19

Анонимен

преди 5 години

С войни, си показват любовта един към друг.

18

Евротолериз

преди 5 години

Съвсем нормален ден за една ислямска кочинa, каквато е Сирия! Проблема е, че и в Европа вече свободно извършват сатанинските си джихадистки ритуали, но масмедиите го крият от политкоретност, за да не ги помисли или пък недай Боже обвини някой, че са "расисти" или "ислямофоби"!

17

хасан-я

преди 5 години

Те така се поздравяват,за салам алейка му салам.пустиняци

16

Анонимен

преди 5 години

Това е "умерената опозиция", която се поддържа политически, финансово и военно от САЩ и Израел. Нека припомним, че вчера беше свален сирийски самолет от Израел, докато бомбардира позиции на Ислямска Държава. Т.е. Ираел пряко помага на Ислямска Държава.

15

Анонимен

преди 5 години

Моля не използвайте думата камикадзе за човек без нацонално-държавническа кауза. През Втората Световна Война, това е било национална доктрина в Япония за оцеляването, а не някакви нагъзени представители на шитхолите дето им палнаха средновековно-демократическия фитил. Малко са далеко за цивилизионно-еволюционен скок. И тези дето пресичат вододела (Средиземно Море) в Дарвиновата теория и те така.

14

Анонимен

преди 5 години

И Сирия става като Афганистан и Ирак, ако не се махнат всички западни протежета.

13

Николаев

преди 5 години

Арабската пролет на юсеин обама и хилари клинтън. Резултатите на лице либия ирак сирия милиони емигранти в европа не без благословията на меркел . Германия за трети път унищожава европа след две световни войни . И диктува политиката на европа мисля че е крайно време тая държава да се закрие.

12

Анонимен

преди 5 години

И пак ГЕРБ са намесени. Разчистват терена да настаняват бежанци.

11

Да, демокрация е

преди 5 години

Англосаксонска демокрация. При Баша̀р Ха̀фез ал-А̀сад нямаше такива неща.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Преди руснаците са влезнат в Чечня, доста уши и пръсти на западни работници заминаха. Преди руснаците да се развихрят в Аденския залив, пиратите там си правеха каквото искат. Преди да влезат в Сирия, ИДИЛ се разрастваше и т.н., и т.н. Просто факти.

9

Анонимен

преди 5 години

Така е като изгониха "белите каски". Сега вече са "белите камикадзета". Защо където САЩ посее демокрация, местните жънат самоубийствени атентати? Само питам.

8

Анонимен

преди 5 години

До 6Асад е духовния водач на Ислямска държава, а Путин е неговия Пророк !

7

ей

преди 5 години

Докато САЩ се намират незаконно като агресори в Сирия и защитават терористите там мир няма да има....

6

Анонимен

преди 5 години

НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ АСАД ДОШЪЛ НА ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРИ И НЕ ПРОВЕЛ ТАКИВА ИЗОБЩО ДО 2010-ТА ГОДИНА АСАД Е НЕЗАКОНЕН ТЕРОРИСТ ТОЧНО КАТО РУСИЯ!.------------------САНКЦИИТЕ КОИТО СА НАЛОЖЕНИ НА РУСИЯ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИ НА РУСИЯ !

5

Анонимен

преди 5 години

Путин освободи Асад от сирийския народ, но забрави да го освободи от Ислямска държава !

4

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕТО ПОКАНИШ АНТИХРИСТКА РУСИЯ ПОСЛЕ ТЕКАТ РЕКИ ОТ КРЪВ!

3

zeus

преди 5 години

ИД са обкръжени до Голанските възвишения и скоро ще бъдат ликвидирани напълно, за което нещо не пишете. Също така на пишете как Израел евакуира така наречените "Бели каски", отговори за редица провокации с химическо оръжие. Съвсем скоро ще почне и операцията в северна Сирия, провинция Идлиб, където ще бъдат смазани малкото останали "умерени" терористи. Хващам се на бас, че като Асад подпука подкрепяните от САЩ кюрди източно от Ефрат ще пишете много ;)

2

Бай Иван

преди 5 години

Асад е виновен сигурно ,айде прозападната гнилоч задействайте се ,какво чакате ;) ???

1

факт

преди 5 години

В този район действат терористите пазени от запада и САЩ....