67

Боби

преди 5 години

Май никой тук не е се интересува колко ЛИЦЕМЕРНИ СА ИЗРАЕЛ в този случайНа границата между Израел и Сирия на Сирийска територия има зона контролирана от ИДИЛ. От къде им идват доставките е само първия от резонните въпроси? Сирийските части започват да зачистват зоната от север на юг. ИДИЛци не могат да стъпят на Израелска територия ОЧЕВАДНО ЗАЩО. Су-22м на Сирия се приближава да бомбардира частите на ИДИЛ и е сваленИзраел казва свален на тяхна територия но реално останките са на ИДИЛ територия

66

Бате Гойко

преди 5 години

Джеси, честно, статията е пълен миш-маш."Ройтерс отбелязва, че тези 2 км е възможно да са на окупираните от Израел Голански възвишения. Това е вторият такъв случай по границата за последните 30 години." - ворият какъв случай? Някакви камери, някакви наблюдателни постове.... Като ги напишете тия статии- прочетете ги още веднъж да видите, какво се е получило.

65

До 70

преди 5 години

Защо се напъваш да пишеш като нямаш грам мозък за тази дейност ? Простотията ти си личи от далече но се вижда и джендаризма ти.

64

Анонимен

преди 5 години

руска му работа, такива самальоти имали, с незнам си какви радари, с незнам си какви ракети, със супер дупер безаналогови системи, и накрая идва един 30 годишен ф-16 стреля и самальота пада.......... и почват едни обяснения

63

Пян_Гъ

преди 5 години

До корпТова е супер смешно, френд, че Израел се е подертил за християнството и Европа и че ако не са те, ние ще пострадаме. Къде е логиката? Колко имаш по математика? Въобще какви сте вие, бе? Какво друсате?

62

Анонимен

преди 5 години

Сваленият самолет от космическите сили ли е ?И вярно ли че нямал аналог и бил от 6 поколение ултра супер звуков. ?

61

Йово

преди 5 години

Когато Русия ''окупира'' Крим, САЩ и ЕС ревнаха в един глас че това е нарушение на международното право. Но когато техните съюзници Израел окупира от Сирия Голанските възвишения и Турция окупира северен Кипър никой нищо не каза за нарушение на международното право.

60

корп

преди 5 години

Добре че има поне една нация в света, която да противостои на ислямския шовинизъм. Ако недай си Боже някой ден ислямските откачалки прегазят Израел почват със същия сценарии на Балканите, Испания, Италия, Франция и Германия.Така че стискайте палци за евреите защото ние сме следващите в списъка.

59

Анонимен

преди 5 години

Су 22 не е изтребител а ударен самолет ако някой случайно преви разлика между двата типа самолети. На възраст е някъде колкото Ф16. Срещу изтребител независимо какъв няма никакъв шанс защото не е проектиран за въздушен бой. Това за на тези тези които осветляват събитието от позицията на класово партийния подход

58

Пян_Гъ

преди 5 години

Тази държава ще наглее докато САЩ са силни, т.е. още някоя друга година. След това ще трябва да се съобразяват, ако въобще оцелеят - така е в многополюсния свят. Правят точно това, от което страдаха загиналите през ВСВ ок. 250 000 юдеи (по данни от Международния червен кръст - няма по-достоверна статистика). Те са объркани хора - без етнос, без родина, без (истинска) история. Да се отнасяме с разбиране към тях. Още малко.

57

Анонимен

преди 5 години

Ислямска държава" не съществува, вече!Путин нали ги изтрепа!....или изтрепа цял град (Алепо) с мирно население!?Мушмуроците които сложиха минус на този коментар, да отговорят: Путин не каза ли, че е унищожил" Ислямска държава "? Що слагате минуси след като ВАШИЯТ вожд го каза!?

56

Анонимен

преди 5 години

Напред кръстоносни Израел ,мачкай ислямо комунизма.

55

Анонимен

преди 5 години

до 44Израел е една педя територия, така че, няма време за предупреждения...да не говорим, че палестинците перманентно обстрелват страната със самоделни миномети...да не би да предупреждават израелците !Ходи ти живей там и предупреждавай, че ще стреляш когато СУ'то ти е вече над главата !

54

Анонимен

преди 5 години

Минус един въздушно-космически...

53

Анонимен

преди 5 години

Не е препоръчително да летиш на руски изтребител.

52

До 51

преди 5 години

Ако искаш да минеш за умен, не позна!По-добре си трай, вместо да пишеш глупости тука, разбирачо...

51

Анонимен

преди 5 години

"Ислямска държава" не съществува, вече!Путин нали ги изтрепа!....или изтрепа цял град (Алепо) с мирно население!?

50

Анонимен

преди 5 години

Нещо повече, смесили са с друга информация, според която най-новата защитна противоракетна система на Израел е изстреляла две ракети срещу оперативно-тактически ракети "Точка", изстреляни в Сирия срещу джихадисти.Резултата е негативен - едната противоракета пада на земята и се самоликвидира, а другата не уцелва сирийската тактическа ракета.Преписват от тук от там мажат, а накрая се получава пълна каша

49

Бай Оня

преди 5 години

Евреите си го търсят, рано или късно тази измислена терористична държава трябва да бъде изпепелена! Всичките злина на света идват от Израел който води САЩ като мечка на каишка!

48

Анонимен

преди 5 години

аре изчезвай е *** ф16 е бракма и пада сам имаше един в испания дето падна върху завода за кока кола. тук са пво