115

Анонимен

преди 5 години

Учениците и студентите не искат работят за стартова заплата под 2000 лв доста от тях са в правото си ,защото знаят езици и имат образование тук ако ти дават 500 лв в чужбина 1500 3000 евро е ясно ,че ще работиш там

114

Анонимен

преди 5 години

Вдигнате минималната работна заплата за всеки човек от чистачка до премиер на 1000 1500 лв и средната 2000 за да може да се оцелее ако си пенсионер с 150 200 лв пенсия или работещ на 500 800 заплата е трудно да оцелешш само разходите не може да си платиш

113

Анонимен

преди 5 години

До 115 полицайте си признаха,че с бонусите всеки месец взимат чисто 1500 2000 лв обаче ако си работиш в библиотека или си даскал взимаш 400 800

112

Анонимен

преди 5 години

МДААААААААААААА- БСП Е ИЗДАЛА НОВА ОПОРНА ТОЧКА- ДА СЕ РАЗФАСОВА КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ МВР, АХ ДА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА КРЕЩЯ, ЗАЩОТО ТУК БЕЗ ДА СЕ КРЕЩИ СЕ ПИШАТ КУПИЩА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ- ВЛЕЗ В СВЕТОВНА БАНКА И ПРОЧЕТИ ДОКЛАДА.

111

цитат

преди 5 години

"Държава в която полицаят получава повече от учителя се нарича полицейска държава"-Владимир Илич Ленин/ държавата и революцията/

110

Анонимен

преди 5 години

От кога говорим, че чантаджиите са прекалено много в МВР. Няма ли един свестен министър да ги разкара, че да си отдъхнат полицаите от това бреме.

109

Анонимен

преди 5 години

Ба си държавата 70000 щатни милиционера с най-високи доходи в държавата, а не моем да видим ена шапка из градовете и селата денонощно. Някой лъже яко!

108

Анонимен

преди 5 години

НАРЕДБА..КОМАНДИР СОБТ- 1697ЛВ, РАЗУЗНАВАЧ 6 СТЕПЕН 1026,НАЧАЛНИК НА СЕКТОР СОБТ1266ЛВ,ПОЛИЦЕЙСКИ ИНСПЕКТОР- 1026 ЛВ,СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ- СТАРШИ ПОЛИЦАЙ/ПОЖАРНИКАР- 808 ЛВ,КОМАНДИР НА ОТДЕЛЕНИЕ- 818 ЛВ, ПОЛИЦАЙ, СПАСИТЕЛ, ПОЖАРНИКАР- 798ЛВ. ТОВА СА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦАИТЕ- ВЗИМАТ ГИ ОТ ПРОЛЕТТА НА 2018 Г- ЕДИНСТВЕНОТО БЕЗУСЛОВНО ПЛАЩАНЕ- РАЗБИРАЙ ПРЕВИЛЕГИЯ Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ НА СЛУЖИТЕЛЯ НА МВР ПРИ ИЗПЪЛЕНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ- НА СТЕНАТА НА МВР.

107

Анонимен

преди 5 години

До 102 един *** полицай с 8 клас или 12 клас взима 2000 лв а един човек учил с някаква степен му предлагат 400 500 лв за библиотекар или за работник в БАН или за музикант знаеш ли,че доцентите и професорите взимат по 700 800 всеки млад е в правото си да иска начална заплата 1500 2000 лв ако лине отива в чужбина за хиляди евро

106

Анонимен

преди 5 години

Гнило, гнило, гнило, та прогнило като цялата ви държава и целия свят! Няма оправия без сериозни сътресения! Защото кастата, която живее добре при сегашните правила няма да си развали рахатлъка! Ето и сутринта! Никой от БСП не е пуснат в телевизията да каже мокри ли го дъжд вчера на баира, а вместо него доволните тьотки от кастата пуснала пипала десетилетия и самоподдържаща се в лицето на Буруджиева и Жотева врещят против умрялата БСП и ,,диктаторката'' Коорнелия, която превръщала в лидерски тип!

105

Анонимен

преди 5 години

Ама стига с тия средни възнаграждения! И в частните фирми е средно 8000 на месец - за един 1000, за втория 15000 и бам - средно. Ама тоя с 1000 е под средното, нали? За полицаите на поле трябва да са най-високи, с бонуси за разкрити битови престъпления. За администрацията - минимална. Да се обзаложил ли сега как е разпределението?

104

хаха

преди 5 години

До Роб на влаЗтаУважаеми това ви е работата ако не искате да я вършите и сте не доволни,напуснете а не правете хората на луди че взимате малко пари,ето световната банка ви го казва не само народа!ясно....

103

скандално

преди 5 години

До Анонимен 105Не само физическата подготовка ами и юридическата,психологическата,нашия полицай не познава законите и правата на хората,не може нормално да разговаря и да се държи с хората,това е голям проблем в полицията за който не се прави нищо.

102

Анонимен

преди 5 години

По малоумно нещо не съм чел напоследък. Да се бърка заплата и разходи за човек явно не е случайно. Заплатата на полицая да се счита за висока само защото към нея са прибавени разходите му за ток, вода в тоалетната, бензина на колата и др. явно е идея на болен мозък. Мога да дам конкретни данни за доста бивши соц.страни, но истината е една- заплатата на българския полицай и пенсията му са най-ниските в Европа. Да се говори за оптимизация при тотална липса на полицаи е несериозно.

101

Анонимен

преди 5 години

За да намалят административния персонал, първо трябва да намалят административната бумащина и да премахнат /сами няма да се премахнат/ прости хора от управлението на държавата! Когато министъра в 11 часа ще отговаря на питане в деня за парламентарен контрол и в съответното РУ и Областна дирекция на МВР се получи заповед в 09,00 ч. до 10 часа да изпратят обемна информация за отговора на министъра, то тази информация няма да я искат от онзи *** в патрулката, що дреме и лющи семки!

100

Роб на влаЗта

преди 5 години

Толкова много негативни коментари спещу МВР.Ами не звънете на тел.112 и се оправяйте сами та тогава няма да има нужда от служители и ще го закрият .....Отворени баровци като гардероби като им се озъбят и ще си поломят пръстите по телефоните ....И идва човек който за 900лв.си рискува живота....

99

не кряскай

преди 5 години

До Анонимен 88Не знам колко са ви малки заплатите,но моя позната,внучка на бивш полковник от ДС,кибичи пред компа за 1,600 лв заплата!Колкото човека познавам,все са хора на комyнeта!

98

Анонимен

преди 5 години

Но трябва да се обърне внимание и на физическата им подготовка. Вярно е, че сред политиците, като се започне от самите върхове, наднорменото тегло е на м,ода, но когато един полицай е със шкембе, това е забавна гледка.А те не са малко.

97

ЛОШО

преди 5 години

Всеки един Полицай , независимо дали е бил Полицай или чистачка в МВР , взима 1 милион лева за 20 години на служба .Да не мислите че Бензиностанциите , Хотелите , Хипермаркитети са без пари ?Депутатите са горната *** на *** - крадат пари директно от Бюджета и си купуват Хотели в САЩ и Англия .

96

Анонимен

преди 5 години

От институцията препоръчват намаляване на административния персонал и оптимизация на регионалните структури на полицията и пожарната------Ето това е. Огромен брой чантаджии.Като ги гледам вечер в 17,30 като огромно стадо напускат сградата, доволни, щастливи и отпочинали.