13

Гoшу

преди 5 години

Не ми били гейши, най ми били VIP Ескорти :)

12

Анонимен

преди 5 години

Я, гейшите били със сини кимона! И едни други сини гейши много обичаха да се катерят по лангата на Карангата.

11

Запознат

преди 5 години

Истина е- те се намръщиха веднага щом видяха,че някакъв червен *** с миньорска каска се натиска за тях.

10

Жибор

преди 5 години

Изглеждат ми доста намръщени а това станало веднага щом са видели,че оня смрадлив черноработник с миньорската каска се е кандидатирал за тях!

9

Кое Цска ?

преди 5 години

Кое Цска ?

8

Анонимен

преди 5 години

Някой наясно ли е какво означава гейша и какво българска "танци орка" ?

7

vlady

преди 5 години

Браво на Каранга за усърдната нощна тренировка. За щастие възприе съвременните методики на подготовка, прилагани успешно в България и обосновани научно от д-р. Пл. Марков в дисертацията "Методика за подготовка на елитни футболисти в БИАД, Син Сити и Студентски Град".

6

Анонимен

преди 5 години

Гейши, гейши... видях снимката и сега разбрах, че всъщност това са подбрани.. компаньонки. Качили са се на црния Кураняга Сан за пари. Кураняга Сан е бил с шапка и заради това българското население не се увеличава.

5

Виц

преди 5 години

Футболеровци не гледам, но след варварския жест дето направи на някакъв мач ми стана ясно, че тоя е долно бразилско цигле и ако го набарам с винкело ще го млатят докато спре да врещи "карамба"....!!!

4

Handel

преди 5 години

Карунгуту го видяхме, няма как да го сбъркаме. А гейшите къде са?

3

Генчо

преди 5 години

Пределно ясно и видно е, че въпросния е чист бразилски монг0.Сега му се е отдало да живее ама пък бива ли да се пише постлянно за симидчията

2

ujas

преди 5 години

Как пишете глупости...само не знам кой ви позволява такава свободия.Като не знаете какво е Гейша , въобще не пишете глупости.Образовай се малко после пиши.Веселин Коларов.

1

88

преди 5 години

Страшна новина! Изпусната е думичката "извънредно". Човекът е почерпил приятели, че напуска ЦСКА. Днес замина за Китай. Ама като се преписва от други жълти сайтове е така.