13

Българин

преди 5 години

*** ние бъгларите не го заслужаваме всичко това, ние сме невинни! Нещо друго е виновно, комунистите са виновни!

12

Ристу

преди 5 години

Министър председателят е твърде зает да дава пари за ремонт на манастири, за да обърне внимание на болниците. Той все пак се лекува в правителствена болница, а там всичко е изрядно и остава с впечатление, че и в другите болници е така.

11

Анонимен

преди 5 години

А от тази болница няма ли протести. Или не са взели изпита по хигиена

10

Анонимен

преди 5 години

Prawilnoе казало детето да се обадят на "министър председателя". Все пак от 10 години управлява "на ползу роду"

9

Райна

преди 5 години

Такива са днешните болници - влизаш с една болест, излизаш с друга.Но и след ремонта трябва да се поддържа. Пример: Родилното отделение в същата болница "Св. Анна" е ремонтирано, освежено, но тоалетните не се мият и са буквално като градските (дори и по-зле). Може да пробвате в стая Клизмено и ще добиете представа .

8

Cucurbita

преди 5 години

Важното е, че рестартирахме Беляне! И че ще върнем наборната военна служба, другарки и дрогари!

7

До кога

преди 5 години

Огромни суми се дават за здравеопазването,над 5 милиарда но положението е плачевно хората умират без помощ и се лекуват в мизерия,защото много се краде и източва в този сектор.

6

Дедо

преди 5 години

Явно това се прави нарочно!Не може на един пазар,при едни и същи условия в частните болници да свети от чистота,а в държавните все едно си попаднал в ***...мръсно,***,петносано,неподходящо отношение и никаква организация...пълна клоака!Няма как да не е нарочно.Още по лошото е,че докторите изсмукват клиентите от държавните и ги притикват към частните си кабинети ,клиники и центрове.Това трябва да е престъпление...а то всъщност на никого не прави впечатление!

5

Анонимен

преди 5 години

Като присъединим Западните Балкани шъ съ опраим!

4

Oвчар

преди 5 години

ЕС, Демокрация, ала - бала

3

Миа

преди 5 години

Безумие е в 21 век да карат хора образовани, плащащи данъците си добросъвестно, да се помиряват да бъдат "лекувани" в такива условия. В такива отделения има голяма вероятност да влезеш със скарлатина или стомашен вирус, а да излезеш с хепатит. Не разбирам защо "специалистите" от министерството не знаят. Моят внук беше в същото отделение преди месец. Страшно и опасно е! Не ходете там! Търсете правата си и не премълчавайте!

2

Анонимен

преди 5 години

Ужас!Все едно гледам снимки от Русия!

1

Анонимен

преди 5 години

В държавата на 3лaтkите и 3лaтkовците Е ТАКА