15

kkk

преди 5 години

кои нормален *** ще почне ремонт след 22 часа ?!? И какво го интересува народа какво може и какво не може да се прави в село София пишете за страната !

14

Анонимен

преди 5 години

Започвам ремонта в 2 часа през нощта, на хладно, за да не прегрее бормашината. Ето това е майсторлък.

13

Optimist

преди 5 години

До: 3Напълно подкрепям. Много точно казано.

12

Анонимен

преди 5 години

В София от 1993 година ремонт в събота и неделя се прави само със съгласието на съседите, т.е. вече 25 години е така, но журналистите май чак сега са го разбрали и се опитват да правят новина от собственото си незнание.

11

Чужденец

преди 5 години

Българските чyкyндypи няма да го спазват, а и няма да го налагат ефектовно.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако не бъркам от много години си я има тази забрана в София. Нещо не схващам защо непрекъснато повтарят тази новина, сякаш има някаква промяна! Преди това този, който ремонтира в събота и неделя, трябваше да уведоми предварително съседите си за ремонта, но това беше отдавна.

9

баба мара

преди 5 години

в люлин се правят ремонти от сутрин до вечер никои не спазва нищо това е тормозот 40 години коли бльскат врати чалга се дьни кучета се джавкат наркоманибеснеят до зори не се чисти редовно между блоковете и градинките а зарята ецелогодишно гонките с моторите са след 11 часа

8

Vergy98

преди 5 години

Да, разбира се! Точно събота и неделя трябва да се правят ремонти.Всички да са си по къщите, за да чуват по-добре. И*диоти :-((((Кой ги измисля тези глупости, коя куха глава ги мъти?!

7

Глупости

преди 5 години

Всички офиси и ремонти да работят от ДЕСЕТ до 14 и от 14 до 19.Не стига, че офисите причиняват най-голямо безпокойство, шум, мръсотия по дворовете, фасове, пиене, ако са кабинети памуци с кръв.И ако са с отделен вход нищо не плащат на 1,2,3 - етажи.По 400 кв. на 4 тажа офиси с отделен вход и нищо не плащат.Малко мозък включете.Стига с тези недомислици.Проблемът с паркирането идва също от въпросните офиси и клиентите им.Постепенно забранете офиси в жилищни сгради.За тази цел има бизнессгр

6

111

преди 5 години

В Германия ремонтите през събота и неделя са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ!Глобите са страшни!За сметка на това пазенето на тишина всеки ден от 2 до 4 изобщо го няма!Можеш да бачкаш без ограничение!

5

Анонимен

преди 5 години

И секса, и секса....!

4

Анонимен

преди 5 години

Ако съседа не ми плати няма да му дам разрешение да кърти.

3

Глупости

преди 5 години

Как ще докажа събота и неделя, че съседа ми е взел разрешение да кърти?Ще звъня по вратите на хората.Събота и неделя са дни за ПОЧИВКА - КРАЙ.И разделете офисната от жилищната площ.Никой не е длъжен да слуша кръчми, офиси, на които служителите по цял ден пият бири на тротоара, болници, нито стържене и местене на мебели, особено на офиси работещи събота и неделя и с денонощен режим.Какви са тези простот""и да се издават денонощни режими в жилищни сгради.Аман от далавер"и на кметове и архите

2

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново, то и сега си е по същия начин от доста години.

1

lol

преди 5 години

браво. бийте главите на панелните таласъми.аз си имам къща :)