16

Анонимен

преди 5 години

През 83та година така почина певицата Карен Карпентър от The Carpenters. Тогава още не се е знаело много за Анорексиа Невроза. От аутопсията на Карен се е разбрало че е гълтала по 11 таблетки Тироксин на ден за да и увеличи метаболизма за да може все пак да консумира някаква храна и да не си предизвиква повръщане след всяко хранене. За съжаление по този начин се скапва сърцето и тя буквално умира от инфаркт на 32/33 години. Има много хубав документален филм по този въпрос.

15

Анонимен

преди 5 години

Уви, фикс идеята ,че слабо=красиво е супер идиотска. Жалко за младото момиче,което нищо не е видяло от живота,а си отиде така нелепо...

14

Анонимен

преди 5 години

Странно как никой не е обърнал внимание ,че ме се храни.Човек не умира от анорексия изведнъж,много преди това започва да му личи на къде е тръгнал

13

Анонимен

преди 5 години

Много, ама много мирише цялата тази трагична история...Да не би освен анорексията, да има намесени ...и някои субстанции?

12

Анонимен

преди 5 години

До На 22Експерт За човешки ресурси, връзки с обществеността, психолог и прочие професии с яки именатрябва да си под 20 г, под 50 кг и някои други умения. Тя затова е и гладувала. За де не и се налага да работи нещо.

11

expert nucliar

преди 5 години

До На 22На 22г може да има достатъчно образование ... и разито мислене , от колкото 35г . шматка със селско образование !... все пак в кой век живем??

10

Анонимен

преди 5 години

До 2 Стига си говорил глупости. Касиерките взимат по 1 500 ле, сервитьорките по 2 000 лв.Починала е ,защото е искал да е слаба, за да се хареса на спонсора.

9

Анонимен

преди 5 години

Някаква гладувала, за да може да се продаде по-скъпо,И сега какво ? Трябва да плачем ли ?

8

Момичета!

преди 5 години

Когато сте прекалено слаби, НЕ СТЕ КРАСИВИ! А Чичко Паричко търси красавици.Ако пък искате да се омъжите, вашите съпрузи ще искат да им родите деца. Анорексичка трудно се справя с тази задача, а родените от нея деца често пъти не са здрави.Анорексички са нужни на модните дизайнери, но колко от вас имат шанс да бъдат наети за манекенки? Знаете ли колко се плаща за участие в едно ревю? 30 лв.Знаете ли в колко ревюта имате шанс да участвате за 1 година? В 2-3.Не си струва!

7

На 22

преди 5 години

На 22 годишна възраст е била експерт човешки ресурси? И какъв опит има едно такова младо момиче да определя дали някой е подходящ за работа?

6

Анонимен

преди 5 години

Беднотия и мизерия и няма пари за храна.

5

Анонимен

преди 5 години

Анорексията е много сериозно психическо заболяване. Жалко, че близките й не са обърнали внимание. Сам човек не може да се справи с това.

4

Странно

преди 5 години

До Анонимен 2Който не си дояжда от бедност, цени храната и не гладува насила. От анорексия заболяват най-често момичета и жени, които нямат проблеми с купуването на храна. Наистина жалко за такова младо създание. съболезнования на близките му.Все пак случаят е доста странен, обяснението може да бъде логично за клиентка, но не и за служителка на хотела и то работеща.

3

Анонимен

преди 5 години

От анорексия не се умира внезапно.Значи, отишла на работа - и починала от "полиорганна недостатъчност"?Странно.Бог да го прости горкото момиче.А кой е 5 звездния хотел?

2

Анонимен

преди 5 години

Горкото момиче. Не уточняват какви са истинските причини за нейната смърт - може би да е недохранване, породено от ниска заплата. Ако момичето живее на квартира , вероятно е имала заплата само да поркие покрива си и част от сметките, но не и да се нахрани. Ако обаче това не е причина- а от модна суета, то тогава момичетата не бив ад аправят това! Жалко за младият живот- това момиче щеше да има мъж до себе си, да бъде съпруга и майка на няколко деца. Жалко за горкото момиче.

1

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости