17

Анонимен

преди 5 години

Този Антон гладен няма умре! Като обърне пак палачинката ще има толкова мат'риал за шайката, че ще напише най-малкото тетралогия. Луд е, който си сложи тази пепелянка в пазвата. Халал да му е!

16

Анонимен

преди 5 години

И понеже манипулирате гласовете пред очите на пишещите, аз няма да спра до тук и ще ви кажа къде е първият й син. УБИТ Е. В италианска комуна за наркомани със знанието и одобрението на майка му. Имитирали са оувърдоуз. Нямаше да го напиша тук, но манипулирането на гласовете е прекалено нагло. Айде сега прокуратурата да се сезира за още едно престъпление на Йончева. :)

15

Анонимен

преди 5 години

Този е рядко злобен човек. Когато говори само дето не се самоизяжда от яд. Компетентността му по всички въпроси е никаква. За сметка на това е цар на лозунгите такива каквито са били по времето на Сталин. Проповядва някаква измислена пропаганда от преди 80 години. Само комунисти от 45-та сънува. По зле е от Босия и Йоло Денев взети заедно. Удобен човек за мръсната работа, за да не си цапат умните ръцете с нея.

14

nekoj

преди 5 години

аз се сещам за един 'гербав' министър когото всички жалеха че 'изгорял' с милиони в КТБ! Веждичката ако не се сещате. Ми него защо не го разследват?

13

ПроСоТо

преди 5 години

тоя не беше ли автора на "бестселъра".."Шайката ГЕРБ"?

12

Съвестен гражданин

преди 5 години

Ами аз това и правя. Давам на прокуратурата данни за вероятно извършено престъпление. Преди 15 години имаше син, сега единственото й дете било бебето от архитекта (архитект май беше, да не се окаже след няколко години писател).

11

Ха ха!!!

преди 5 години

Аз допускам че Ленчето си е платило данъка върху 5000 лева! Ами Бати Боко върху колко лева данък плаща? Те само пуричките му на месец толкова струват - а заплатката мъ едвам стига да ги покрие. Че дори 'официалната' май и не стига...

10

Анонимен

преди 5 години

Задължение на всеки гражданин е, ако намери подозрителни данни за престъпление да ги даде на прокуратурата. Така че за какво точно ще ги съди Ленчето, че са съвестни граждани.

9

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!

8

очевидец

преди 5 години

днес. бг. какъв депутат е А. Тодоров, че той отдавна не е след гафовете му, влезте в час. Друг отнесе вече присъда за КЛЕВЕТА !!

7

Анонимен

преди 5 години

Може да е личен въпрос, но аз се чудя защо Йончева твърди, че бебето й е първото й дете. Аз много добре си спомням, че още преди да стане гадже на Станишев, тя имаше голям син от някакъв ранен брак. Не че не е лично, но, все пак, тя е публична личност. Първо има дете, после няма дете...това не е шега работа.

6

Анонимен

преди 5 години

Я като е толкова добър в тези неща да се порови в "гардеробите" на своите шайкаджии! Може и до Барселона да се разходи... Обективността го изисква. В противен случай си е чиста проба слугинаж!

5

Даскала

преди 5 години

Защо ми се струва , че тая отврат Тодоров и шефа на роднините си Делянчо Добрев, пак стъпиха на криво!Просто им подават въдица и те налапват куката!Ще ги ошамари съда за груба клевета и злепоставяне!Няма страшно , Бойко ще им 88103плати присъдата!

4

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел-----------------------Из "Шайката" от Антон Тодоров

3

Анонимен

преди 5 години

Това беше този дето в ефир заплашваше журналист по БТВ.

2

Влади

преди 5 години

Много беше отворена! На всяко действие има противодействие!Особено когато играят в един цирк...

1

Анонимен

преди 5 години

Шайкаджия, че защо гледаш в огледалото бе???Шайката - Бойко, Цецо, Росен... и Антон!