243

La Dushesse

преди 5 години

До ЛорТа,252Ало,Тирантите да не си надрусан с нещо гадно,химическо,бе....Мозъка ти май е изпушил,ако изобщо го имаш и не си станал вече асоциален...

242

Бай

преди 5 години

"Инстаграм звезда", от толкова много епохи, аз трябваше да се родя точно в тази...

241

Анонимен

преди 5 години

Сондос Алкатан е просто една арабска коза.Примитив с пари.Нищо повече.

240

Анонимен

преди 5 години

Uroci po grim ot pingvin!? Sveta iztreshtia!

239

Анонимен

преди 5 години

Мда, страната, която хАмериканците защитаваха от "гадняра" Саддам....Един дол дренки са....

238

М, да ...

преди 5 години

Ами ако избяга обратно в страната си? Кой ще ми върне парите?-------------Жена към жена !? Все едно си е закупила животно!

237

Анонимен

преди 5 години

Ислямът възпитава така,тя смята,че е права.Просто трябва да я игнорират.

236

До Лорт Тенрерти

преди 5 години

Лорд се пише с д,не с т.Това че ти се опияняваш от пари и власт,не значи че всички хора са такива.Ти просто си елементарен като тази на видеото!

235

Лорт Тенренти

преди 5 години

Айде айде .. всичките, ако имате пари, ще имате пари и прислуга. То и аз си мислех, че няма, ама като си извадиш главата от ... Глупсотите на които се мъчат да те учат в училище, виждаш правия път. Учат ви, да дте мили, покорни и добри, защото так сте слаби.Ама като хванеш парата инвласта .... Като имаш папка в ръката я стискаш и викаш - Охааааааа.... !!!

234

Анонимен

преди 5 години

Това че някой има пари с нищо не го прави нещо повече от другите хора.Човешките качества са това което възвисява хората,а не парите.Това го е казал Христос и той е наричал себе си пръв между равни.На тази май-муна и се струва редно някой денонощно да й прислугва,за да може да си рисува веждите,да си белосва лицето и да си слага контактни лещи със светли цветове,за да прилича поне малко на европейка.На тая една мотика и да копа на нивата,да я видим тогава!

233

Анонимен

преди 5 години

Ми с най-добри пожелания ... дано стане бедна и да прислугва на такава като нея ... по старите закони !

232

до анонимен

преди 5 години

...паспортите на всички работещи в повечето Близкоизточни монархии се държи от работодателя.---------Прав си!За съжаление, малцина са онези които знаят за подобни "дребни" подробности!И едва когато я закъсат си дават сметка, че би трябвало да проучат малко повече нещата преди да предприемат бизнес или дори туристическо пътуване в тази част на света - за техните културни и традиционни особености.

231

Славянките са хубави

преди 5 години

Защо ми изтрихте комептара? Нищо лошо не написах. Не я намирам за хубава. Червисана ***&й&муна с претенции. Такива гадни вежди има. Славянките са най-красивите жени. А тая душевно е една гнила ябълка. Дано мъжът й да е разбрал за какво зло са го оженили.

230

Анонимен

преди 5 години

Повод за тази промяна бяха филипинските прислужници, но реално паспортът на всеки чужденец на работа в Саудитска Арабия, и почти всички професионалисти в Кувейт, Оман, и други съседни държави, които работят за местен работодател, ако ще да са професори, се държеше от местния спонсор. За справка си припомнете няколко филма по реални случаи и драматични бягства на американци, британци, французи.

229

Анонимен

преди 5 години

"...Сондос Алкатан известна с онлайн уроците си по грим."===Ох, и тая с какво е известна само... С това, че умело си маже лицето с някакви помади. То затова и акъла й е толкова, но, както се казва, битието определя съзнанието. Ако тя самата беше домашна прислужница, нямаше да мисли така. Но просто е имала късмета да се роди в удобно семейство и да се омъжи за правилния човек.

228

Анонимен

преди 5 години

Който има такава жена определено трябва да може да и осигури грижи и прислуга.

227

Българин

преди 5 години

Ние българите сме духовен народ,не гледаме жените на външна красота. За един българин е важно жената да е вътрешно красива, да има красива душа, затова българките са вътрешно красиви, с красиви души.

226

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоА докато дойде крайното време българите може само да си мечтаят да живеят и да се радват на такива условия на живот и работа както една филипинска прислужница в Кувейт.

225

Анонимен

преди 5 години

Външната и вътрешната красота не винаги се припокриват. Тази вони отвътре.

224

Анонимен

преди 5 години

Жената е много красива. Арабките са истински тигрици, истински огън когато останат насаме със съпруга си.