112

Олег

преди 5 години

Ама за какво ми е чешмичка като от чешмата ми тече рилска вода от водопровода, който минава на 200 метра. Но и другата вода е рилска, която пият повечето софиянци, защото язовир Искър се пълни от река Искър, която извира от Рила. Разбира се от водопровода е доста по вкусна, защото идва до София в тръба, а не по реката. София има една от най-добрите води за пиене.

111

Липсата на хора

преди 5 години

Липсата на хора ще пукне балона. Вместо да се е...т и да правят деца по форуми пишат. То и затова най-продавани са 2 стайките. Дори София губи население. Като инвеститорите го осъзнаят и нещата отиват в киреча. Ако ще лихвите да са - 0 % без раждаемост няма нужда от апартаменти, наличните 600 000 в София стигат.

110

Да те информирам

преди 5 години

До ОлегОт много хора, възрастни софиянци, чувам, че в столицата има едно място, където водата със сигурност е от Рилския водопровод. Не знам как е оцеляла въпросната тръба.Става въпрос за чешмичката, която се намира в западния края на градинката при бившия дворец, в който сега се помещава Националната картинна галерия.Но поне няколко пъти виждах големи кучета да се опитват да *** вода направо от чучура, имай го предвид.

109

Анонимен

преди 5 години

София не е България ! София е отделна държава която се оформя и създава от всяко едно правителство повече от 45 год.Така,че нека не смесваме 2-те държави Бг.и сф.Колкото до поредния куриоз с цените на имотите в Бг.Това е ефекта на доминото който може да бъде овлядян само на държавно ниво.Цените на жилищата във всяка една държава са тясно свързани с външната политика и перспективноста за живот която съответната държава предлага.Така,че цени от по 70-80 000? за Бг.са повече от инфантилни.

108

GHT

преди 5 години

До Krali MarkoЗа редови работници е ОК да се случват подобни издънки, но за човек на такава позиция е недопустимо. Това говори много за капацитета му. Ама те в БГ шефовете са така, то и затова е в такова положение всичко ;)В UK ли си, къде си (не ми се четат надолу коментарите), но дали на същата позиция шеф там ще допусне подобни баламски излагации. Под шеф разбирай човек с подходящото обазование, опит и интелект, щото в БГ всеки втори е шеф на нещо си, особено, ако е напорист и с връзки.

107

Аман бе

преди 5 години

Средна работна заплата за София - 1500 леваЦена на 3 стаен 70+ квадрата - 100к ?Изплаща се 20г.Ако искаш :DИнало засрой на търсене и за това се увеличавали цените - алчни ***.. за това половината население е под наем и едвам крета..

106

Олег

преди 5 години

Крали Марко, аз какво точно сбърках сега, че съм баламурник. Я обясни.

105

Krali Marko

преди 5 години

Oleg, choveka e shef v BG v edna ot nai golemite kompanii v sveta. Hubavo e che ima balamurnici kato tebe v BG, che inache kvo ste pravime:-)

104

GHT

преди 5 години

До Krali MarkoАми той твоя познат има акъл само за продавач на Илиянци. Такъв бих го уволнил моментално. Доказал е с пример в личния си живот, че не става. Момчето, което сервира в заведението до нас има повече акъл от него.

103

Олег

преди 5 години

Щом е за бързо хранене могат и да му вземат заплатата както казваш, щото гладен няма да умре.

102

Анонимен

преди 5 години

Чакаме спукването на балона

101

Анонимен

преди 5 години

В София гарсониераите вече са тристайни, защото имат: хол с обособен кухненски бокс, стая и баня с тоалетна. От догодина брокерите обещават гарсониерата да я водят четиристаен, защото има и голямо антре.

100

Krali Marko

преди 5 години

Oleg, ne te znam za kvo mi govorish, poznatia e edin ot shefovete na goljama veriga za barzo hranene. Ako imash predvid nekav prodavach na Ilianci, tva e druga rabota.

99

Олег

преди 5 години

До Krali MarkoАз съм чувал, че българските работодатели обичат при желание на работещия да правят тая услуга и да не те осигуряват на пълната заплата. Даже често го правят без желание.Ти ме убеждаваш, че си е намерил при толкова честен работодател работа, че го е оставил да седи гладен съответно непълноценен само и само да не излъже държавата.Брех да не повярваш!

98

Олег

преди 5 години

До ДОЙЧЕТеб не те познавам кой си и откъде си, обаче като поглднеш България като цяло не си личи голямо познаване на икономиката да е падало през годините щото не е добре от толкова икономисти.

97

Олег

преди 5 години

До ДОЙЧЕИ какво ви казват икономическите познания?

96

Олег

преди 5 години

До АчАма то има и други опции - рефинансиране или предоговаряне на кредита. Така, че....Банките нямат файда да си фалират всички клиенти щото ще фалират себе си.

95

Олег

преди 5 години

До Ale koЗа водата недей да дрънкаш глупости щото софийската вода е от Рила. Какъв е тоя уран дето се появява в рилската вода.

94

ДОЙЧЕ

преди 5 години

До ОлегДобре ,че си ти Олег най-големия-експерта във всичко ние от икономика не разбираме...

93

Ач

преди 5 години

До ОлегПросто е смешно да се прави прогноза за лихвени проценти за 3 месеца при заем за 20 години и да се действа според тази прогноза.При 2.5% лихва вноска 600лв при 5% каквато беше преди няколко години вноска 1200лв=фалит на семейния бюджет....