155

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на ГЕРБ, доходите на полицаите и учителите станаха едни от най-високите в Европа.

154

Анонимен

преди 5 години

Преди увеличението от януари, може и да са получавали по 600лв. сега заплата под 850лв. чисто няма.

153

Анонимен

преди 5 години

Свийте се да мине тая . Явно се говори средно

152

До 161

преди 5 години

Къде ги видя тия 500-600 лв отгоре? Основна заплата на полицай 660 лв.При 10 години стаж става 792 лв бруто.Вадиш 10 процента данък и се получава 713 лв чисто за получаване.Много ли ти се виждат?Ако е така кандидатствай и издръжливост изпит по физическа подготовка,езикова култура,психотест, медицински тест.След това изкарай школа и след нея пак изпити.И тогава говори дали са много пари.Та то чистачките вземат повече пари.

151

До 160

преди 5 години

За разследващи полицаи има навсякъде свободни места.А те са инспекторски длъжности.Ама се изисква да си завършил"Право".Ако си завършил за агроном няма да те вземат.

150

до коментар 115

преди 5 години

Написал си половината истина-показал си само основните заплати.Върху тях средно още 600-800 лева и се получава пълната заплата.Не заблуждавай хората.И още нещо-годишната отпуска е 30 работни дни плюс един работен ден за всяка прослужена година.Става 40-45 работни дни.А в частния сектор как е,знаеш ли?

149

запознат отлично

преди 5 години

Ако има някъде свободен щат,то ще да е за редови униформен"старшина"/и то тук-там/.За офицерски длъжности-няма свободен щат.Другите приказки са лъжи.

148

ХХХ

преди 5 години

Не знам да ли са едни от най-добре платените, но съм сигурен в едно, че не заслужават и това, което получават.

147

Анонимен

преди 5 години

Абе показателно е едно. МВР е министерството с най-голям бюджет в държавата. От този бюджет 90% са за заплати. Правете сметка, колкохора работят там и по колко пари взимат. Те затова после реват, че нямали за консумативи. Просто всичко им отива за заплати и пак повтарям са с най-голям бюджет.

146

Анонимен

преди 5 години

Най готиното на нашта демокрация е че всички днешни полицаи са деца на бивши милиционери и военни все членове на бкп---чакайте това да стане полиция...тея дори не знаят каква е тази дума и каква е разликата м/у милиционер и полицай за парите маината му ! Вижте кои ви управлява и те са от бкп и дс никога няма да развалят калимерата ,а най лошото е че народа им знае биографиите и е съгласен под мотото ,ами всички бяхме милиционери от бкп ---еми товоа им отърва на онея и така ще бъде.

145

Анонимен

преди 5 години

Ха че откога държавата плаща вноските към НОИ. ВСе реформи, все щуротии, ама то нищо не е като държава вече - освен кагота има лична изгода...НАучихме се как се пишат небивалици, та чак в чужбина прихващат - колко ли милиона взеха за този доклад? Панаира да върви, да видим докога ще издържим.

144

пипи дългото чорапче

преди 5 години

По цял ден си клатят краката,обикалят и нищо не вършат.Не плащат осигуровки,данъчни облекчения и други благини. И реват за кво бе?

143

Само факти!

преди 5 години

Ако някой твърди, че заплатите в МВР са ниски, нека напише колко напуснали полицаи познава? Ама напуснали, защото не им стигат парите и ще работят в частния сектор, "за да се видят в пари"? За да работят по 10 часа, ама официално да са на половин щат, с малки отпуски, да си плащат всички осигуровки и накрая да се пенсионират на кукуво лято. А в МВР се пенсионират на 52 и продължават да получават и заплата, и пенсия. Около 2500 лева.Чисто. А...и си карат личните коли без винетки. Бонусче от 100.

142

Анонимен

преди 5 години

До Велин"Много е елементарно- щом вземат такива заплати, подгответе си документите и ги подайте в най-близкото районно управление. В момента навсякъде има недостиг на полицаи. На 90% ще Ви приемат."Това не е вярно. Това са приказки на хрантутниците от МВР само. Иначе за да станеш дори обикновено полицайче пак се искат връзки. Много ги познавам такива, все са с ходатайстване.

141

Анонимен

преди 5 години

И каква стана тя... оказа се, че западняците с техните МВР-та получават същите заплати като нашите хрантутници в нашето МВР. ......Така де, след като накрая нашите хрантутници се пенсионират рано и цял живот държавата им е внасяла осигуровки и вземат на куп 20 заплати.

140

Велин

преди 5 години

До 136 : Много е елементарно- щом вземат такива заплати, подгответе си документите и ги подайте в най-близкото районно управление. В момента навсякъде има недостиг на полицаи. На 90% ще Ви приемат. Тогава с кеф ще си харчите 1500-2000 лв. месечно. Забравих- иска се и дупце.

139

ДНЕС

преди 5 години

МВР се превърна в търговско дружество с криминален контингент и оперативна разработка! По затворите се предлага сътрудничество срещу амнистия и работа!

138

Анонимен

преди 5 години

До сегаА през соца всички сладки работни места се заемаха от пенсионирани МВР и МНО.

137

Стамат

преди 5 години

Държавната машина убива бизнеса с бюрокрация и безхаберие. Скоро и пенсиите ще пресъхнат и ще се сетят че трябват млади хора, които обаче са избягали от ***. Пенсионерите са важни, но младите хора са още по-важни.

136

Анонимен

преди 5 години

Навремето ,като отслужиш зависи къде си бил ти предлагаха да останеш я милиционер я военен и аман заман някой залюхан дето хич не си вижда бъдещето да остане....сега вижте ,та връзки та чудо да се докопаш ---това всичко е заради парата и фукарата взети заедно стана ,като в песента,,гордост е да си в мвр...тордост е ама за кинтите 20-заплати при пенсионирането ,ранната пенсия ,патлака ,егото и прочие...