100

А

преди 5 години

Били сме извън Шенген...а аз изобщо не съм се сетила...

99

Анонимен

преди 5 години

да отидат да я тестват тая с какво се надрусала, голямо хилене, на фона на общата мизерия

98

Геш

преди 5 години

Голям майтап !!! Ами с тоя жизнен стандарт кой ще те пусне в Шенген *** мър-о ??? И седнала да се чуди !!! Аз пък се чудя как може да ни наказва Господ с такъв министерски кабинет от абсолютни некадърници !!!

97

хмм...

преди 5 години

Проблемът всъщност е, че нямаме министър, дето да им каже - "абе я ... умрели сме ви за Шенген-а". Ей така, на английски и дипломатично, но ясно да им го каже. Както вчера Меркел каза на американеца - ние сме независима страна, сами си вземаме решенията от къде да внасяме газа. Може да не е съвсем така, но му го каза. И ooo Чудо , слънцето пак изгря, кокошките пак снасят и Тръмп не нанесе ракетно-бомбов удар по Франкфурт нали?

96

Хо Хо

преди 5 години

Катеринче, *** да оправиш корумпираната администрация в родния ти град, пък след това се чуди !!!!

95

Разбирам

преди 5 години

Когато случайно станеш министър цял мандат се чудиш...

94

Съвет

преди 5 години

Ами вземи да си подадеш оставката, кой дава заплата за чудене?!

93

Анонимен

преди 5 години

Захариева се чуди: Защо още сме извън Шенген? АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ - КОЯ Е ТАЯ.

92

Анонимен

преди 5 години

За да се чудиш трябва да имаш със какво, на тая главата и може да служи за маса както е плоска отгоре си слагаш халбата с бира докато лaпа суджука.

91

Коментатор

преди 5 години

Тя се чуди сигурно как е министър, да продължава да се чуди, ние сме търпеливи...

90

Анонимен

преди 5 години

Ще се чудиш докато шенген не се разпадне, от 2011 все се чудят що не ни приемат.90364

89

Анонимен

преди 5 години

хахаха тая се чудела... ами защото заплатите са по 250Е, защото сме прогнила от корупция държава, защото основните институции не работят-МВР, съд, здравеопазване!

88

Иванов

преди 5 години

Като ни вкарваха в НАТО - няма референдум - неориентирани сме били;Като ни вкарваха в ЕС - няма реферетдум - неориентирани сме били;Сега в еврозоната - няма референдум - не сме си знаели интереса;После в "шенген" - пак няма - пак не сме си знаели интереса;Чипа ни стар, дъската ни хлопала - и само те знаели кое е добро за народа - мерзавци!

87

Анонимен

преди 5 години

Пред микрофона на снимката: "Ку-ку-мяу-у! Ку-ку-мяу-у!"Ама, кАжи, нЕ е ли така?

86

Анонимен

преди 5 години

За 30 години "демокрация" нито един нормален външен министър.Все послушковци и работещи за НЕбългарски интереси.А за останалите даже не ми се и споменава,все приближени Калинки при всички правителства,без никакво изключение.Алчни ***.Абсолютни некадърници с дипломи за вишУ.

85

stoian79

преди 5 години

ZASHTOTO NI UPRAVLIAVA CHENGESARIA KOMUNIST B.B..AKO N.V.CAR SIMEON 2 SE VARNE KATO PREMIER VSICHKI VRATI SHTE SE OTVORIAT KAKTO SE SLUCHI PREZ 2004 godina-NATO i 2007 godina-ES.

84

г

преди 5 години

Слава Богъ че не сме !!!щото ако бяхме, западните ни "приятели" вече да са ни разтоварили по половин милион ***, като направиха с Литва и Латвия !идете да видите на какво приличат Литва и Латвия сега !!!

83

Поручик Ржевски

преди 5 години

То не знам какъв е смисъла от шенген вече. Дори между Германия и Австрия правят проверки на границата. Ако отпадне проверката между Гърция и България, Гърците ще пуснат лавина от *** към България. Румъния не е в шенген, а останалите ни съседи не са в ЕС.Та чудо голямо ще стане като влезнем в шенген.

82

Поручик Ржевски

преди 5 години

Тая калинка е много неориентирана. Не знала била защо не сме в шенген. Ми разходи се в немско село, после в българско и нема да питаш. Ходи виж как кравата Пенка е минала границата на КПП Отоманци без никой да я забележи и ще си отговориш на много въпроси. *** тя си стои в НДК-то и се чуди.

81

анонимен

преди 5 години

ЧУДНО ЗАЩО СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА. МНОГО ДОБРЕ И Е ИЗВЕСТНО ОТ ДОКЛАДИТЕ НА ЕС КАКВИ ГИ ВЪРШАТ В БЪЛГАРИЯ. НАЙ - КОРУМПИРАНАТА СТРАНА ОТ ЕС И БЕЗ СЪДЕБНА СИСТЕМА, И С НАЙ НИСКИ ДОХОДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, С НУЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НУЛА ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НА МАФИЯТА, МУТРИТЕ, НАРКОТИЦИТЕ, СУПЕРБОГАТИ МАФИОТИ И СУПЕР БЕДЕН НАРОД. И ОЩЕ СЕ ЧУДИ. НЕ Е СТОЯЛА ГЛАДНА МНОГО БЪРЗО ЩЕ И СВЕТНЕ ЧЕРВЕНО И ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ НИ ТРЯБВА ШЕНГЕН НА ТАЗИ ОЧИЛАРКА.