22

Анонимен

преди 5 години

Тия "председатели" на ловците на трюфели да си платят дяволъка, тоест данъци разрешителни и всичко останало със задна дата-10 години назад и чак тогава да блеят по площадите.

21

Активист на БКП

преди 5 години

Събирачите на трюфели плащат ли данъци ? Не ! Когато дойдем на власт ще ги обложим със 70 % данък ! Трюфелите са на държавата и тя трябва да печели от тях !!!

20

До 11

преди 5 години

Ти какво завиждаш ли им. За това че искат да са независими и да не слугуват на някой търтей. Както навярно правиш ти. Какво ти пречат. Това че вземат нещо което може и ти да вземеш ако имаш акъла да го намериш. Бачкай си там и се радвай че си измамил работодателя си като си си тръгнал 10 минути по рано от работа.

19

Анонимен

преди 5 години

До 11Мрази хората, че не били като теб. И какво лошо има ? Пречат ли ти ? Ти защо им пречиш тогава ?

18

Анонимен

преди 5 години

Не, че някой ще спре, ама както и да е.А до тоя с концесията - Абе, пич, от това се издържат хиляди хора. Ако го дадеш на концесия, ще са 10 мутри и стотина бедни души на минимална заплата.

17

Анонимен

преди 5 години

Това с трюфелите отдавна трябваше да се даде на концесия, защото сега всеки ходи и събира за хиляди и после се пише социално слаб.

16

ХИ ХИ ХИ

преди 5 години

САМО ДА НЕ ТРЪГНЕ ЧУМАТА ПО НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕМЕ БЕЗ ДЕПУТАТИ БАЦЕ !!!

15

Идеалист

преди 5 години

Някой е хвърлил око на този бизнес и скоро ще получи изключителен лиценз.

14

Анонимен

преди 5 години

Връзката е, че прасетата имат по-добро обоняние от кучетата и добре надушват трюфелите. Показват на хората къде има, разравят ги.

13

шматка

преди 5 години

Добре де.Каква е връзката на трюфелите с чумата по сви.нете в друга държава.По същата логика трябва да забранят и дърводобива

12

Пепо

преди 5 години

Тези *** данъци плащат ли ? А регистрация имат ли ? Я- у лево !

11

Анонимен

преди 5 години

А на бас че тези всичките са бивши,и настоящи бакшиши.До един са хора които цял живот са търсели на лекото,мекото.От тези нищо не става,а те са болшинството от пребиваващите в Държавата.И работят на принципът,,Ден Година Храни'',както гъбарите,рибарите и иманярите.Каквито и да са но хората не убиват и не крадат и вадят пари честно а ти ?

10

Анонимен

преди 5 години

За миналата година България е в челните места в Европа по износ но трюфели!И нищо чудно цялата дандания около чумаваите прасета в Румъния е точно тази ,да се забрани събирането на трюфели, за да не конкурираме западняците!Предполагам ,че и в Румъния е забранено събирането на трюфели!

9

Анонимен

преди 5 години

Пръчки събират... И протестират!!!!

8

ДАНС

преди 5 години

Още една, две предстоящи рокади, и тези едновременно розопроизводители, скотовъдци и гъбари, ще им приберем крилете. И на нас ни писна, да им гледаме мутрите в разработки и на оперативки.

7

Анонимен

преди 5 години

ЛОВЦИ... на трюфели. Смееееех :D

6

Ловците на трюфели

преди 5 години

А на бас че тези всичките са бивши,и настоящи бакшиши.До един са хора които цял живот са търсели на лекото,мекото.От тези нищо не става,а те са болшинството от пребиваващите в Държавата.И работят на принципът,,Ден Година Храни'',както гъбарите,рибарите и иманярите.

5

нощна гъба

преди 5 години

Гробароте изтърваха контрола връз тая далавера за милиони. Докато се занимават спридобиване на бивши рмд та и държавна военна собственост .

4

ай р

преди 5 години

Събирачите се млатят с колове из горите. Делят територии нова мафия . Държавата я няма.

3

akud

преди 5 години

аз утре ще стачкувам защото е затворена градската тоалетна