12

Анонимен

преди 5 години

дестинацията е страхотна. Не трябва да се ползват тур агенции от европа, а директно да се резервира с местните агенции в Шри Ланка, всичко става по Интернет. Излиза до 50% по-евтино +частна кола и шофьор!

11

анонимен

преди 5 години

О, не, имам бенки във форма на религиозен символ на видимо място. В Русия да ходиш е безбожно скъпо, Гърция пък изгоря... Дайте някакви други идеи за туристическа дестинация, ще се разплача...

10

Влади

преди 5 години

Сега можем да отидем и в Цейлон, и в Таити, и навсякъде ако сме спестили някой лев. А през комунизЪма - най-много до Съюза или соцлагера и то с клизма и 30 кинта джобни. Не ми плачете, че сега няма пари, ако иска човек, може да спести за екскурзия в чужбина. Калтаци, мизерници ,дето ровеха по кофите, за хляб имаше и преди. Мързелът и алкохолът не прощават!

9

Анонимен

преди 5 години

И тук има групировки по цялото Чолноморие и малко по навътре. Но няма войници от индииската мисия да пазят ред.бщо взето позната картина като в Шри Ланка..

8

Анонимен

преди 5 години

За 2 седмици - 1400-1500 евро с път, нощувки и джобни.

7

Бай Колю

преди 5 години

Колко струва път, престой и храна? Че имам едни 120 лева.

6

Анонимен

преди 5 години

Миналата зима бях там. Евтиния, хубави плажове, място само за почивка. Алкохолът е скъпичък, но на дали някой е тръгнал, за да се напива. На когото не му се ходи само на плаж, има доста интересни места за разглеждане.

5

Анонимен

преди 5 години

Индийската армия още държи войници на мисия там. А въоръжени отряди на 3 други групировки все още вилнеят в някои региони. Както по-долу стана дума, дъждовният период наистина е точно сега лятото.Въобще... не знам кой ви праща в тая смотана Шри Ланка...

4

Берлин

преди 5 години

В Шри Ланка от май до август е the monsoon season. Каква дестинация за лятото е това?! Хахаха... cмотани "журналисти". :)

3

Анонимен

преди 5 години

Ама нали сме източно-европейската провинция на Шри-Ланка! Що да ходим чак у столицата!

2

Коце кмета

преди 5 години

А защо екскурзиите до там и изобщо навсякъде са много по-скъпи тук, отколкото в други държави??

1

Анонимен

преди 5 години

Тази година ще ходя в перу