...Бг Черноморието е пренаселено с хотели до само пясъка....сергии.чалга и мундарлък.

20

Анонимен

преди 5 години

Като си отишъл на плаж - си береш гайлето, ако искаш тишина и спокойствие отиваш на село,

19

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета всеко се мисли за единствен и неьаменим. Ами наемете си някой частен плаж. Защо имало деца, пък защо имало пушачи, пък защо имало хора въобще. То такива дето им пречи всичко най добре въобще да ги няма никъде, но уви пък другите са принудени да търпят тях вечно намусените и недоволните. Бг морето е за кеф. Гръцките села са за скучните хора. Това е. И стига с тая Гърция. Няма какво да се хвалите. Доста занижени представи имате.

18

ПроСоТо

преди 5 години

отлична статия!!!!!..Направо "дисекция" на съществата,в които се превръщат обикновените "простосмъртни",когато стъпят на морския бряг....хареса ми!

17

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

Валери къде е,, да замери шума.

16

Анонимен

преди 5 години

БГ Плаж, явно имаш доста обстойни впечатления от черноморието. Не знам, освен да спреш да ходиш, друго кво да те посъветвам?

15

Ядосан

преди 5 години

Най- много ме ядосва и възмущава липсата на крайбрежна алея. На някои места алеите са прекъснати от построени хотели върху тях, на други са пълни със сергии. Всички отиваме на море за да гледаме и слушаме морето и за да се разхождаме по брега и алеите.

14

Анонимен

преди 5 години

Аз ходя на плаж на Северно море в Дания. Водата е малко студена, но се свиква. А плажовете са огромни и празни. Цяла къща за две седмици за 1000 евро. Евтиния!

13

Анонимен

преди 5 години

Аз биха разделил нещата на две - в чужбина и в България. В чужбина все ще попаднете на немци, които ще ви скрият топката с простотията си. разбира се не всички немци са такива. Другото, на което често попадате са пияните и шумни англичани, заради които може да си потърсите друго място на плажа, по-далеч от тях.В БългарияСилна музика на плажа, пушачи, които усмърдяват всичко наоколо, мръсно на плажа и в морето, нагъчкано, разни най-вече чужденци и децата им, които те засипват с пясък минавайк

12

Анонимен

преди 5 години

до 11Браво на тебе, че ни сподели за почивката ти в Гърция! Дай малко инфо снимки, селфитата ти , за да ти завиждаме както трябва!

11

шматка

преди 5 години

Отдолу тр.ол до тр.ола се надпреварват да ръсят ум.Хотелите си изливали фекалиите в морето.Де го това бе пиле.Къде го видя

10

Анонимен

преди 5 години

Пълна селяниня и чалга.Затова ходя в Гърция.Там е тихо и спокойно и човек си почива истински.

9

extremist

преди 5 години

Кой може да ни вгорчи почивката? - ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ

8

Nick

преди 5 години

На тоя не му ли се счупи шумомера? :)

7

БГ Плаж

преди 5 години

Крещящи майки, пищящи деца, кучета, деца без бански, деца, които се изхождат по малка нужда на пясъка с обяснението "ми кво толкова, то нали е детенце", полуголи майки, забити фасове с пясъка, разпилени остатъци и опаковки от храна, в морето плува всякакъв вид ***, викове и крясъци по плажа, най-вече майки, които се карат на децата се... Дет' се вика - уелкам ту биджи