9

ъхъ

преди 6 години

Все едно любовницата на Арнолд Шварценегер е била много хубава и млада, че и богата... я ***^ната ви. не знам как е наруски, сорка

8

Анонимен

преди 6 години

И тая щом се оплаква.... зае.....и.

7

Мъж до 5:

преди 6 години

Всъщност 43 години не са толкова много за съвременна жена! Още повече пък за актриса, която предполагам се поддържа, защото това е част от работата и'! Друг е въпроса, че с нейните три развода и средна продължителност на браковете и' от само две години никой сериозен мъж няма да я вземе за съпруга! Най-много да я вземе някой мачо - използвач, като Аштън Кътчър, който да натрупа известност около нея или да се надява да отмъкне нещо при развода, да си я полашка година - две и после да я зареже!

6

Анонимен

преди 6 години

Тя си е нимфоманка не едно много гаджета и трябват гледал съм доста порно филми с нея

5

хасан

преди 6 години

е ная бабуша ако има пари ще намери некое житуло

4

Анонимен

преди 6 години

Дрю Баримор е на 43, т.е. поодъртя вече за да си търси тепърва мъж. На мен никога не ми е харесвала, но за всеки влак си има пътници.

3

Анонимен

преди 6 години

Позьорка.Търси интелигентен ,млад господин с обноски,чар интелигентност.Красиво мускулесто тяло способности много над средните в леглото и желание за експерименти с нестихваща енергия.Тва основното.Освен всичко останало е нужно да има възможност да я разхожда на романтични и скъпарски местенца по цял свят за предпочитане в собственият си реактивен самолет както и на корабът-яхта.Недвижимото имущество под формата на хасиенди,имения и замъци са свободноизбираеми но желателни.

2

Анонимен

преди 6 години

А може просто някой да си прави майтапи на неин гръб. Напоследък всякаква и3мет се навъди, особено откакто всеки див селянин и канибал имат достъп до интернет.

1

Сандо

преди 6 години

да отиде на слънчака, ще се пръсне от любов