93

Анонимен

преди 5 години

До EdnaЗа *** просперитета на България се измерва в това колко боб е произведен, думи нямам.

92

Анонимен

преди 5 години

До 98Ох, ето некадърника пак почна... щом мислъта, че само политиците се реализират в България те кара да спиш по-спокойно вечер и те успокоява за това че нищо не си постигнал- добре.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Кои са, според теб, наистина квалифицираните? Калинката, дето от говорителка по Скат сега "съветва" МВР за 400 000 лв. кого да назначават, психоложка го раздава, ама май без диплома! За високия им стандарт на такива си прав, че е висок, за нищо друго обаче - не! Жалки интересчии!

90

111111

преди 5 години

До ЛекарПрав си, ама няма кой да чуе истината! Само платени драскачи тук, жалка работа!

89

Edna

преди 5 години

До 93 - do ABCМного т-р-о-л заработва тук, много нещо! Беснеят само някой да каже нещо хубаво, че е съществувало преди боеко! Колко са те проспериращите - тук-там остана завод, селското стопанство бе унищожено, ядем турски *** и боб от Египет!

88

Лекар

преди 5 години

До Анонимен 35И колко ти платиха да напишеш тази огромна глупост и тотална неистина???Разрушаването на здравеопазванета започна на 01.07.2000 г. със създаването на най-голямата пирамида в България-т.н. Здравна каса поръчково от зъболекаря Илко.Целта беше всяка година да се вкарват все повече и повече пари от които 70% да бъдат откраднати!!!Дотогава здравеопазването работеше супер!!!Трябваше само да ни оправят заплатите катто ги коректират на всеки 6 месеца!С откраднатите милиарди щеше да стане

87

Щерю

преди 5 години

И в една от стаите открили толкова дебела паяжина, че отгоре й спял и хъркал с хобота един слон...

86

do ABC

преди 5 години

нема нужда да се възпаляваш излишно от блян по "комунизъма".Едно време никой не се интересуваше от дизел, щото нямаше дизелови коли, а трактори и автобуси така или иначе бяха държавни. Тая нафта е за отопление и акциза е малък.Забрави да споменеш бензина обаче. Края на 80-те, цената му беше левче за литър.

85

Анонимен

преди 5 години

До ABCИ сега покупателната способност на квалифицираните ( ама на наистина квалифицираните, не на некадърните соц плужаци) си е изключително висока. Който е умен и кадърен- намира начин. Който не струва- реве по форумите как ино времи му било по-добре.

84

ABC

преди 5 години

До Анонимен 84Бъркаш, момченце, по времето на соца реалната покупателна способност на обикновените хора - квалифицирани работници, инженери, учители и т.н. беше много по-висока от сега! Помня как лятото родителите ми пълнеха два варела нафта за зимата по 0,02 лв. на литър - 2 стотинки литъра!

83

111111

преди 5 години

До Капиталист 71 "Само тъка при капитализма ще се решат проблемите с инфекциозните отделение"Що не са ги решили тогава!? Ааа, щото парите са откраднатииииии! И измислената Здравна каса е опоскана..... И хилядите частни болници я източват за сметка на държавните и общинските!

82

Анонимен

преди 5 години

Виждам, че и след 30 години соца продължава да се коментира и да е актуален.

81

Анонимен

преди 5 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

80

xaxa

преди 5 години

Не намирам реални числа на населението ни през 1944 и 1945 но през 1946 има преброяване и сме точно 7 029 349 през 1989 година е показана цифрата 9,009,018 и 8,898,504 милиона но ще вземем предвид 1 вата от 1946 до 1989 са 44 години за това време имаме ръст от 1,979,669 милионна души. Вие говорите за демографски бум тогава но виждате ли ,че покачването за онова време не е голямо. Наша съседка има по- добра демографска картина за същият период -Румъния 15,760,100 m-23,440,480 +7,680,380 милионна

79

Анонимен

преди 5 години

До 81И по времето на любимия ви соц с тях щеше да се случи абсолютно същото, с единствената разлика, че никоя медия нямаше да отрази случая, за да не се петни образа на 'перфектното' общество. Хората като вас ме отвращават и докато не измрете няма да има бъдеще за България.

78

Анонимен

преди 5 години

До 81По времету на соцо всички бехме милионери, с една заплата купувахме всичко де що имаше в магазина. Щото имаше 2 неща на кръст.

77

Анонимен

преди 5 години

До 83Maлииии, пък по времето на соца хората не умираха, бяха безсмъртни и никога нямаше престъпления.

76

Анонимен

преди 5 години

Двама непълнолетни братя на 15 и 17 г. изнасилиха и убиха 74 годишна възрастна жена в Провадия като задигнаха 23 лева от портмонето и.

75

Анонимен

преди 5 години

Три трупа са били намерени в Куклен. Възрастна жена и нейните дъщеря и син са открити мъртви от измръзване в дома им. Тримата живеели в нищета. Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми.

74

Анонимен

преди 5 години

При капитализма умните и кадърните са добре, правят си пари и се ползват с качествена здравна услуга, само посредствените загубеняци и некадърниците които още си мечтаят за соца са зле и нямат пари да си плащат парното и за частни клиники с единични стаи и кфалифициран обслужващ медицински персонал. Капитализмът е най-добрата система която е измислена до сега.