57

Yan

преди 5 години

"Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров" Двамата "Матросовци" отново застанаха на амбразурата за да запушат дупката (за да изместят общественият проблем) наречена "Чума". Селски тарикатлъци!

56

Василев

преди 5 години

Първо Ан.Тодоров е толкова депутат колкото и космонавт.Той е за Карлуково.А Делянчо толкова поразии е направил в Хасково,че и урановата вода не може го изми.Когато си притиснат в ъгъла най-добрата защита е нападението без значение от факти и обстоятелства,които използваш.

55

МЕРЗАВЕЦЪТ АНТОН ТОД

преди 5 години

МЕРЗАВЕЦ! ТОЯ ПЛАЧЕ ЗА ПСИХИАТРИЯТА В КУРИЛО. И ПСИХИАТРИЯТА ПЛАЧЕ ЗА АНТОН ТОДОРОВ И КОПНЕЕ ДА ГО ПРИЮТИ И СЕ"ПОГРИЖИ"ЗА НЕГО. УПРАВЛЯВА НИ ПСИХОПАТ,ЖУРНАЛИСТИТЕ И ТЕ-ПРОДАЖНИ ПСИХОПАТИ. НАРОДЪТ ПСИХЯСА СЪВСЕМ. АНТОНЧО ПРОСТО ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ ПРОБЛЕМА С ЧУМАТА И НАГЛОТО, БЕЗХАБЕРНО ОТНОШЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПСИХАРИ. КЪДЕ ИМ БЕШЕ АКЪЛА НА ПРЕГОВАРЯЩИТЕ С БОКО, ТА НЕ ВЗЕХА ГЛАВАТА НА ПОРОЖАНОВ И НЕ ГО ПРИТИСНАХА ЗА ИЗКУПНИТЕ ЦЕНИ НА МЛЯКОТО И МЕСОТО.ПОРОЖАНА Е КАСИЧКА НА ГЕРБ

54

Анонимен

преди 5 години

Колко гордо звучи "Шайката (великата) на БСП-то", не някаква си смотана и мърлява герберска!

53

Анонимен

преди 5 години

Защо не се каже тук, че А. Тодоров има и друга - "Шайка - книга 2: Сергей, Гоце и другите" Антон ТодоровИ тя струва по скъпо (12лв.) от тази за ГЕРБ (9лв.)

52

Не съм

преди 5 години

фен нито на Антон Тодоров,нито на Елена Йончева!По-принцип не съм конфликтен човек и не обичам конфликтните хора!Обаче,като ги видя тия двамата,от единият ми се повдига,а от другият повръща!!!А като се появи някой от баш кокорбашиите от ГЕРБ или БСП - получавам разстройство!?!

51

ХАХАХА

преди 5 години

АЗ ВИДЯХ ПО ЕВРОКОМ ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИ НА НЯКОЙ ЗНАЕМ КОЙ А МОЖЕ ДА СА ПЛАТЕНИ ЗАПОВЕДИ НАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е ДЕПУТАТ МОЖЕ ДА НЕ МУ СТИГАТ ПАРИТЕ - ТОЗИ А.ТОДОРОВ СЕ ЗАНИМАВА САМО С КЛЮКИ НИЩО ЧУДНО ТОВА КОЕТО ПОКАЗВА ДА Е НАПИСАНО ОТ ТЯХ АЗ НЕ ВИДЯХ ПЕЧАТ И ПОДПИС - ТОВА КОЕТО КАЗА СМЕ ГО ЧУВАЛИ ОТ НЕГОВАТА УСТА ЧЕ И ОТ ДИЛЯНЧОВАТА УСТА -ХАЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ИЗЛАГАТЕ СЕ ДОКАЗВАТЕ ТОВА КОЕТО ХОРАТА МИСЛЯТ ЗА ВАС -Е ДАНО ВИ ОСЪДЯТ И ВЛЕЗЕТЕ МАЛКО В ЗАТВОРА ЧЕ ДА СЕ ПОСПРЕТЕ ВЕЧЕ

50

Обективно

преди 5 години

Антон Тодоров не е депутат от ГЕРБ! Той беше, но подаде оставка....Що за сайт ставате, вземете се в ръце...Сменете заглавието

49

Кой

преди 5 години

Хайде да се спукат тези пъпки, че вече ми се повдига....И от "салът на медуза".

48

Шопо

преди 5 години

Политически хамелеон...Политическа метреса ...Това е тоя...

47

Тошко Африкански

преди 5 години

Ами уплашила се друг път. Колкото Баце се стресна от къщата в Барселона. Хайде не ни ги продавайте тези.

46

Анонимен

преди 5 години

До Велика България 50Никой не мечтае за унищожение на България. То просто си става и никой не е в състояние да го спре. Колкото и пясък в очи да мяташ пак ще се усети че се бършеш с вестник вместо мека тоалетна хартия!

45

Велика България

преди 5 години

Колкото и да си мечтаете за унищожението на България , русофили , това никога няма да стане.Русия ще изчезне , а ние ще я запомним , като издънката , която създадохме.

44

Анонимен

преди 5 години

Държавата това е народът.Разгонете народа и ще закриете държавата.Няма да сме първата умряла държава т.е изчезнал народ.

43

Анонимен

преди 5 години

Държавата ни е no men's land, ако можеха щяха да я премахнат от картата.Тик у нас хората са излишни и всичко свързано с хората е само разход.Има хора-има проблем.За вашите управници вие сте излишни.Необходими са само магистрали за да се преодолее територията.

42

Анонимен

преди 5 години

Този освен да предизвиква отвращение у хората,нищо друго не постига,добре че е в ГЕРБ,а не в друга партия,хахахааа!

41

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което ползвате-топлофикация, водоизточници, електроизточници, мрежа, канализация, телефонна мрежа е построено през социализма.НИЩО от онова, което е жизнено важно за инфраструктурата освен скапаните магистрали не е ново.Язовир Искър е строен през 60-те години на миналия век.Съвсем скоро ВСИЧКО ще се амортизира и няма да има дори СПЕЦИАЛИСТИ по поддръжка на съоръженията.ГЕРБ ли, вашата майка, ще ревете на у-мре-ло тези, които сте живи след 20 години!

40

Анонимен

преди 5 години

Мухахаха, доказателства са списваници от Капитал... Изби рибата с правата лопата, господинът дето само от ДПС не е бил дупетaт.Работата е мижи да те лажем, га няма ляб им фърли малко сеир на рaята! Ама вие си трайте, всичко е точно! Щото снощи пак ви оноди "държавата" в лицето на Сан Тиквyн и Сан Шишo!

39

Анонимен

преди 5 години

По социологически проучвания, направени от ЕС /!/ БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА С НАЙ-НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ. С НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ, С НАЙ-МНОГО БОЛНИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. А САМИТЕ ГЕРБЕРУНГЕЛИ ПЪК ПУСНАХА НАШЕ ИЗСЛЕДВАНЕ, ЧЕ 48% ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ СРЕДСТВА ДА ОТИДАТ НА ПОЧИВКА. А тия трошки дето пълнят улиците са 95% втора употреба и замърсяват въздуха, който вече не може да се диша.

38

Странно

преди 5 години

Винаги ми е чудно и много странно, че щом даден комунист е бандит, червените веднага скачат да го защитават. Тази Елена, дето прилича на жена-усойница отдавна е ясно, че не е чиста. Казва, че не била взела 2 милиона от държавната телевизия, а малко под 2 милиона. Ха сега де? Къде са милионите й?