45

Хари

преди 5 години

До 29 май ти не си ходил на море в гърция там входа за плажа струва 1,50 евро като ти дават вода и кафе и маса с цяло оборудване и преди два дни се прибрах от кавала и бензина е някъде 1,60 евро а заплатите са над 1600 евро да за нас там е скъпо но за тях не е

44

Евря

преди 5 години

За българи те може да е скъпо но за гърция не е скъпо там заплата та е от 1500 евро нагоре тук в българия с заплата от 250 евро бензина е едно евро и 10 цента спрямо заплатите тук е по скъпо

43

Сега

преди 5 години

В Гърция, скоро и у нас. Банкянския няма да пропусне - еврофонтаните пресъхват а става по-трудно гепенето!

42

таню скариди

преди 5 години

ех колко лесно манипулираме стадото с поръчкови статиинпетрола спада в световен мащаб ама видите ли у комшиите е скъпо не е само при нас(въпроса решен и така между другото се решава със статията и друг проблем проверявали видите ли за заразено месо в комшиите и при тях имало чу.*** не сме само ние зле и комшията е зле успокойте се!!!та някой да пише ако знае,каква е цената на поръчкови статии за едни влиятелни бизнес интереси питам?...за финал знайте че българинът е много труден за манипулации!!!

41

Анонимен

преди 5 години

До HizeЕ, то нали са намерили най-скъпата бензиностанция на някакъв остров, затова им е целия шум.....

40

Анонимен

преди 5 години

До Филип III ТракийскиСРЕДНА ЗАПЛАТА В ГЪРЦИЯ 1800 ЕВРО? ХАХАХАХАХАХХАХААХХАХАЯХАХХААХАХАХХАХАХХААХАХХААХАХХАХХАХХАХХАХХАХАХААХАОпитай 900 евро при 25 % безработица, ***.

39

noFreeman

преди 5 години

хахаха някой написал, че най-скъпия бензин и дизел е в Москва - в момента е 86 стотинки бензина... А95

38

Анонимен

преди 5 години

За какво Барселона става въпрос?

37

Филип III Тракийски

преди 5 години

Гърция-цена на бензина 2 евро за литър, средна заплата 1800 евроБългария-цена на бензина 2,32 лв. за литър, средна заплата 800 лв.Говорете ми за психологически бариери!

36

Анонимен

преди 5 години

Важното е малкото суджуче и мама му мис бикини да са добре в тая далечна, чужда Барселона!

35

Hize

преди 5 години

Преди 2 дена бях там цената е 1.60?, който пише явно идея си няма за какво става дума

34

Анонимен

преди 5 години

Ми ходи от там зареждай постоянно като е по-хубав, що не ходиш?Когато ходя, зареждам, в Унгария също, макар че там е още по-скъп. Ако живеех около границата, бих ходил да зареждам от Гърция, да бия от София дотам ще ми дойде като време много. И тук бих плащал 3-3.5 лева литъра, стига да е читав, а не тоя бъркоч, който е сега.

33

ЧОВЕК

преди 5 години

Добре че не сме ходили в Гърция, за да ни кажете колко е скъпо. Изсара.хте се на черното море, в Гърция има места където цените са като на нашето море и можеш да намериш спокоен плаж, чист от *** с безплатни шезлонги, чадъри.

32

Анонимен

преди 5 години

Ми ходи от там зареждай постоянно като е по-хубав, що не ходиш?

31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Дъзл и бенцин ще намерите навсякъде, питейната вода ще стане кът!

30

Анонимен

преди 5 години

2 евро, ама е бензин, а не някаква каша с парафон и вода, като нашия.А и не е драма, то реално цените там са като тук, но в евро, така че смятайте дали им е скъп.

29

Анонимен

преди 5 години

Аз въобще се чудя как може да има хора, които да ходят в Гърция при положение, че нашето море е в пъти по-хубаво, че и да дават луди пари за това?

28

Анонимен

преди 5 години

В Саудитска арабия бензинът е 53 цента и кво, всички да се юрнеме натам ли?

27

Анонимен

преди 5 години

Поредната поръчкова статия с надеждата някой да се откаже от Гърция и да посети мутренските ***, пардон хотели по *айняноморието. Гръмко заглавие да стряска и после - то нямало опашки, ама можело да има. И бензинът бил 2 евро, ама само на някои колонки на някъв остров, на който никой не ходи. Ама ако ще 5 евро да е бензина в Гърция, пак няма да ви стъпя там, дето всичко осрахте. Късно е, чадо. Разчитайте на пияни англичани

26

Анонимен

преди 5 години

До fake newsДа, това е цената всеки ден да се избивате с автоматични откоси в училищата!