626

Дзъ

преди 5 години

Каквато държавата - такъв и бизнеса. Далавераджия до далавераджия и тарикат до тарикат.

625

кадър

преди 5 години

абе къде са тия бизнесмени, дето дават пари, че аз за 20 г. такъв не съм ги видял? Има разни мутри и партийна номенклатура...

624

Анонимен

преди 5 години

абе стига я въртяхте тая плоча. разбрахме, че искате да внасяте навлеци и всяка седмица ни обработвате снея! Но пасаран!

623

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 630"Пролетариата удари някоя ракия и го дава революционнно. Работници по потници, я да си лягате, че утре сте на бачкане!"Ха, на кои казваш ,че са пролетариати, като при положение, че ти си също пролетариат и наследник на пролетариати, въшко нийедна?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/07/04/rabota-ima-kadri-niama-firmite-ni-izpraveni-pred-seriozna-kriza.381243,1

622

на всеки три месеца

преди 5 години

За всичко са виновни работодателите. Любимата им формула е 510 лева на месец. Затова кадрите сменят фирмите на всеки три месеца!

621

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 630"Пролетариата удари някоя ракия и го дава революционнно. Работници по потници, я да си лягате, че утре сте на бачкане!"Ха, на кой казваш ,че са пролетариати, като при положение, че ти си също пролетариат и наследник на пролетариати, въшко ниедна?

620

до 663

преди 5 години

Радвям се на такив, ,работодатели"ккато теб,които ми отговарят някъде към един,един и половина през ноща :D Спах като къпан и много се радвам, че малко все пак ти го върнах:D Вместо в тъмни доби да ми пишиш,мисли как да си намериш работници,как да си опазиш имането,ха ха! !!!

619

Бай онзи

преди 5 години

Те работодателите да се научат да ценят специалистите и тогава да ревът. Да ми пюатят една нормална заплата и се връщам веднага.

618

Да се запомни!

преди 5 години

С трици маймуните не се ловят. И маймуните обичат бял хляб и банани. Тези храни не са само за работодателите.

617

Анонимен

преди 5 години

Икономиката е пазарна...ама и в двете страни!БизнЬесменЬите имат право да се опитват да пр..ат работниците...а работниците имат право да им покажат среден пръст, и да се изнесат на запад!Идват светли ромски времена!

616

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден бях на магистърска защита в един български университет.От всички 10 души само аз работех в частният сектор - всички други бяха от министерството на земеделието, министерство на околната среда, агенция по храните, община и прочие.Не е нормално толкова бюрократи да има в една бедняшка държава.Компетентността им няма да коментирам.Айде със здраве.

615

Анонимен

преди 5 години

Кадрите имат цена. Вие не сте готови да я платите. Кадрите търсят държави с по-добри закони и по добър живот

614

3 милиона

преди 5 години

има работа до 35 годишни а те избягаха.....................

613

Анонимен

преди 5 години

но имаме икономисти и юристи и публична администрация 30 пъти над нуждите на страната, барманки и сервитьорки вече са адвокатки, скоро няма да има учите-ли в училищата, но имаме общински съветници с хиляда лева месечна заплата за три дни стоене в общината, една смешна страна, смешници управляващи, бол ка-линки, държава на мутри, 230 хиляди охранители, мутроландия.

612

БГ

преди 5 години

До Demented И това което ви плащат е много-не знаете какво е това "работа".

611

Анонимен

преди 5 години

Като , чет коментарите ми се струва ,че в българия са останали да работят само троловете на заплата при Сорос Хахахаха

610

Анонимен

преди 5 години

Платена статия.

609

Курц

преди 5 години

Всичкото млади стана млад меринджей, не остана кой да работи.Много вожд, малко швед. Не става само с черен жип и млада либовница, требе си и акъл и ЗАПЛАТИ

608

Анонимен

преди 5 години

Е имате си мигранти - впрягайте ги! Изгонихте по-младите можещи българи сега хленчите! Родоглупци!

607

До Инжинера

преди 5 години

Прегряла ти е платката...от жегата е