103

Анонимен

преди 5 години

Припомнете си кога и къде израснаха футболистите на България от отбора през 1994, и не се чудете защо сега нямаме футбол.То се отнася съшо и за другите спортове.

102

николай

преди 5 години

Мачът беше страхотен! Само който не обича футбола може да сипе глупости за снощния мач. Французите играха спортменски, а белгийците разчитаха на грубата сила, стремейки се непрекъснато да изкарат от игра и да ранят тежко найдобрите. Това не е истинския футбол. Нищо, че са бели и чернокожи, добър екип са заедно, не се жалят, не са агресивни, просто играят футбол! Заслужават купата!

101

Анонимен

преди 5 години

До Petrov 134сме сред най - маргиналните нации в света,==по доходи може да сме "маргинални", но самият доход ,сам по себе си, все още нищо не значи, ако не е отнесен към разходите. това първоказваш "нации"...то вярно, че по турско е имало голямо омешване, ама я кажи друг народ, който се е запазил цели 500 години ? има ли такъв въобще? може да сме "маркинали", ама комай сме най-жилавите и най-оцеляващите. Я сложи френският Макарон на 600 лв /мес на го видя ше оцелее ли?! Не се самозабравяй!

100

Анонимен

преди 5 години

Видяхме Пеле, Гаринча, Еузебио, Чарлтън, Бест, Мюлер, Нетцер, Бекенбауер, Неескенс..Аспарухов и Котков... Когато във футбола беше феърплей и игра за удоволствие на играчите и публиката.

99

преди 5 години

В чест на победата след мача целият отбор на Франция скандирал СЛАВА УКРАИНИ! но тихо, за да не ги глобяват!

98

Petrov

преди 5 години

Характерните черти на българите - злоба, завист и дълбоки комплекси, заради които сме сред най - маргиналните нации в света, личат в 95 % от коментарите.

97

Анонимен

преди 5 години

Питай рускините те най-много си падат по африкански черни паламарки.Не знам по какво си падат руские девчонки, но според световната здравна организация (СЗО) най-много болни от СПИН (на глава от населението) има именно в Русия. Те за това чакат секс-андроидите, защото с тях секса е по-безопасен!

96

Анонимен

преди 5 години

само се питам дали на финала ще видим два африкански отбораЩо нас питаш? Питай рускините те най-много си падат по африкански черни паламарки.

95

Анонимен

преди 5 години

само се питам дали на финала ще видим два африкански отбора или хърватите ще намерят сили да се преборят с единия тази вечер и да отидат на финала така вече ще мяза на световно европеици срещу африка

94

Анонимен

преди 5 години

"Ако и ние сме истински европейци и натурализираме африка и бразилия"Не, мерси. Но пък ти можеш да се натурализираш в Африка, щом имаш зор.

93

Анонимен

преди 5 години

Чудя се, колко ли са българите, които гледат на живо мачовете? С тези мизерни доходи не могат да отидат на море, камо ли до Русия.А гледам там стадионите претъпкани, само американските фенове били над 100000 (според Ройтерс).И КАКЪВ РЕД ЦАРИ ПО СТАДИОНИТЕ, НЯМА ГИ АГРЕСИВНИТЕ МУНЧОВЦИ С ДИМКИТЕ.

92

Анонимен

преди 5 години

Ако и ние сме истински европейци и натурализираме африка и бразилия може и световни шампиони да станем. Проблема е че дори африканците едва ли ще дойдат да живеят в нашата корумрирана ***.

91

Пълна скука

преди 5 години

Световните първенства стават все по-скучни. Най-добре е да се организирва едно световно клубно първенство и така няма да има проблеми с чернокожи и натурализирани футболисти.Най-интересното на това първенство беше дали запада имаше *** да организира една война срещу Русия, като например в Украйна, но това досега не стана. Все пак има една седмица и всичко може да се случи.

90

Мл.

преди 5 години

Според стари летописи конската опашка била на Българите ВОЕННО ЗНАМЕ което значи,че цивилното им знаме е било друго! Това не е всичко- конската опашка била военно знаме на скитите,на част от персите и траките,на част от старите римляни и на част от македонците което предполага,че доста от македонците на Филип и Александър са били с дръпнати очи! Значи истинския баща на Александър Велики може да е бил с дръпнати очи а майка му била гъркиня,значи у него не е имало даже една капка македонска кръв!

89

Анонимен

преди 5 години

викаш "семейство котки" ше оцелеят, ако оцелее само пумата, нищо, че всичко останало от лъв до домашна котка, ше се гътне! Евала ве... Дарвин!.Казвам съвсем друго, ама ти едва ли можеш да го схванеш.

88

Анонимен

преди 5 години

Има ги да, ... само като понятия на картата и като нац. символи, все още ..но и това ше изчезне със времето....Ами нормално, то и на времето символът на българите е бил конска опашка и са пиели ферментирало кобилешко мляко. Това, че са били с леко дръпнати очи изобщо не го броя...

87

Анонимен

преди 5 години

До 106Ако човечеството може да оцелее само като черни, не се съмнявай, че ще оцелее като черни. Никой няма да пита този или онзи какъв цвят предпочита. Оцеляват черните и толкоз....викаш "семейство котки" ше оцелеят, ако оцелее само пумата, нищо, че всичко останало от лъв до домашна котка, ше се гътне! Евала ве... Дарвин!

86

Анонимен

преди 5 години

Че защо да не? Като има избор човек винаги избира по-доброто.

85

Анонимен

преди 5 години

До 107Все едно футболът е пряка извадка на нацията...така беше едно време и не само във футбола, ами изобщо в спрота- "да покажеш цвета на нацията". И къде го тоя "цвят" и къде я веча тая "нация" ? Има ли я изобщо Франция, или Германия ... или която и да е европейска страна? Има ги да, ... само като понятия на картата и като нац. символи, все още ..но и това ше изчезне със времето...

84

И НА ГЛАВА...

преди 5 години

да започнат да ходят тези френски клоуни няма да станат Световни шампиони! Този Мбапе е за цирка, не за футболния терен!!! Това момченце е безсрамен лъжец и манипулатор!!!