27

До До кака Джеси

преди 5 години

А правилата кога се пише "с" и кога "със в кой клас се учат? "Разбирам по името, че си с западен корен"

26

Зозо

преди 5 години

Вчера израелците свалиха две ракети СС-21 изстреляни от Сирия с ПВО системата "Прашката на Давид". Днес са свалили някакво сирийско Су с ракета "Пейтриът". До тук с "великата" руска техника :))))))))))))))))))))))

25

до:27

преди 5 години

Такава нация ИМА, щом има такава държава, а относно пояснението за ЕТНИЧЕСКИЯ състав на нацията, благодаря!!!

24

bluesky1

преди 5 години

Сваленият сирийски изтребител е изпълнявал бойна мисия над последните територии, контролирани от идил в Югозападна Сирия, която е в подкрепа на наземната операция на сухопътните сили по прочистване на района, който пък е разположен на границата между Сирия и окупираните от Израел Голански възвишения! Този самолет едва ли е бил каквато и да е заплаха за Израел, които нямат право да го свалят над територията на друга страна, но за тях правилата не важат!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До до:18сирийците са си 80 % араби, а по отношение на иранците, такава нация няма, 50 % от населението са перси, 24-25 % азери, останалото кюрди, аремнци, араби.....

22

До кака Джеси от САЩ

преди 5 години

Како Джеси, Разбирам по името, че си с западен корен и българския не ти е матерен, но все пак ИЗТРЕБИТЕЛ се пише без С и това се учи в 4-5 клас. Твой български приятел и УЧИТЕЛ

21

до:18

преди 5 години

Сирийците и иранците НЕ СА араби!!!Набийте си го в главата това!!!

20

Ники

преди 5 години

насякъде пише, че изтреляни са 2 ракети пейтриът по 1 изтребител Су, само в днесбг са решили да разнообразят историята като добавят втори изтребител и информация за пилотите.

19

Анонимен

преди 5 години

God Bless Israel

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимени как си го представяш това?

17

Анонимен

преди 5 години

Русофрените ще изпаднат в амок!Ахахахаха!Рашки ***, да ви кажа ли какъв ще бъде отговора?НИКАКЪВ!ХАХАХАХА

16

Анонимен

преди 5 години

Дорде юдейската котчина Израел не бъде разтурена и еврейският проблем не бъде разрешен веднъж завинаги:1. Светът няма да живее дори един ден в мир,2. Народите ще се избиват помежду си във войни, ПОДПАЛВАНИ ОТ ЕВРЕИТЕ,3. Ще сте ФИНАНСОВИ РОБИ на еврейските финансови институции,4. Нямам време, нито място да описвам всички злини, правени от тези "богоизбрани" в миналото, и сега!

15

Анонимен

преди 5 години

"Добре, че са Израел в онзи район да спират малко мюслитата.А родните рааашшисти тук, винаги на страната на арабеските. Жалка история."Сладък, ти ли си? Бичам те! Ще те чакам на нашия храст.Вечно твой Джендрю!

14

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са Израел в онзи район да спират малко мюслитата.А родните рааашшисти тук, винаги на страната на арабеските. Жалка история.

13

пак аз

преди 5 години

Сега последно нюза да кажете - един или два изтребителя са свалени?Че от неграмотната ви статия не става ясно.Или то статията я пише (копира от някъде) един *** а заглавията ги измисля друг *** и не са се разбрали какво точно да се разберат за разбирателството между разбирачите!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Какво е "изстребител".Двама пилоти или два самолета?Това новина ли е или ....

11

Анонимен

преди 5 години

Неграмотнице от село - пише се ИЗТРЕБИТЕЛ.

10

Анонимен

преди 5 години

Израел кат сваля самолети никой не пищи и не врещи - сите мълчат кат бити кучета.

9

Анонимен

преди 5 години

Така се прай - хем пилотите набират боен опит, хем се показва че разходките над чужда територия не са безопасни! Докато нашите още на хвърчила си играят

8

Манипулю

преди 5 години

Като събереш заглавието и текста и имаш предвид лъжите на еврейна, излиза:Изстреляни са две ракети по един сирийски изстребител, и двете са паднали на земята.