26

Чужденец

преди 5 години

Стандартът е висок, т.е. много е скъпо. Живота изглежда на бавни обороти поради спокойния им темперамент, но се работи пълноценно през цялото време, до 67 годишна възраст. Не като в Бг да се правят почивки за по цигара по 2 пъти на час и още толкова да се чопли носа.

25

В Швеция тровят

преди 5 години

жертвите на NaClО /натриев хипо хлорид и други хлор токсични канцерогенни препарати имат видими увреждания и подувания на лицата и телата.Подобни у нас видяхме след 2015 година.Отровените след малки дози лечебни високо градусови напитки получават специфични проблеми ..През 2017 познат тираджия донесе проба от ШВедска вода.Не се разваляла две години в туба от бял полиетилен

24

Швеция има проблеми

преди 5 години

лято Хотел "Албатрос" Кабакум.Млад мъж на рецепсията тревожно съобщава на всички мъже.ИСкам помощ след 24 часа. Пристига самолет със шведки.Смеем се. Ресторант до хотел НОй .Пием със собственика.Пристигат две шведки и хоп на нашата маса.Поръчват скромно малки водки.Музика танци канят ни на танц. Едната почти губи съзнание след малката водка.Оказва се, че в ШВеция ги тровят с хлор токсични води.

23

Анонимен

преди 5 години

Aвтора е пропуснал да снима огромния син фалос на калкана на една сграда в центъра.Символ на интеграцията.

22

Анонимен

преди 5 години

HAHA...*** пак плюе....той е най-убав...в цял свят.

21

Дедо

преди 5 години

Какво ми го хвалите Стокхолм - нали за миналата година е столицата в Европа с най-много изнасилвания за година на глава.Айде,моля....и тия снимки,селектирани внимателно - в мрежата е пълно с клипове и може и да не разбирам много езици,ама то се вижда с просто око що тъмно и зачулено броди на два крака по улиците.

20

Анонимен

преди 5 години

Супер е!

19

Анонимен

преди 5 години

На *** му дай да оплюва всичко. Само ***, в която живее е хубава, а целия свят му е крив - я студено, я топло, я хората не му харесвали, я стандартът не му бил по вкуса, я цветът на асфалта не е в желания нюанс. На крива ракета...

18

sofeto

преди 5 години

След третият ден става скучно а от скъпотията още повече!

17

стефчо

преди 5 години

Няма оправия. Там е голяма депресия и богати хора,тук е добре като се нажулиш с ракия за 5 лв и шефа ти не те осигурява на нищо и получавш заплата колкото за едно ядене. Всеки да си избира!

16

Анонимен

преди 5 години

На мен ми харесва Австрия. :)

15

До ха ха

преди 5 години

Отиди, постой 7-8 години и след това им завиждай (ако можеш)! Имат стандарт, може и да печелиш добре, но не това е всичко.

14

xaxa

преди 5 години

То и в България ромите станаха повече от българите ама вие си мислете за Швеция и колко малко бели хора са останали там. Пак гледате в чуждата паница и таите злоба хахах жалко :DD

13

Анонимен

преди 5 години

Ако живееш там, първите 2-3 години са любопитство, следващите 2-3 свикваш и след това започва депресия! От края на август до края на април - тъмно, мрачно, на лампи и много ароматни свещи ...

12

Анонимен

преди 5 години

Скандинавия /макар че Швеция не е точно Скандинавия/: Висок стандарт, депресии, скука, равнодушие, епидемия от самоубийства, тягост, сивота, мрак, мъгла. Не им е лесно на хората там.

11

Анонимен

преди 5 години

И за какво ни обяснявате за Швеция. Нормално е . Монархия е.Ако беше минала през СССР И ПОСЛЕ Русия както при нас щеше да не е интересна.

10

Анонимен

преди 5 години

Бил съм в Швеция за половин година преди повече от 10 години. Супер еднообразна природа (навсякъде е само езера и гори), чисто и подредено, сигурно, но без никаква живинка. Хората са като някакви безразлични и безчувствени роботи. Дори да си материално уреден там, пак ще изкукаш и ще искаш да се гръмнеш. Ние българите много се оплакваме, но не оценяваме това което имаме.

9

???

преди 5 години

Преди месец бях, то там вече няма швeди.

8

Анонимен

преди 5 години

Беше щастливо, красиво, спокойно и сигурно място преди 5-10 години! БЕШЕ!

7

Анонимен

преди 5 години

Че на мигрант на помощи за какво му е будилник? Полееекичка....