77

Анонимен

преди 5 години

АбсолУтна СКУКА !!

76

Анонимен

преди 5 години

Обвинения по предположения. Елена пак ще си прибере едни парички.

75

Анонимен

преди 5 години

Много противен чичак!

74

ПЕНКО

преди 5 години

ТОНИ ПЛЮНКАТА ...ИЗРАСТНАЛ -ДО АНТОНИЙ ХРАЧКАТА- НЕ Е ДЕПУТ КА !!! НЕЩОТО -НИЩО ЙОНЧЕВА ОТ- ЦИЦАЩАТА НАРОДА ПАРТИЯ-ХА-..Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА " ВЕЧНИЯ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР" - В МИНАЛОТО !!! ДА СИ ПРАВИШ ПУШЕК НА "МАЙДАНА " И В "ИСТАМБУЛКАТА" / ДРУГОТО Е -АЛА БАЛА / СИ Е ЕВРОПЕЙСКА ЖУР НА ГЪ З ТИКА !!! ДАЛИ РОДИ НА 50 Г.???

73

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите (те, всички са там, в тази социална партия). Не става дума за пари, а за много, много пари, които ние не сме и сънували.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, на екзотични острови.Алтернативата им е управление с ДПС

72

До 55

преди 5 години

"АЗ ВИДЯХ ПО ЕВРОКОМ ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК..." Ти си болен мозък. Евроком е червена телевизия и той никога не би отишъл там. Гледал си друг Тодоров.Неговите предавания, които казват само истината, подплатена с автентични документи са по TV Европа и изобщо не са клюки. Там можеш да разбереш само истината. В Евроком пускат само лъжи по опорните точки на баба Корни. Много харесвам и уважавам Антон Тодоров! Червените имат много да се учат от него, защото никога не говори празни приказки и лъжи.

71

Анонимен

преди 5 години

нямам нищо против да вади документи за това кой какъв и защо такъв е но да извади и за сега управляващите и свързаните с тях лица.като се има предвид от коя партия произхождат повечето от герб не може да няма нищо за тях.

70

11

преди 5 години

До Василев,през 90години той се е лекувал там.

69

1

преди 5 години

До Така е,а питам те аз,нали точно този твой антон,преди три години,по телевизиите се дереше,че бойко е най-големия бандит, мафиот ,а сега почна да го хвали,но умряла е *** сигурно която го хвалеше,и дойде ред на наш антончо да го хвали.

68

Така е

преди 5 години

До Анонимен 70 Антон Тодоров може да не е депутат , ама стреля точно в десятката. Винаги говори с непоклатими доказателства. Много точен човек , на който може да са вярва. Глупавата Йончева само си го изпроси. Да би мирно седяло , не би чудо видяло. Майката на Станишев разбра що за стока е и я изхвърли веднага.

67

Изводче

преди 5 години

Хе,хе, на жалките комунистченца им излиза пяна на устата като им покажеш как крадат и далаверстват. Кеф ! Кога ще видим пранги на ръцете и на Йончева ,и на ***? Време !

66

Анонимен

преди 5 години

Абе Тодоров нали не е депутатин бре ?! Иванова, пак не си в час !

65

Анонимен

преди 5 години

Тоя си е плюл в сурата. Гнус.

64

Анонимен

преди 5 години

Нещо много го размятате този документ, защо така? А иначе дали Йончева е показала страх или нещо друго, вие можете само да предполагате. Това са ваши хипотези, които разпространявате като достоверни.

63

демократор

преди 5 години

Това е то, демокрацията - политиците да лъжат, а народът да не им вярва!

62

антифа

преди 5 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Делянчо и Антончо, като истински български политици, злобеят и си отмъщават.

61

Анонимен

преди 5 години

Бе вие на кой свят живеете? Не се излагайте!Този отдавна не е депутат! Вие електронна медия ли сте или приют за неграмотници?За това все по - малко хора ви четат.Ха изтрийте и това, вместо да си поправите неграмотната заглавие.

60

Анонимен

преди 5 години

Ха, ха, пудела се облизва под опашката - "Шайката Бойко, Росен, Цецо и другите......"Разкаялият се ренегат, чете морал.Ето такива направиха прехода в България. "Вервайте им".Болен мозък, на когото трибуна дават блюдолизци и псевдо журналисти.Сензация, сензация, сензация - после излагация!

59

Az

преди 5 години

Когато извадят документи за един политик, че не е в конфликт на интереси - тогава ще се учудя. Всички са самодейци навързани като черва. Но дори да изчезнат всички 240 ще се появят други 240 същите, защото това е всъщност и България в момента. Всеки гледа я крилце, я кълка да докопа. Спасението е образование и надежда, че след 200 години нещо ще е различно.

58

Yan

преди 5 години

"Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров" Двамата "Матросовци" отново застанаха на амбразурата за да запушат дупката (за да изместят общественият проблем) наречена "чу****". Селски тарикатлъци!