73

Анонимен

преди 5 години

До 75Кои са тия деца, които умират от глад в България през 2018-та или господинът ни пише от Судан?

72

Анонимен

преди 5 години

До 77Путин не носи вина за това, че на посредствените хора им липсва соцчиту.

71

Анонимен

преди 5 години

До 75Еми то няма как и да знаете като сте пасли козите на село. Блажени са невежите.

70

Анонимен

преди 5 години

До 72Именно заради соца пенсионерите ровят по кофите.Ако не можете да направите причинно следствената връзка, по-скоро ни избавете от себе си и режете вените.

69

Анонимен

преди 5 години

До 72Да и се случваха един куп зверства, отзвукът на които търпим и до днес. Споменете за тях нещо.

68

Анонимен

преди 5 години

Нема пари ! - парите отидоха за апартаменти,коли,почивки на "докторята" , каза го Борисов -" давам на болниците парите и те Сами ги разпределят" - Е те тека !

67

PILOT

преди 5 години

Като разпродадоха държавата от къде пари?Сега и летището и народа спи !

66

Анонимен

преди 5 години

В какъв "капитализъм" живеем, когато у нас има 1 (една) здравна каса, а в Германия - 272 (двеста седемдесет и две)?Кажете, таваришчи?И във всичките ви сектори е такъв "капитализма" - МОНОПОЛ до МОНОПОЛА, мила моя майно льо, *** до ПАРАЗИТА!

65

Анонимен

преди 5 години

Е все едно снимка от соца. Просто трябва да има промяна.

64

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца няма как да е имало някакви реални данни от соц страните. ООН е работило с това, което от комунистическите страни са им давали като данни самите управляващи комунисти. Но знаем как "всяка петилетка се изпълняваше за три години", как всеки път "планът се преизпълняваше" и т. н. глупости, а НРБ фалира три пъти остана без златен резерв, натрупа огромни дългове и комунистите освен всичко това и два пъти откраднаха пенсиите, веднъж на Царство България и веднъж на НРБ след 1989 г.

63

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца нямаще части за западни автомобили, само по втория начин се намираха части за голф, а днес при капитализма във всеки сервиз имаме части за западни коли.

62

Joko

преди 5 години

Това снимка от затворническа килия ли е ...или част от мазето на болницата???? Така и не разбрах !

61

Анонимен

преди 5 години

Това са всъщност гледки от соца. Сега поне *** нямаше, че по времето на соца като лежах в Пирогов и имаше даже и *** освен всичко друго. Влязох тогава да се лекувам от едно, а се разболях в мръсната болница от друго.

60

Анонимен

преди 5 години

до АнонименУзбеките и таджиките гастарбайтери в Русия живеят много по-добре от нашите мизepници в които слугуват в Германия и другите държави на ЕС, свободно можели да пътуват, нали... ама нещо западняците не пътуват към България.

59

французин

преди 5 години

Лежах миналата година там (според докторите беше от софийската чешмяна вода, та ми казаха да пия само бутилирана или преварена) и нямаше чак такава мизерия.Проблемът там най-вероятно е друг, по-голяма част от пациентите са от маалата и вече те какво оставят след себе си не е ясно. В стаята където бях бяхме само аз и един възрастен човек българин.Тези от маалата бяха много, виждахме се, когато отивахме да си вземем храната от кухнята.Персонала с тези мизерни заплати как издържа там не знам.

58

Анонимен

преди 5 години

А бе. Какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги? САЩ и ЕС нали имат безвизов режим а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли САЩ договорите си с България, или най-нагло се подиграват и плюят в лицето на българите?

57

Анонимен

преди 5 години

До 58И такива като вас гласуват на избори...

56

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та година се стреляше на месо по престъпниците които не се подчиняваха на граничните служители. Предупреждаваше се три пъти, и чак тогава се стреляше, ясно е по кои хора се е стреляло, тези които ги чака доживотен или смъртна присъда ако останат в България, такива които сега управляват.

55

Анонимен

преди 5 години

До Данни на ООНТез фалшиви даннички знаете къде да си ги наврете.Всеки има компютър и може сам да провери.

54

Анонимен

преди 5 години

На хората, на които им липсва комунизма и мизерията- да пътуват към Русия, за да се насладят на 'стандарта'в пълния му блясък.