55

Да ви е честито

преди 5 години

Преди време ви бях писал ,че ако ме изберете ще ги затворя всички тея на стадиона като Пиночет.И вие ми нацакахте само минуси.Ади да ви е честито и во веки веков.

54

урвите

преди 5 години

се класират за всичко в този пиянски и наркомански ес..нашите са първенци в това отношение...хахахаха

53

българин

преди 5 години

И на тази дама ние и плащаме заплатката /която не е е никак малка/. А може ли някой да ми каже какъв продукт ще създаде за България и за нас. НИЩО!

52

Активист на БКП

преди 5 години

Честито на другарката Кунева за новата престижна длъжност !!! БКП -люпилня на кадри за цяла Европа !!!

51

Един

преди 5 години

Пратете я посланик на Южния полюс. Това същество друго не заслужава.

50

Реалист

преди 5 години

Тази е за публично пребиване с камъни. Дори публичното заплюване ще свърши работа. Тази кукувица направи толкова простотии, че се чудя как съвестта и позволява да заспива нощем.

49

Анонимен

преди 5 години

Прибирай я тая кукувица тука!

48

партизанска песен

преди 5 години

До все предателиСМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛ И НА ВРАГ!

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕврейка ли е?

46

все предатели

преди 5 години

Сталинка, червената снаха Пръмома-национална предателка, крадлата на парфюми Елена-какъв политически елит имаме само из Ивропътъ. А у нас-DJ Valery, министър Крадлев, Болен Сидер,доноснинка Каракачанката ,фурнаджийската лопата Курнелийка,Симо ментата...И как с такива индивиди да вървим напред и да се развиваме? То кални наводнения ли не бяха, фалшиви новини за чума по животните ли не бяха, корупция ли,какво ли??!!

45

Анонимен

преди 5 години

и Боко и Цвинокио ги чакат после такива сладки длъжности, затова България върви с толкова бързи темпове напред

44

Анонимен

преди 5 години

туй дъртото *** дялан камък бе..ей няма отърванедеа... и шитеният ЕС

43

Анонимен

преди 5 години

Поправям пост 42- КуневА.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Кунев няма да може да подпира Юнкер. Тя самата имала нужда някой да я подпира, била зле със зрението. Така се тиражира по медиите.Ако и зрението на Кунев е като 'ишиасът' на Юнкер... се питам аз...

41

Анонимен

преди 5 години

Чудех се аз как така не се чуваше нищо за Ку-кунева през последните месеци, а то я виж какво се готвело.Пак Ку-куненева, пак на синекypнa длъжност, пак демагогия, пак преливане от пусто в празно, пак "Yes!", пак нищоправене, пак уреждане по партийна линия на червената върхушка. Стига вече, бе! Стига вече простотии, стига бутане в гърба на некадърни хора, които за нищо не стават, но имат връзки за подобни постове.

40

Край

преди 5 години

Надето Михайлова /Сдс/ - посланик, тази /България на гражданите/ посланик, Мегена Плугчиева /БСП/ посланик.Не е ли ясно че няма никаква партии - една клика кръстила се елит ви прави циркове в народното събрание - игра си на опозиция и управляващи и реално винаги са на власт.Изборите които правим са цирк за пред хората Реално властта отдавна не е на народа а на един самокръстен "елит".

39

Трагично

преди 5 години

Все едни исъщи муцуни от 1989 г. та досега.

38

Анонимен

преди 5 години

Основната работа на Кунева ще бъде да подпира Юнкер когато го налегне алкохолния ишиас.

37

Край

преди 5 години

Налегна ме евроскептицизъм. Тази жена никога не е решила нито един проблем на никого. И виняги е добре подредена с еврова заплата и е готова да размаха кривите си пръстчета назидателно.

36

Анонимен

преди 5 години

Защити българския интерес да се спре Козлодуй, защото нямаше къде да продаваме електроенергията сега. Така казват всякакви енергийни гинки телевизионни. При спрени 4 блока по 440 мегавата, енергийните гинки твърдят, че нямаме нужда от нови ядрени блокове.