75

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ПРЪМОВИТЕ НЕ БЯХА ИЗБИТИ ,ЗАЕДНО СЪС СБРЪЧКАНАТА КЛИМАКТЕРИЧНА КУ.ЧКА ?!?! ЕХ ПАРИБА БАНК ЕХ ЦРУ -ГЪ.ЗОЛИЗ.ЦИ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД !!! МНОГО СМЕ ЗА ХОЛО-ХОЛО-ХОЛО-КОСТ !!!!

74

курвите надделяха

преди 5 години

До AXEДокога ще се самоизбират и ние ще ги търпим???????????????

73

Анонимен

преди 5 години

творение на Бойко!

72

Анонимен

преди 5 години

До е тва еОбикновен ционизъм!

71

Анонимен

преди 5 години

ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТАЗИ ЕС ЩЕ ПРОПАДНЕ.АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ И БЕЗПОЛЕЗНИ ЧИНОВНИЦИ ЗАДРЪСТВАТ БРЮКСЕЛСКИТЕ И СТРАСБЕРГСКИТЕ ОФИСИП,АРАЗ,ИТИТЕ НА Европа.

70

Анонимен

преди 5 години

Русия вече не членува в Съвета на Европа. Вече не плаща вноската от 80 милиона долара и онези п,еда,ли в Страсбург пикаят бензин.Русия не признава и Европейския съд за правата на човека, не плаща членски внос и сега онези б,окл,уци нямат пари за командировке.

69

Юнкер

преди 5 години

Всички удобни като Б.Б и Куневица , имат място при нас в Брюксел.Всички болни , като мен с ишиасен градус са за нас.Пък Вий, Вий сте ***.и.

68

О, времена , о нрави

преди 5 години

искат ли от нея Yes, готова е и да нахлупи фес...

67

To6

преди 5 години

Срам ме е да коментирам. Само я погледнете ???

66

ПЯНАТА НЕ ПОТЪВА

преди 5 години

Все изплува. Но не може да стане без решение на българската държава. Куневицата е срамна безродница, но я лансират. ББ е шах и с нея, защото Куневица е Соросова издънка. Сорос върти Брюксел. Нашите тиквари му козируват-масони и слуги на масони. Оставка на цялата пасмина от правителство и парламент!

65

Анонимен

преди 5 години

Властитутка

64

Ралин от рая

преди 5 години

Кой мен тая скочи, та за посланик на ЕС към Съвета на Европа посочи?

63

П.Петров

преди 5 години

До все предателиЕ като масово се гласува за овчар "защото изглежда", в което са убедили националните медии и в общия случай няма нищо общо с реалността, без да е прочетена каквато и да е управленска програма и какъвто и да е политически ангажимент, какво очаквате ?Големият проблем е по какви критерии избирателите гласуват! Избраните да управляват селски тарикати са следствие!

62

ЕЕЕ,

преди 5 години

ПАК ЛИ ИЗПЛУВА ТАЯ БЕ ....БОЖЕЕЕЕ..... ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ .....НЕАМ НЕРВИ ВЕЧЕ

61

Анонимен

преди 5 години

Защо еврокомисар е човек,който работи за чужди,а не за български интереси?Кого ще представлява тя там,след като не работи за България?И кой я избра?Българския народ ли?Съмнявам се!

60

AXE

преди 5 години

До Анонимен 63По твоите мисли означава, че Брюксел е комунистически? А?

59

Агенти на САЩ има

преди 5 години

Йес сър така ще направи.

58

AXE

преди 5 години

Хора дайте да не допускаме отново бесни дърти комунистки /БДК/ да ни представляват в ЕС. Каква е тяхнота ценностна система. Особено на тази дето вече е поосвинила присъствието си в ЕС...... Моля ви дайте да почнем да имаме истинска гражданска позиция. Да махнем Пръмова /Кунева/ от Европейския съюз. Тя няма място там!!!!!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Пръмова е известна с това, че винаги казва Йес на господарити и е слуга без инициатива и мнение. Идеален чиновник.

56

ПЕНКО

преди 5 години

57 СТОТИНКИ Е ЦЕНАТА НА ПАТРОН ЗА "МАКАРОВ" ! ЕДИН ИЗСТРЕЛ И НЯМА ЕВРЕЙСКО -БЪЛГАРСКА СЛЕДА- ОТ ФРЕНСКА БАНКОВА ОРГАНИЗАЦИЯ !!! КАКВО ЩЕ ЗАГУБИ РАБОТНИЧЕСКИЯТ СВЯТ ОТ ЛИПСАТА НА -ДРИСЛАТА БЪЛГАРСКА ??? МАЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НЕЙНИТЕ ДИВИДЕНТИ ОТ ПАРИБА -РАБА БАНК !?!?