16

Анонимен

преди 5 години

Да каже някой на бОРИСОВ, ЧЕ ГО БЪЗИКАТ.

15

Az da vi

преди 5 години

Да се разпада тая га,дост ЕС. И нато. И няма нужда да се сменят парите......

14

Анонимен

преди 5 години

Ами защо Румъния дръпна толкова след влизането в ЕС? Нали на нас те са ни виновни? Така казват другарите в България. Интересно защо всички дръпнаха ужасно след влизане в ЕС ,само ние които се кланяме на Раша и се управляваме от комунисти , само ние не можем.

13

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не говори за крадливата шайка в България, за това че държавата е собственост на мафията!Ще ни ограждат с мрежи, защото се нуждаем от карантина, за да не ги заразим с корупция и мафия!Къде е Брендо, братя Галеви, братя Маргини, Маджо, вярва ли някой че ако държавата ги търси няма да ги намери!? Няма място в света където може да се скрият, но никой не ги търси защото те са собственици на държавата и сикаджията Бойко и БСП съществуват за да ги пазят! В. Симеонов ви каза плажовете са на

12

Анонимен

преди 5 години

Румънците са развиват двойно по-бързо спрямо нас.

11

От сидней австралия

преди 5 години

Ми приемайте юана тогава и не си губете времето с неща дето никога няма да станат. Както Тикваата им го каза, ако не е ЕС други ще дойдат.

10

Анонимен

преди 5 години

Шенген е нещо хубаво няма съмнение! Но всичко направихме, само не сме си купили самолетчета,корабчета, камиончета и др.,от Запада! Като си ги купим от тях...., тогава! За без пари не става!

9

мая манолова

преди 5 години

Шенген мираж...----пръдня с ориз на шиш

8

Анонимен

преди 5 години

Спокойно! Като си платиме ще ни приемат навсякъде! То и НАТО,и ЕС бяха мираж пък ни взеха като си платихме цената, че и още я плащаме!

7

Анонимен

преди 5 години

Лицемерите на запад не са виновни, че гепаджийте нямат спирка.

6

Гогата

преди 5 години

Като гледам условията на ЕК окончателно се убеждавам, Еврозона и Шенген са мноооого високи топки за политическата каста в България. Така че, пичове - споко, евро по нашите земи няма да има !

5

Анонимен

преди 5 години

Не ни пускат в Шенген, заради механизма на оградите. Оградиха ни откъм Унгария, откъм Сърбия и откъм Турция и ще ни оградят от всички страни, като в концлагер.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак нещо друго е виновно. Не виждат позорно ниските доходи, ами механизмът на влизане бил причината. На беднотията ни отгоре се натискаме за еврото.Народът е казал- На гол тумбак- чифте пищови.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами то се знае. И на нас ни са ясни нещата, но това означава че тия дето гребат яко сами да си затворят кранчето. Другият вариант е народа да ги изгони и да нямат достъп до него. Как предпочитат?

2

12

преди 5 години

Румъния достигнала 60 процента от дохода на ЕС, ние сме на 47? Като си гледам заплатата от преди няколко години е същата.... как така 47? Ние сме в застой от всякъде!

1

Анонимен

преди 5 години

Румъния достигнала 60 процента от дохода на ЕС, ние сме на 47, защо?От юли Румъния вдигна пенсиите с 10 процента, как Румъния може ние не?Както е караме ще ни изхвърлят от ЕС!Те всъщност ни са изхвърлили, като не ни приемат никъде!