34

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 31. Не само от екотакси а и от данъци,глоби ,такси и др, даже и от грдска мобилност дето слагат скобите за неправилно паркиране. А може и от офшорките, ако се изтръскат и джобовете на мафиотите и от намалената субсидия за партийките дето са безчет на хранилката.

33

Armagedon

преди 5 години

В БГ-тото това няма да се случи,защото градският транспорт в повечето градове е частен а в Софето е хранилка за мафията.И защо да е невъзможно след като и сега уличното осветление е безплатно за жителите на столицата,градове,села и паланки.Даже с електротранспорта ще е по-чист въздуха,защото значително ще намалеят вредните емисии във въздуха.

32

Анонимен

преди 5 години

то и населението доста понамаля и се изнесе от държавицата та могат да си го позволят. След десетина години какво пречи и във Видин да има един безплатен градски автобус- повече няма да им трябват.

31

Анонимен

преди 5 години

ИДВА ОТ БЮДЖЕТА, НО БЮДЖЕТЪТ СЕ ПЪЛНИ С ЕКОТАКСИ ЗА КОЛИТЕ

30

koi

преди 5 години

koi shtql da plati , malko li danuci plashtame . ama trea da ima kvo da se kradne.

29

bulhg

преди 5 години

v bg she napraqt bileta 2 leva I kato se vijda pak shte se vozim v 30-godishni avrobusi

28

Анонимен

преди 5 години

За разлика от Естония България е едно БЛАТО без шанс това блато да стане някакво по-добро място за живеене в близките 100 години както е тръгнало.Стигнахме до там за да дишаме праха на румънците.

27

Анонимен

преди 5 години

Той може да пише с правописни грешки но е прав.Кой ще плати безплатния транспорт?Пак идва от бюджета.Нонсенс.

26

1ff

преди 5 години

в Красна поляна отдавна транспорта е безплатен за селесао.

25

Анонимен

преди 5 години

И тука трябва да се направи за депутатите.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много е интересно , че е без пари? Безплатен "обят" няма.Това което ми е било без пари . После ми излиза скъпо. ..."--------------------------------------------------------------------------Като те гледам с колко правописни грешки пишеш, май по-скоро си рожба на "демокрацията". А ако все пак не си - напълно си заслужавал ниско месечно възнаграждение и пенсия, кретенче :)

23

Закъснение 90'

преди 5 години

И БДЖ-то трябвя да стане безплатно

22

Анонимен

преди 5 години

Много е интересно , че е без пари? Безплатен обят няма.Това което ми е било без пари . После ми излиза скъпо.Пример. Топлофикация ми бе почти без пари при соца. Но ме удряха в месечното ми възнаграждение, и после в пенсионното. И накрая целия соц. Пропадна. Каза го и Т. Живков. Системата е зле.Останаха ни панелките инвалидите. И комунизма си отиде.

21

dsadsa

преди 5 години

Това не е никаква новина.И се оказа, че това няма никакъв ефект върху трафика. Пренасочилите се към ГТ били предимно ходещите пеш...

20

Анонимен

преди 5 години

То в Естония, Латвия , Литва не останаха хора.. Само там Демографската криза е по-голяма от България. Грижа за кой за гробищата , само умиращи пенсионери и разлагащи се трупове.

19

до Факт!

преди 5 години

Също като България, в която прирастът на населението е дори отрицателен.

18

Анонимен

преди 5 години

А в Гърция на пострадалите от пожара в Атина правителството отпуска 5000 евро помощ а тук 325лв ! - разделете 10 000лв на 325 и ще видите къде е Гърция и къде сме ние.

17

Анонимен

преди 5 години

До Така еАма ние откачихме ли се наистина?

16

Така е

преди 5 години

И Естония както и ние се откачиха от Русия като пес. МАЛКА ДЪРЖАВА , АМА УМНИ ХОРАТА. а У НАС НАДУВАТ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО.Билетите в гр. траспорт реално трябва да бъдат не повече от 40-50 стотинки.

15

Анонимен

преди 5 години

V LITVA LATVIQ I ESTONIQ OSVEN BAZITE NA USA DRUGI XORA NQMA VERVAITE MI MISLYL AAX