16

Кочито от Ротердам

преди 5 години

Какво лошо е направил човека на снимката който е решил да се пребори по някакьв начин срещу неправдата (корупцията)които много от нас дори и два дни не биха се подложили на глад! Тьй че, заслужавате си тролската ***!

15

Сократис

преди 5 години

Не разбирам, какво продължава 20-ти ден...гладната стачка ли?! Какво разбира този човек под "гладна стачка", кого заблуждава и защо още не е насилствено прибран в болнично заведение и включен на системи?! Защо се допуска в днешно време, някой показно да си уврежда здравето и всичко се разминава само със съвети и пожелания?!Каквато и да е каузата му, то това не е начинът, а относно глупавите писания, то нека някой и то млад, да кара само на вода 7 дена и след това пак да поговорим за 20-те дена

14

Анонимен

преди 5 години

Когато синеок скандинавец ви направи тежко ПТП защотохал хабер си няма от правилника за движение по пътищататогава друга песен ще запеете.Продължавайте да го п,лю'ете!

13

далновидност

преди 5 години

Типично за прогнило общество като нашето, нормално мислищите са обявени за луди, не без съдйствието и на медиите.В случая човек протестира срещу нещо конкретно, водещо директно до смърта на много българи по пътищата, нещо което има бързо и адекватно решени при желание от управляващите.А на изсе.... се тролчета по от долу, не мога да не ви е.а май....

12

Анонимен

преди 5 години

властите могат просто да го застрелят

11

Голия

преди 5 години

Аз днеска изядох две пържоли в знак на протест и утре мисля пак така

10

Анонимен

преди 5 години

Просто му бийте упоително,а след като заспи да му вкарат венозно глюкоза и витамини,за да не стане някоя беля,той е на години и на всичкото отгоре е упорит и няма да се откаже.Но ако умре,ще стане голяма стачка в България.

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя няма ли да протестира за нещо по-важно, например като за африканските заплати, за увеличаването на тока, за липсата на демокрация, за острова на Бойко?

8

Анонимен

преди 5 години

До 6 купих си книжката за 850лв. Не мога да чета а пътните знаци са триъгълни ,кръгли или червени и сини.

7

Анонимен

преди 5 години

Има ли купени ш.книжки - има!Какво ви е виновен, г-н Колев?Може би е много лошо у нас да се казва истинатаМоже би е хубаво да се пазаруват ш.книжки у молъМоже би е хубаво някой с напазарувана ш.книжка да смаже детето ти

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи имаш ли книжка и ако да - как я взе, а

5

Анонимен

преди 5 години

Може и да е луд , но е прав за книжките менте и като следствие катастрофи. Не да ни дигат санкциите ,а ефект никакъв.

4

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая откачена система в Бг, бандюгите които са продавали книжките отново са вьрнати на работа! Значи, тия които са ги вьрнали или помилвали са заедно с останалата чета мошеници главатари и тнт ***!

3

Анонимен

преди 5 години

Този е заместникът на Сугарев. Прави си лечебното гладуване и залъгва парламента и обществото.

2

колко?

преди 5 години

Колко кинта взема този за "гладната стачка"?

1

Бай Оня

преди 5 години

Тоя лудия не си седна на ***! Откачалник! Да стачкува и срещу бързото изпразване, или срещу недостатъчно твърдата ерекция, ще е със същия успех!